suptil Posted April 18 Posted April 18 Steta sto Zvezda nije igrala veceras sa Realom. Ova tekma je skroz nezanimljiva.
Zvezdaš96 Posted April 18 Posted April 18 Ja sam čuo da je prvo mesto baksuzno, jer uvek udješ u top 4, ali NIKADA ne uspe taj tim osvojiti evroligu, medjutim vreme je ove sezone prvi put da ekipa koja je dominantno bila prva u ligaškom delu bude eliminisana u plej ofu.....
suptil Posted April 18 Posted April 18 37 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ja sam čuo da je prvo mesto baksuzno, jer uvek udješ u top 4, ali NIKADA ne uspe taj tim osvojiti evroligu, medjutim vreme je ove sezone prvi put da ekipa koja je dominantno bila prva u ligaškom delu bude eliminisana u plej ofu..... I drugi i treci i cetvri 😄 Sto samo prvi.
СтелаРоса Posted April 19 Posted April 19 Bajern cele sezone odlican i uglavnom iznad desete pozicije, i na kraju moraju da igraju u PI sa Realom u Madridu i to bez najboljeg igraca i clana idealne petorke EL. Steta za njih, nisu imali nikakve sanse juce. Bas dobri parovi u PO, naravno prednjace Oly i Real. Ocekujem da to ode u pet utakmica. Verujem da ce Pariz zagorcati zivot Feneru u bar jednoj od prve dve utakmice u Istanbulu, ali ipak ocekujem da ce Fener proci na kraju. Pao-Efes bi moglo da prsti, navijacu za Efes, ali dajem prednost Pao. I Monako-Barsa bas ne znam sta da ocekujem, mislim da ce i to u pet utakmica ici.
kendrick duckworth Posted April 19 Posted April 19 Aj nešto da ispišem, mada svaka serija mi je baš zanimljiva i kod svake mi je 5 utakmica prvo palo na pamet. Voleo bih da Efes i Paris prođu, između Reala i Olimpijakosa oba da ispadnu, a Monako i Barsa mi je najteža serija za neku prognozu. Oly-Real 3:2 PAO - Efes 3:1 Fener - Paris 3:1 Monaco - Barca 3:2 1
Marvin Posted April 19 Posted April 19 Pao Efes najjača serija, ne znam kako bih prognozirao, pa neka bude 3:2 Nadam se da će Oli ugaziti Real, al neka bude 3:1 Lepo bi bilo da Pariz dobije Fener ali nije realno, dajem 3:1 Monako i Barsa, šteta što jedna od ove dve ekipe mora na F4. Neka bude Monako, 3:2
Zvezdaš96 Posted April 19 Posted April 19 Olimpijakos- Real 1-3 Fener- Pariz 3-1 Pao- Efes 3-2 Monako- Barsa 2-3
Problem sa licnim greskama Posted April 19 Posted April 19 (edited) Lako neki otpisuju Real. Meni je to duel u 5. Stvarno ne znam koga bih favorizovao. Oly možda, isključivo zbog prednosti domaćeg terena. Edited April 19 by Problem sa licnim greskama 1
Zvezdaš96 Posted April 19 Posted April 19 Miriše kažem na to da će prvi put prvoplasirani klub ne samo ostati bez titule, nego i bez top 4, a Real je maher da uzme Evroligu ili udje u finale, kada to apsolutno niko ne očekuje, imaju još uvek vrhunski kvalitet, a na pleju i na bekovima su bolji od Olimpijakosa, koji i sa bekovima i centrima već dugo ima problema, bolje da je Oli bio drugi da su znali haha
MC Thunder 2 Posted April 19 Posted April 19 Oli-Real 3:1 Pao-Efes 3:2 Fener-Paris 3:1 Monako-Barsa 3:2
DameTime Posted April 19 Posted April 19 Imam neki hunch da će neki donji seeds da izbace ove gornje. Oly - Real 3:2 Panata - Efes 2:3 Fener - Paris 2:3 Monaco - Barsa 3:1 2
Pero_Cameron Posted April 19 Posted April 19 Oli Real 1:3 Pao Efes 3:1 Fener Paris 3:0 Monako Barsa 1:3 1
MC Thunder 2 Posted April 19 Posted April 19 Osvaja smrdljivi Real koji se jedva i dovukao. Naravno da ce oni. 1
Princeton Posted April 19 Posted April 19 Oli Real 3:0 Pao Efes 3:1 Fener Paris 3:0 Monako Barsa 1:3 🏆 Oli ❤️🤍
suptil Posted April 19 Posted April 19 Jedina mi je zelja da Pao izvisi sa f4 turnira. Ostalo kako god bude. 1
Smrtokapa Posted April 19 Posted April 19 Prolazi Real (u pet, a kako drugačije?) Pored njih Fener, Efes i Monako.
Djirona Posted April 19 Posted April 19 Oly - Real 3:2 Panata - Efes 3:2 Fener - Paris 3:2 Monaco - Barsa 2:3 Sevaće majstorice. 1
Papanikolesku Posted April 19 Posted April 19 Olimpijakos Real 3 1 Panatinaikos Efes 3 1 Fener Pariz 3 1 Monako Barsa 3 1
Borca Posted April 19 Posted April 19 Odlican potez Monaka posto bi bio veoma trazen na trzistu na leto. Alpha Diallo i Monako produzili saradnju za naredne 3 sezone.
Recommended Posts