MrTripleDouble Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sreca po EL da se Nadir Hifi nije rodio dve nedelje kasnije jer bi morali da iskopaju nekog drugog laureata za ovo prestizno priznanje. Nekog ko verovatno ima 2.3 ppg, 0,8 reb i 0,4 asistencija za 6 odigranih minuta prosecno po mecu. 😀 1 1
kendrick duckworth Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 hours ago, Chaos Is Me said: Nadir Hifi proglašen za rising star igrača sezone. Ne znam ni koliko je igrača bilo eligible za ovu nagradu ali, uprkos tome što nisam fan Hifija i njegove igre, svakako smislenije nego onih godina kad su dobijali Proćida, Madar i slični. Skoro 15 poena po meču, samo je Dončić u drugoj sezoni imao bolji ppg i Bogdanović za 0.1 i sa isto godina kao Hifi. Možda smo prestrogi prema ovoj nagradi jer nije baš svake sezone da imamo mladog igrača koji trpa i ima jači impact. 1
Chaos Is Me Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Kao što se moglo videti iz mog prethodnog posta, sasvim smisleno što su dodelili njemu. Doduše procenti mu nisu neki i uzima 12 šuteva iz igre po meču, skoro 15 poena a indeks jedva preko 10. Ali bolji od njega tih godina nema u EL.
m0k1 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ko mu je bio konkurencija ? Ovako na prvu loptu mi na pamet padaju Nunjez i Azinsa ali je realno imao mnogo bolju sezonu Hifi. btw, mislio sam da je koju godinu stariji Hifi...
Kooineeperk Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 hours ago, Chaos Is Me said: Nadir Hifi proglašen za rising star igrača sezone. Ne znam ni koliko je igrača bilo eligible za ovu nagradu ali, uprkos tome što nisam fan Hifija i njegove igre, svakako smislenije nego onih godina kad su dobijali Proćida, Madar i slični. Znam da su oni spanski klinci iz Reala i Barse bili u opticaju - Gonzalez i Nunjez, njih pratim u UnderXX reprezentativnim kategorijama i volim da vidim kako napreduju, ali nisu se oni nesto naigrali. Doduse stariji, Nunjez, jos i jeste u Barsi, ali opet je to slabo za ovakvu nagradu. Strazel je valjda bio u konkurenciji a i on je "mator". Bukvalno nisi imao kome da das ovo, da nije bilo Hifi-a bas bi bilo tesko naci nekog a da ne bude smesno. Da je Top ostao u Zvezdi i da nije bilo povrede... Gonzalez i Nunjez bi izgledali smesno, i verujem da bi ovo otislo Top-u.
Gudura Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Verovatno je i Spagnolo iz Albe bio u konkurenciji. Sto pored navedenih, dovoljno govori koliko je kvalitetna konkurencija mladjih igraca. EL je staracka liga, vec nekoliko godina... 2
MC Thunder 2 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bajern dosta klimav napadacki zahvaljujuci Zvezdinoj odbrani. Treba to da iskorsite, mada ima jos dosta. Edvards brlja dosta, ima i do toga. Odlicno je i sudjenje iz ugla Zvezde, ne-domacinsko 2 1
kendrick duckworth Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pištaljka fantastična za komšije zaista, dosta mekanih ali i no-contact situacija dunute, Fojtman u Obst su baš u problemu. 3 2
Losmi17 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jasno je kako ce se ovo zavrsiti, mentalno patuljasanje vec sada. Jedan pa amaterski nivo sa penala.
MC Thunder 2 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Gledam Petruseva kako ne masi nijedan zicer, igra vrlo prosto pod kosem i gadjaju mi se konzervom Tajrik i Dejvis place mi se.
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jbga, Fića pre svega ima viši plafon nego što su navedena dvojica ikada imala. Kad je skoncentrisan milina ga je gledati, a večeras mu se igra. Bolja je KKCZ ovde, neutralisali su im flow u napadu, dok kod njih lopta fino kruži. Plus su igrači napaljeniji. 1
Losmi17 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Prednost je morala biti dosta veca od ovih 7, bilo je ovde blize 15. Uprkos sto je ugusen flow, ubacili su 7/17 za 3 sto je solidno.
MC Thunder 2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Real se vraca, dobrih par min za njih na obe strane
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sto kaze neko Hifi sutiraj sad za tri Hifi! Pokazuje da nije zalutala ROY kod njega.
Losmi17 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Paris je doslovno neunistiv. Isprebijali su Real usred Madrida, crvene rukavice u reketu Parisa, sudije se bas i ne cuju... Edited 11 hours ago by Losmi17
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Au kako je Sorts presao Garubu ovaj se nije ni okrenuo a ovaj vec zavrsio na obrucu. 1
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja sam mislio da napad iz tajmauta mora da bude sut van balansa sa 10m ili klizanje...😥 6
Shonewizard Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: Kakav potez Vajler Beba, šta je ovo bilo 😱 U odnosu na momenat i važnost meča, nisam siguran da sam vidio nešto bolje ili makar lucidnije 5
Recommended Posts