realno *w Posted yesterday at 01:20 PM Share Posted yesterday at 01:20 PM 5 minutes ago, Čvarkov said: Ne produže Pantera i Metua. Skrešu budžet. Potpišu Micića i Nigel Hayes-Davisa. Ovo bi bilo i dobro. Nego kod njih obično bude nešto u stilu "Ne produže ovu dvojicu, plate 2 miliona obeštećenje nekj Valensiji za nekog novog Paru"... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted yesterday at 01:22 PM Share Posted yesterday at 01:22 PM 3 minutes ago, Sector said: Promaklo mi je da je Walkup završio sezonu. Mada su toliko jaki da ih vjerovatno neće previše poremetiti. Odakle ovaj info? Ni ja to nisam video... Nisam bas siguran da ih nece poremetiti, Vildoza je stalno povredjen, a i kad nije, nema velike vajde od njega, Evans jos nije zaigrao, sveli su se na NWG na pleju, koji je prilican kamenjar, u finalu kupa se videlo kako ih tanka pozicija 1, na kraju kostala... Da ne pominjem defanzivni impakt Walkup-a koji je nemerljiv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted yesterday at 01:23 PM Share Posted yesterday at 01:23 PM Prociah da je Vokap mesec dana aut a ne za celu sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted yesterday at 01:24 PM Share Posted yesterday at 01:24 PM https://www.sdna.gr/mpasket/1285824_pros-heiroyrgeio-o-oyokap-stin-agora-o-olympiakos-gia-gkarnt Quote According to SDNA Thomas Walkup’s back injury is more serious than originally thought and there is a real possibility he’ll undergo surgery. Olympiakos is already searching for a guard but also for a big man. The deadline for Euroleague eligibility is February 26th, leaving Olympiakos with very little time. Unfortunate news for Oly but also for the Greek national team. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted yesterday at 01:27 PM Share Posted yesterday at 01:27 PM (edited) 3 minutes ago, Sector said: guard but also for a big man Mogli smo se odužiti braći za Petruševa, Laza i Mitar ionako greju klupu. Dodati klauzulu da protiv nas njih 2 obavezno moraju bar 16 minuta da odigraju. Edited yesterday at 01:28 PM by Урош19 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted yesterday at 01:32 PM Share Posted yesterday at 01:32 PM Spakovao bih im i Prađeda. Bez doplate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 01:37 PM Share Posted yesterday at 01:37 PM Dedina vrednost je neprocenjiva ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted yesterday at 01:42 PM Share Posted yesterday at 01:42 PM 17 minutes ago, Sector said: https://www.sdna.gr/mpasket/1285824_pros-heiroyrgeio-o-oyokap-stin-agora-o-olympiakos-gia-gkarnt https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1788336/thomas-walkup-out-for-four-weeks/ Svakako ogroman udarac za Oli Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted yesterday at 01:54 PM Share Posted yesterday at 01:54 PM 2 hours ago, Sector said: Čudi me to od Barse, prerano dižu ruke od sezone. Ako misle da će biti jači bez Pantera i Metua, nek im je sa srećom. Njihova sezona ove godine čist maler. Kad pogledaš kako su krenuli u El prvih par kola svi su mislili da će biti medju prvih 4. Onda ključan detalj povreda Laprovitole pa sada Veselog. Šta se dešava sa Hernangomezom veliki znak pitanja. Mali Nunez ne može da bude prvi plej ekipe, makar u ovom trenutku. Pored toga dodati dva divljaka Andersona i Parkera, ništa se više od njih ne može i očekivati. Plus onaj poraz od Reala gde primaju trojku u zadnjoj sec i idu u produžetke. Jednostavno maler za malerom, očekujem da ne budu u top 10 na kraju ligaškog dela el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted yesterday at 01:57 PM Share Posted yesterday at 01:57 PM (edited) 4 minutes ago, alokin said: Plus onaj poraz od Reala gde primaju trojku u zadnjoj sec i idu u produžetke. Jednostavno maler za malerom, očekujem da ne budu u top 10 na kraju ligaškog dela el. Spoiler Edited yesterday at 01:58 PM by Čvarkov 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 03:03 PM Author Share Posted yesterday at 03:03 PM Barsa svake godine najavljuje nekakva kresanja budžeta pa ne vidim to nešto u praksi. Metu je igrač koji možda ima najveći upside u celoj EL, njemu treba samo malo taktičkog poliranja. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 19 hours ago, pendulum said: Odnosi se na kraj sezone. Neće produžavati ugovor sa njim. Nemaju para. Tipujem na Monako/Armani/Fener kao jednu od sledećih destinacija. Nema greške da će Ataman da kupi Pantera,pare nisu problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago haha bukvalno sam i ja isto pomilslio, malo im je bekova Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 hour ago, propolis said: Nema greške da će Ataman da kupi Pantera,pare nisu problem. Koliko god Janakopulosu nije stran taj overkill sa rosterom mislim da Panter i Nan teško mogu zajedno. PAO je hteo Pantera ali to je bilo dok nisu imali Nana. Sad ga iskreno ne vidim tamo. OK, pustiće Lorenca očigledno ali Panter nije zamena za njega. Jedino ako budu u fazonu - još jedan bek trpač why not. Od ostalih: Oli ima Furnijea tako da ni tu ne vidim prostora. Efes ima Larkina. Ne verujem da mogu da podnesu i igrački i finansijski još jednog velikog potrošača Makabi može da bude opcija ako se tamo smiri stanje i vrate budžet na prethodni nivo. Mislim da bi njemu prijala ta košarka. Virtus će isto imati solidno rasterećen budžet kad se oslobode Klajburna i Šengelije. Faliće im neki takav igrač. Ako se Rusi vrate, CSKA i Zenit su opcije jer će juriti neka jaka, a slobodna imena Real definitivno otpada zbog istorije Monako, Armani i Fener sam tipovao kao timove koji imaju para, mogu da se bore za F4 i uz to faliće im neki igrač na toj poziciji sledeće sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Author Share Posted 7 hours ago Ne bih ja uopšte pravio računicu po kojoj Barsa ima mid-tier EL budžet. Što se Puntera tiče, on je po meni igrač koji mora imati 25+ minuta i slobodu u igri i po tom principu će verovatno birati narednu destinaciju ako uopšte ode iz Barse. On mnogo gubi na vrednosti ako bude neki igrač sa klupe i bude imao limitiranu minutažu, tako da mi PAO deluje kao najgora opcija za njega, kao što smo videli i na primeru Zo Browna (nisu isti tip igrača ali obojica funkcionišu samo kao udarne igle, Punter i Olimpijakosu kao jedan od jednakih je bio katastrofalan jer nije imao pravo na volumen šuteva koji bi mu omogućio da uđe u ritam). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 🤣🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Panter što je imao u Partizanu neće imati više nigde, a pre svega zbog Lesora koji mu je pravio fantasticne blokove. On meni nije igrač kome bi dao 25 i više minuta već naprotiv 20tak max 25mpg jer njegovi poeni u principu ne bole sem ako nisu u zadnjim sekundama. Nije mi klasičan klačer, već više kocka da li će šut ući ili ne. Meni je on najbolji za ulogu tipa JC Kerol, uđe na teren isprangija to što ima i ukoliko ga krene ima više minuta, a ukoliko se ispromašuje na hlađenje do sledeće prilike. Što se tiče potrošača lopti, od kako je Cska prvi put upario Dzeksona, Dekola i Teodosica, verujem da ne bi bio problem da na parketu budu zajedno Nan i Panter. Recimo u Efesu su bili Vasa, Larkin i Simon gde su sva trojica igrači sa loptom i Efesu je to davalo veliku prednost i mnogo opcija u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 42 minutes ago, propolis said: Panter što je imao u Partizanu neće imati više nigde, a pre svega zbog Lesora koji mu je pravio fantasticne blokove. U Partizanu najbolja sezona 16ppg, 15 indeks U Barsi 16ppg, 16 indeks. Uz 53-40-92 %. Šta tačno onda neće imati nigde? 😄 44 minutes ago, propolis said: Meni je on najbolji za ulogu tipa JC Kerol Jedno od lošijih poređenja koje sam čuo ovde na forumu. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) 16 minutes ago, realno *w said: U Partizanu najbolja sezona 16ppg, 15 indeks U Barsi 16ppg, 16 indeks. Uz 53-40-92 %. Šta tačno onda neće imati nigde? 😄 Jedno od lošijih poređenja koje sam čuo ovde na forumu. Sa obzirom na godine nisam siguran da će imati ulogu u sledećem klubu kao što je imao u Partizanu ili sada Barsi. Ukoliko bude u timu poput Reala,Pao ili neke druge ekipe sa širokim rosterom očekujem ulogu tipa JC Kerol. Ukoliko bude Bajernu, Makabiju ili ekipi gde ima plafon 7 odličnih igrača verujem da će imati statse poput dosadašnjih,ali nisam siguran da želi igrati u takvim ekipama. Ne, nisam ga poredio sa JCijem. Edited 5 hours ago by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) 19 minutes ago, propolis said: Sa obzirom na godine nisam siguran da će imati ulogu u sledećem klubu kao što je imao u Partizanu ili sada Barsi. Da, s tim što je to sasvim druga tema u odnosu na ono što si prvo rekao. On statistički igra i bolju sezonu nego u KKPu. To što će imati manji učinak sa 33 nego sa 29 godina, je malo reći logično. 19 minutes ago, propolis said: Ukoliko bude u timu poput Reala,Pao ili neke druge ekipe sa širokim rosterom očekujem ulogu tipa JC Kerol. Potpuno je nebitno u kom je klubu, on može imati minutažu i učinak kao JC u nekoj rendom sezoni, ali to nikad ne može da bude ta uloga. JC je klasični pripaljivač koji je 90% vremena igrao bez lopte i pripaljivao čim dobije ili uz minimalan broj driblinga. Panter može biti nekome rešenje sa klupe, ali će i onda, kad uđe, igrati svoju igru, sa loptom u rukama. Da li će biti dobar ili ne, sasvim je druga tema, ali to je jedino što igra celog života i to je to. Edited 5 hours ago by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/predsednik-unikahe-u-evroligi-bismo-bili-sedmi-ili-10-ali-nemamo-para-da-finansiramo-akcionare/505430 Svaka čast Unikahi na principijelnosti prije svega, ali i na načinu kako su izgradili sjajan tim. Mogu biti primjer svima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 23 minutes ago, realno *w said: Potpuno je nebitno u kom je klubu, on može imati minutažu i učinak kao JC u nekoj rendom sezoni, ali to nikad ne može da bude ta uloga. JC je klasični pripaljivač koji je 90% vremena igrao bez lopte i pripaljivao čim dobije ili uz minimalan broj driblinga. Panter može biti nekome rešenje sa klupe, ali će i onda, kad uđe, igrati svoju igru, sa loptom u rukama. Da li će biti dobar ili ne, sasvim je druga tema, ali to je jedino što igra celog života i to je to. Nisam ulazio u detalje ko igra sa loptom, ko je bolji šuter ili slično već u ulozi u ekipi, uđe na teren pripali svojih 5,6 šuteva i u zavisnosti koliko je "hot hand" toliko će minuta imati. Istu ulogu je JC Kerol imao u Madridu. Meni je Panter taj tip igrača, njemu može lopta do zadnja 2 minuta, a posle strogo kod Nana, Larkina, Vase, Kampaca, Maledona..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 hour ago, realno *w said: Jedno od lošijih poređenja koje sam čuo ovde na forumu. Zanimljiv mi je uvek ovakav pokušaj diskreditovanja forumaša 😘 a ima ih koji prate pa odmah lupaju lajkove😘 pusa i za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Ja nisam primetio da je Realni diskreditovao tebe kao forumasa, nego tu jednu izjavu. Zato sam i dao lajk (jer se ne slazem sa tvojom izjavom). A posle smo videli i da je stvar i drugacije interpretacije, da li ima istu ulogu u ekipi ili isti stil igre 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, propolis said: Zanimljiv mi je uvek ovakav pokušaj diskreditovanja forumaša 😘 a ima ih koji prate pa odmah lupaju lajkove😘 pusa i za njih. Poređenje 2 igrača sa kojim se ne slažem je diskreditovanje tebe? Au gde ode druže. Da ponovim, samo tvrdim da su u pitanju dva potpuno različita profila košarkaša, ništa više. Edited 3 hours ago by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts