Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

16 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Oprosti, ali ovo mi je više neko predubeđenje i preuveličavanje kakvo važi za neke ekipe na ovom forumu. Ok je da ne znaš gde su ih pogurali, ali baš da idem da gledam 15 utakmica od početka takmičenja da tumačim kriterijum... nekako nije u skladu sa nekoliko poklonjenih pobeda koje si naveo. Nisu ni imali toliko tesnih pobeda, sem nekoliko na početku.

Znam da pratiš ovu temu tako da sam siguran da si video dosta puta tokom live utakmica Žalgirisa video upise da imaju ubedljivo najbolje suđenje u evroligi. Ti upisi nisu dolazili samo od navijača Zvezde nego i od navijača Partizana. Mislim da nema potrebe sada da se secira i navode tačni momenti. Moram da priznam da zadnje 2-3 njihove utakmice nisam ispratio pa ne znam da li se nešto promenilo, ali za prethodni period sam siguran jer sam gledao svojim očima a i da sam subjektivan mala je verovatnoća da su baš svi koji su pisali ovde subjektivni. Vidim po Sharpovom i tvom upisu da su zakinuti u utakmici sa Armanijem.

• Like 1

Sto se nas tice, ja mislim da mi imamo losije sudjenje kod kuce nego u gostima. Bilo je vrlo grozno sveukupno na startu sezone, ali je sada da-kazemo diskutabilno u Areni i podnosljivo u gostima (kako cu se pokajati za ovo zadnje veceras kad krenu da nas urnisu u Monaku) 🥲

• Like 2

– Partizan Mozzart Bet Belgrade has been sanctioned with fines amounting to €50,000, and its next game to be played at a limited 80% of its capacity, including the closing of specific sectors, for multiple incidents generated by its fans during the game Partizan Mozzart Bet Belgrade – Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, under Article 29.1.h), 29.2.d) 29.2.e), 29.2.f), and 29.2.g) of the Euroleague Basketball Disciplinary Code

– Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade has been sanctioned with fines amounting to €20,000 for incidents generated by its fans during the game Partizan Mozzart Bet Belgrade – Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, under Article 29.2.d), e) and g) of the Euroleague Basketball Disciplinary Code

Srećom po EL disciplince Zvezda nema neke taster bukače da 7 dana drve o pogođenom Sferopulosu, zasipanju Nedovića, svim prekidima, gađanjima i sličnom koloritu koja se u sitna crevca snimaju i gruvaju kada smo domaćini. U tom smislu kazna je savršena, ništa se nije desilo, sve na tiću i pravimo se ludi.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1

Ne znam na šta radi ta pravedna gospoda, niti je bitno. Znam sigurno samo da je kojim slučajem Želimir pogođen na terenu tokom davanja izjave da bi se o tome pričalo do današnjeg dana. Ko jebe Janisa kad je tunjav i nema 9 EL pa i nije neka šteta roknuti ga malo. 

• Like 8
  • Ha-ha 1

Otkako nema Čovare sve se raspustilo, ni saopštenje ljudsko ne može da se sastavi a kamoli da se akcija po netu. Eeee, kako su nekad izlazili klipovi sa milion sudijskih grešaka i "grešaka" odmah posle meča. Montirali se maltene u lajvu a sada sve neradnici.

• Like 7
  • Ha-ha 1

41 minutes ago, Molina23 said:

Ne znam na šta radi ta pravedna gospoda, niti je bitno. Znam sigurno samo da je kojim slučajem Želimir pogođen na terenu tokom davanja izjave da bi se o tome pričalo do današnjeg dana. Ko jebe Janisa kad je tunjav i nema 9 EL pa i nije neka šteta roknuti ga malo. 

Ne mora se zamisljati, evo kad je gadjan najbolji centar Evrolige pre nekoliko meseci:

https://sportal.blic.rs/kosarka/evroliga/matijas-lesor-zbog-uvreda-zvezdinih-navijaca-pobesneo/2024110120420323225

Koliko se secam kazne nije bilo ili je bila simbolicna a nije se ni digla frka oko toga?

Ali lepse je verovati u Coviceve price kako Savic prijavljuje Zvezdu i ostalo ;) 

• Like 6

Očekivala sam jaču kaznu jer ono jeste bio jedan od najgorih derbija. Šta je 50K za Ostoju, tu nema ni jedan Land Rover. O kapacitetu hale za narednu utakmicu da ne pričam, pa oni svakako prodaju karte preko kapaciteta Arene.

52 minutes ago, Molina23 said:

Ko jebe Janisa kad je tunjav i nema 9 EL pa i nije neka šteta roknuti ga malo. 

Bezveze je ovo, sigurna sam da ni u Evroligi niko tako ne razmišlja. Naravno da nije ok što je Sfero pogođen, kao što nijedan trener, igrač ili navijač ne sme biti ugrožen na utakmici.

P.S. Nadam se da Čović nikom ne nedostaje, čak ni u ovakvim situacijama.

• Like 1

10 minutes ago, Magia said:

Ne mora se zamisljati, evo kad je gadjan najbolji centar Evrolige pre nekoliko meseci:

https://sportal.blic.rs/kosarka/evroliga/matijas-lesor-zbog-uvreda-zvezdinih-navijaca-pobesneo/2024110120420323225

Koliko se secam kazne nije bilo ili je bila simbolicna a nije se ni digla frka oko toga?

Ali lepse je verovati u Coviceve price kako Savic prijavljuje Zvezdu i ostalo ;) 

Ako misliš da pravdam bilo čije gađanje, nisam od te fele. Zbog naših mandrila zaslužili smo bar 2-3 meča bez publike. 

I to zaista mislim. Neka se crta negde mora podvući a EL govna sve rade da ta crta ide u nedogled. To je bila poenta, nikakva patkometrija. 

• Like 2

11 minutes ago, Molina23 said:

To je bila poenta, nikakva patkometrija. 

1 hour ago, Molina23 said:

Znam sigurno samo da je kojim slučajem Želimir pogođen na terenu tokom davanja izjave da bi se o tome pričalo do današnjeg dana. Ko jebe Janisa kad je tunjav i nema 9 EL pa i nije neka šteta roknuti ga malo. 

Ovde si otvorio patkometriju nazalost.

Slazem se da sve treba kazniti.

• Like 6

15 minutes ago, Molina23 said:

Ako misliš da pravdam bilo čije gađanje, nisam od te fele. Zbog naših mandrila zaslužili smo bar 2-3 meča bez publike. 

I to zaista mislim. Neka se crta negde mora podvući a EL govna sve rade da ta crta ide u nedogled. To je bila poenta, nikakva patkometrija. 

Ali da li si napisao isto to posle Lesora? Ne pitam retoricki, posto ne znam. Jer to pravi razliku izmedju pravednosti i patkometrije. Ako jesi, svaka cast.

Inace se slazem da sve treba kaznjavati.

22 minutes ago, wrach said:

Ovde si otvorio patkometriju nazalost.

Slazem se da sve treba kazniti.

Jesam slažem se. Krivo mi je samo jer volim Janisa i baš nije zaslužio kao dokazani gospodin. I to je sve, da ne dužimo priču bezveze. 

Večeras pored Partizana ću baš obratiti pažnju na Kinder Virtus Pariz duel.

Imam osjećaj da ekipe koje se ozbiljno pripreme ukrote Pariz a vjerujem da Ivanović će spremiti dobro utakmicu. Malo se priča kako je on u stvari dobro i sasjekao igru Partizana prošlu samo nije imao džebane u timu.

3 hours ago, MC Thunder 2 said:

Ali da li si napisao isto to posle Lesora? Ne pitam retoricki, posto ne znam. Jer to pravi razliku izmedju pravednosti i patkometrije. Ako jesi, svaka cast.

Inace se slazem da sve treba kaznjavati.

Treba sve takve ispade  drastičnije kažnjavati.

Ali jedna stvar nikako ne štima ako se potraži motiv i kod tih šipkaša...

Lesor je u dresu Partizana kažnjen od strane ABA lige sa 3 utakmice neigranja i 10k eura zbog nasrtaja sa predumišljajem na Filipa jer se to desilo sekund nakon završetka derbija. Takodje je suspendovan i od strane EL zbog nasrtaja sa ledja na Dženana Musu...i gde baš on da bude na drugoj strani tasa sa Janisom u ovoj komparaciji što ga pajvani gadjaju ovaj put u dresu Panate i čime je to zaslužio?

Dva univerzuma.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Tuzno 1