DameTime Posted yesterday at 11:03 AM Share Posted yesterday at 11:03 AM Kuku, Kronos preneo bumerski humor na Stiletta. Meni nije ispod časti da skupljam i menjam sličice, tako da sam pitala na obližnjoj trafici, kaže još nisu stigli albumi. Ali sačuvaće mi neke primerke za dž kad stignu 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted yesterday at 11:08 AM Share Posted yesterday at 11:08 AM https://www.kurir.rs/sport/kosarka/9570227/ne-propustite-danas-uz-kurir-dobijate-paninijev-ekskluzivni-album-za-slicice-euroleague-24-25 Evo imate album pri kupovini kurira, da znate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted yesterday at 11:19 AM Share Posted yesterday at 11:19 AM (edited) 11 minutes ago, Gavran said: Evo imate album pri kupovini kurira, da znate Plaćam punu cenu albuma definitivno. Edited yesterday at 11:20 AM by Smrtokapa 11 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted yesterday at 11:22 AM Share Posted yesterday at 11:22 AM 10 minutes ago, Gavran said: https://www.kurir.rs/sport/kosarka/9570227/ne-propustite-danas-uz-kurir-dobijate-paninijev-ekskluzivni-album-za-slicice-euroleague-24-25 Evo imate album pri kupovini kurira, da znate Kupiti album na sajtu za 250 dindži ili kupiti Kurir? Nisam toliko bogat da kupujem jeftino... 18 minutes ago, DameTime said: Kuku, Kronos preneo bumerski humor na Stiletta. Nisam ja birao kad ću da se rodim... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 11:28 AM Share Posted yesterday at 11:28 AM 24 minutes ago, DameTime said: Kuku, Kronos preneo bumerski humor na Stiletta. 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted yesterday at 11:29 AM Share Posted yesterday at 11:29 AM (edited) 7 minutes ago, Stiletto said: Nisam ja birao kad ću da se rodim... Ti si Gen X koliko mi se čini, plus ideš kod česme na menjažu, ne daj da te trpaju u nekakvu gerijatriju. Edit: Kronos to sam sebi radi jer voli čovek. Edited yesterday at 11:30 AM by Smrtokapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 11:32 AM Share Posted yesterday at 11:32 AM 8 minutes ago, Stiletto said: Nisam ja birao kad ću da se rodim... Ja mislila ti si malo mlađi 3 minutes ago, Kronostime said: Po nekim podelama gen X obuhvata i 1980. ili čak koju godinu posle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 11:34 AM Share Posted yesterday at 11:34 AM 1 minute ago, Smrtokapa said: Ti si Gen X koliko mi se čini, plus ideš kod česme na menjažu, ne daj da te trpaju u nekakvu gerijatriju. Edit: Kronos to sam sebi radi jer voli čovek. Kronos je casno `72 godiste. Kad ti zivot pocne u epidemiji variole, saceka te Titova smrt u prvom osnovne, izmene skolstva `80ih, dolazak Slobe i ratovi `90ih i sve na dalje.... To samo budak u glavu ubiva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 11:36 AM Share Posted yesterday at 11:36 AM Čekaj, hoćeš da kažeš da si mlađi od Stiletta?! Ou em dži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted yesterday at 11:37 AM Share Posted yesterday at 11:37 AM 6 minutes ago, Smrtokapa said: Ti si Gen X koliko mi se čini, plus ideš kod česme na menjažu, ne daj da te trpaju u nekakvu gerijatriju. 4 minutes ago, DameTime said: Ja mislila ti si malo mlađi 1970. godište, GenX po sred srede. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 11:42 AM Share Posted yesterday at 11:42 AM 4 minutes ago, Stiletto said: 1970. godište, GenX po sred srede. Ja sam još uvek šokirana da si ti stariji od Kronosa i da on nema ni 60 godina hahahahah ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 11:57 AM Share Posted yesterday at 11:57 AM 15 minutes ago, DameTime said: Ja sam još uvek šokirana da si ti stariji od Kronosa i da on nema ni 60 godina hahahahah ok Polako, cero, doci ces i ti u nase godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted yesterday at 11:59 AM Share Posted yesterday at 11:59 AM Kronos i Stileto 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted yesterday at 12:02 PM Share Posted yesterday at 12:02 PM 1 hour ago, Chaos Is Me said: Meni bedak što nemam s kim da se menjam, klinac ima 4 godine i nije još sasvim locked in za ovo 😄 a meni ispod časti da idem na neke menjaže kao mator konj kakav jesam. Mene su moji pokidali sa fudbalskim albumima. Kad dodje do zadnjih 30ak i presuše kvartovski izvori, prelazi se na online menjažu koja je pakao svoje vrste. Pregledanje spiskova, upoređivanje, traženje ne samo ko ima nešto što tebi treba, nego kome imaš i ti nešto da daš. Bila posle neka aplikacja, olakšala je posao. Ali moji ovo čekaju 2 godine sigurno, tako da nema izvlačenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 12:03 PM Share Posted yesterday at 12:03 PM 3 minutes ago, drperce said: Kronos i Stileto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 03:08 PM Share Posted yesterday at 03:08 PM Chima Moneke kaže da mu je omiljeni srpski igrač Gudura, sviđa mu se sve kod njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted yesterday at 04:03 PM Share Posted yesterday at 04:03 PM 53 minutes ago, DameTime said: Chima Moneke kaže da mu je omiljeni srpski igrač Gudura, sviđa mu se sve kod njega Mogli bi biti rivali naredne godine Efesu fali startna 4🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 14 hours ago, Tex_Willer said: Mogli bi biti rivali naredne godine Efesu fali startna 4🤣🤣 Mogli bi mogli... i Partizanu fali startna cetvorka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 59 minutes ago, JPM said: Mogli bi mogli... i Partizanu fali startna cetvorka. Ne fali Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Pokušaću.....nekako u ovom digitalnom svetu zadnjih dana sa svih strana naviru informacije o derbiju. Ja zaista redukovao sam konzumaciju društvenih mreža ali i to i dalje prodire do mene. E sad kada se već toliki svet raspituje i loži na taj spektakl dajte da ga negujemo. Ima ona izjava Bogdana nešto kao to moraš vidjeti i doživjeti što mu dodje kao najbolja reklama svega. Budimo ljudi i rivali! Njegujmo derbi! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ako izuzmes pozadinske stvari derbija, trovanje mrznjom izmedju navijackih tabora i nacin finansiranja klubova, derbi i jeste najbolja reklama Srbije. Vidis i sam koliko stranaca svaki put dolazi da bi pravilo svoje neke vlogove i ta sranja. Strancima jeste spektakl jer su na neki nacin zasticeni od spoznaje ovog nesportskog oko derbija. Njima je to lifetime dozivljaj, a ta poludivljacka atmosfera im dodje kao da gledaju neki horor film u virtualnoj stvarnosti. Derbi je bio nesto najbolje u nasem sportu onda kada su klubovi bili, ne mogu reci prijateljski, ali korektni jedni prema drugima. Nadam se da ce to biti opet, ali ne u uslovima kojim predsednici dva kluba grade stambene objekte na teret svih nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago @JPM naravno da je tako. Bas taj filter kroz koji stranci doživljavaju to nam govori da imamo nešto vrijedno. Kao kibicer u šahu su ili onaj ko na brdu stoji. Zato i kažem njegujmo, naravno da to ne podrazumijeva zalijevanje suzama od suzavca i ili urinarnom izlučevinama sa gornjih terasa ili slična sranja. Ali ja nekako pođem uvijek od sebe, bolje je da gajim ono dobro a prepoznajem loše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Ja kad sam bio klinac derbi je bio praznik, nikad mi nije bilo na pameti da Partizanove navijace nazivam Franjevcima, Hrvatima i slicno...nikad da im vredjam trenera. Ne znam kako je doslo to vreme, valjda sa devedesetim, pa sa celokupnom moralnom i materijalnom bedom naroda. Vrhunac tog obesmisljavanja sporta je odsustvo gostujucih navijaca. Ovo sad je neki pomak u pravom smeru, ali bojim se da je pogresan motiv u pitanju. Nije smirivanje tenzija vec kreiranje neke iluzije normalnosti. Derbi ce biti praznik onda kada svi mi ponovo budemo normalni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 4 hours ago, odupri se ludilu said: Pokušaću.....nekako u ovom digitalnom svetu zadnjih dana sa svih strana naviru informacije o derbiju. Ja zaista redukovao sam konzumaciju društvenih mreža ali i to i dalje prodire do mene. E sad kada se već toliki svet raspituje i loži na taj spektakl dajte da ga negujemo. Ima ona izjava Bogdana nešto kao to moraš vidjeti i doživjeti što mu dodje kao najbolja reklama svega. Budimo ljudi i rivali! Njegujmo derbi! Eo kaže Žocimir da su ga zvali iz cele Evrope za karte za sutrašnji derbi, ali nažalost nije svima mogao da izađe u susret. I da je to trenutno najveći derbi uz PAO-Oly. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts