Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

10 minutes ago, Gavran said:

Kupiti album na sajtu za 250 dindži ili kupiti Kurir? Nisam toliko bogat da kupujem jeftino...

18 minutes ago, DameTime said:

Kuku, Kronos preneo bumerski humor na Stiletta.

Nisam ja birao kad ću da se rodim... :baby:

• Like 3

1 minute ago, Smrtokapa said:

Ti si Gen X koliko mi se čini, plus ideš kod česme na menjažu, ne daj da te trpaju u nekakvu gerijatriju.

Edit: Kronos to sam sebi radi jer voli čovek.

Kronos je casno `72 godiste.

Kad ti zivot pocne u epidemiji variole, saceka te Titova smrt u prvom osnovne, izmene skolstva `80ih, dolazak Slobe i ratovi `90ih i sve na dalje....

To samo budak u glavu ubiva.

• Ha-ha 1

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Meni bedak što nemam s kim da se menjam, klinac ima 4 godine i nije još sasvim locked in za ovo 😄 a meni ispod časti da idem na neke menjaže kao mator konj kakav jesam.

Mene su moji pokidali sa fudbalskim albumima. Kad dodje do zadnjih 30ak i presuše kvartovski izvori, prelazi se na online menjažu koja je pakao svoje vrste. Pregledanje spiskova, upoređivanje, traženje ne samo ko ima nešto što tebi treba, nego kome imaš i ti nešto da daš. Bila posle neka aplikacja, olakšala je posao.

Ali moji ovo čekaju 2 godine sigurno, tako da nema izvlačenja.

Pokušaću.....nekako u ovom digitalnom svetu zadnjih dana sa svih strana naviru informacije o derbiju. Ja zaista redukovao sam konzumaciju društvenih mreža ali i to i dalje prodire do mene. 

E sad kada se već toliki svet raspituje i loži na taj spektakl dajte da ga negujemo.

Ima ona izjava Bogdana nešto kao to moraš vidjeti i doživjeti što mu dodje kao najbolja reklama svega.

Budimo ljudi i rivali!

Njegujmo derbi!

• Like 4
  • Love 1

Ako izuzmes pozadinske stvari derbija, trovanje mrznjom izmedju navijackih tabora i nacin finansiranja klubova, derbi i jeste najbolja reklama Srbije.

Vidis i sam koliko stranaca svaki put dolazi da bi pravilo svoje neke vlogove i ta sranja. Strancima jeste spektakl jer su na neki nacin zasticeni od spoznaje ovog nesportskog oko derbija. Njima je to lifetime dozivljaj, a ta poludivljacka atmosfera im dodje kao da gledaju neki horor film u virtualnoj stvarnosti.

Derbi je bio nesto najbolje u nasem sportu onda kada su klubovi bili, ne mogu reci prijateljski, ali korektni jedni prema drugima. Nadam se da ce to biti opet, ali ne u uslovima kojim predsednici dva kluba grade stambene objekte na teret svih nas.

@JPM naravno da je tako. Bas taj filter kroz koji stranci doživljavaju to nam govori da imamo nešto vrijedno. Kao kibicer u šahu su ili onaj ko na brdu stoji. Zato i kažem njegujmo, naravno da to ne podrazumijeva zalijevanje suzama od suzavca i ili urinarnom izlučevinama sa gornjih terasa ili slična sranja.

Ali ja nekako pođem uvijek od sebe, bolje je da gajim ono dobro a prepoznajem loše. 

• Like 1

Ja kad sam bio klinac derbi je bio praznik, nikad mi nije bilo na pameti da Partizanove navijace nazivam Franjevcima, Hrvatima i slicno...nikad da im vredjam trenera. Ne znam kako je doslo to vreme, valjda sa devedesetim, pa sa celokupnom moralnom i materijalnom bedom naroda.

Vrhunac tog obesmisljavanja sporta je odsustvo gostujucih navijaca. Ovo sad je neki pomak u pravom smeru, ali bojim se da je pogresan motiv u pitanju. Nije smirivanje tenzija vec kreiranje neke iluzije normalnosti. Derbi ce biti praznik onda kada svi mi ponovo budemo normalni.

• Like 2

4 hours ago, odupri se ludilu said:

Pokušaću.....nekako u ovom digitalnom svetu zadnjih dana sa svih strana naviru informacije o derbiju. Ja zaista redukovao sam konzumaciju društvenih mreža ali i to i dalje prodire do mene. 

E sad kada se već toliki svet raspituje i loži na taj spektakl dajte da ga negujemo.

Ima ona izjava Bogdana nešto kao to moraš vidjeti i doživjeti što mu dodje kao najbolja reklama svega.

Budimo ljudi i rivali!

Njegujmo derbi!

Eo kaže Žocimir da su ga zvali iz cele Evrope za karte za sutrašnji derbi, ali nažalost nije svima mogao da izađe u susret. I da je to trenutno najveći derbi uz PAO-Oly.

• Like 1