Wingwalker Posted January 22 Posted January 22 (edited) Na kraju ove sezone oba grčka kluba će ostvariti najveći minus u istoriji EL čak i da odigraju finale a dresove prodaju po 500e. Plate Slukasa, Lesora, Nana, Gomeza...a sa druge strane preterani ugovori Vezenkova i Furnijea predstavljaju tako abnormalne sume da u startu padaju u vodu sve kalkulacije ulaz - izlaz. Taj trend nadrukanih ugovora top level veteranima je višegodišnji. Počeo je famoznim dovlačenjem Mirotića u EL za tada rekordnu cifru koju je mogao da opravda jedino da im je lično doneo Kup Kralja i dve EL titule. i I sa takvim uspehom opet bi bili u dubokom minusu. Odustajanje Gran Kanarije i Valensije je takodje trend i pitanje je da li će naredne sezone Alba biti u priči ako im ove ističe licenca i da li će Valensija platiti wild card ako ne osvoji EC ? Edited January 22 by Wingwalker
fradler Posted January 22 Posted January 22 Pariz ima verovatno trojicu od pet najgorih igraca u takmicenju - Kratzer, Sy i Cavaliere. Svaka im cast za rezultate. 1
Nini3112 Posted January 22 Posted January 22 On 1/22/2025 at 8:08 PM, Bad said: Banja Sy verovatno najveći panj koji igra EL Expand Nije,to je ipak Kratzer.
JPM Posted January 22 Posted January 22 On 1/22/2025 at 8:20 PM, Nini3112 said: Nije,to je ipak Kratzer. Expand Ziga Samar ljudi. Ziga Samar. 3 1 1
drperce Posted January 22 Posted January 22 Partizan 8/11 za 3, duplo vise skokova i vode samo 5, bice ovde vatre do kraja 1
Volter Posted January 22 Posted January 22 (edited) Bonga 15 poena, 5 skokova, 2 asistencije, 1 blokada. Majstorski. Edited January 22 by Volter
Barkley#34 Posted January 22 Posted January 22 On 1/22/2025 at 8:32 PM, Volter said: Bonga 15 poena, 5 skokova, 2 asistencije, 1 blokada. Majstorski. Expand Bez promašaja u prvom. Index 25. 1
Losmi17 Posted January 22 Posted January 22 Pitanje je koliko ce beogradski golden stejt jahati na ovim ÷ suta za 3. Mada evo vec 25 min....
Čočo Posted January 22 Posted January 22 Ako ništa drugo komšije su se ispucali za sve pare večeras. Znači derbi neće biti opet jedan od,, onih" dana. 1
Losmi17 Posted January 22 Posted January 22 Paris bez trojke u h2, ali zato mocni Poku 2 puta pomocu table.
Papanikolesku Posted January 22 Posted January 22 On 1/22/2025 at 9:16 PM, Eddard said: Shorts je dao jednu Expand Dali su dve, al mora da laže jpg 2 1 2 1
Losmi17 Posted January 22 Posted January 22 Jedna, bilo je 7 u poluvremenu. I sad druga na samom kraju kad je kraj bio vec. Zreli ste bili za poraz veceras, ali provlacenje verzija xy. 1 1 8 1 1
Marvin Posted January 22 Posted January 22 (edited) Ovo pecanje faulova je počelo ozbiljno da mi ide na penis. Nervira me i u NBA ali tamo slabo gledam @Losmi17 tebra vodili smo fazon 25-30 od 40 minuta Edited January 22 by Marvin 2
Chaos Is Me Posted January 22 Author Posted January 22 Na kraju KKP tačno bolji za one dve cigle o tablu. 1
drperce Posted January 22 Posted January 22 On 1/22/2025 at 9:23 PM, Marvin said: Ovo pecanje faulova je počelo ozbiljno da mi ide na penis. Nervira me i u NBA ali tamo slabo gledam @Losmi17 Expand Potpis, jebeni Hardenovski faulovi cele sezone 3
Recommended Posts