MilošVB Posted Sunday at 01:50 PM Share Posted Sunday at 01:50 PM (edited) 41 minutes ago, DameTime said: Joj, što volite ove rekla-kazala priče i tračeve iz svlačionice... Fali još samo kako je Nunnally skinuo ribu Trifi. Madera nikad jača. Zamišljam mentalni sklop koji ima potrebu da piše o tome na forumu i još razvija diskusiju. Jezivo. Ja da čujem tako nešto o drugom klubu, ne da ne bih imao potrebu da pišem o tome, nego bih i uživo, gde je lako razviti priču o svemu i svačemu u momentima dokolice, gledao sa kime je korektno pričati o tome kao pooootencinalnoj mogućnosti. Edited Sunday at 01:52 PM by MilošVB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 01:52 PM Share Posted Sunday at 01:52 PM 6 minutes ago, Wingwalker said: a da preformulišemo to u: Žoc je ipak precenio potencijal domaćih igrača koje je selektovao i onda je od njih tokom tri sezone nastavio da očekuje i zahteva level za koji ih nije dovoljno spremio ili jednostavnostavno ipak nisu ni bili dovoljno talentovani u odnosu na njegovu projekciju. Zbog čega je i došlo do rastanka s njima 🙃 Ovo mi je bukvalno nivo brat Ognjena Jaramaza pisao po LinkedIn-u na temu njegovog tretmana u KKP... jer je rodbina inače skroz objektivna. Istina je uvek negde između - sigurno je bilo nezadovoljstva i nekih neslaganja u ekipi. Toga ima i kada tim pobeđuje, samo tad nikog ne interesuje raspad u svlačionici. Da li ima Željkove odgovornosti? Ima. Da li ima i odgovornosti igrača, koji možda precenjuju sebe, pa tretman trenera tumače kao nepravedno šikaniranje? Dešava se i to. Uglavnom, pravu istinu znaju samo trener i igrači, a pitanje je koliko je ko samosvestan da prepozna i svoju odgovornost u određenim situacijama. Zbog čega mi je i besmisleno da diskutujemo o nečemu čemu niko od nas nije svedočio. To je rekla-kazala priča, čak i kad ti je prenese rođeni brat nekog od njih. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Sunday at 01:58 PM Share Posted Sunday at 01:58 PM 6 minutes ago, Wingwalker said: Žoc je ipak precenio potencijal domaćih igrača koje je selektovao i onda je od njih tokom tri sezone nastavio da očekuje i zahteva level za koji nisu dovoljno spremljeni ili jednostavnostavno ipak nisu dovoljno talentovani u odnosu na njegovu projekciju. Od ne voli domaće, do ne koristi domaće, do previše očekuje od domaćih... ko bi uopšte mogao u taj kalup? Smajli nakon dobre debitantske sezone, mnogo mu bilo 8-15 minuta košarke? Ili ne može bez brainfarta duže od dva minuta? Aleksa ne može da iznese očekivano, takođe nakon dobre do odlične debitantske EL sezone. Ostaju Trifa i Jaramaz, projektovani role playeri, ne znam šta je u njihovim rolama bilo previše? Mnogo je očekivati da prosečni ABA bekovi ne prajmuju? Sve zvuči kao da je neko skockao sa naknadnom pameću sve falinke disfunkcionalne ekipe prošle sezone, tako da je nekako Žoc tetosao domaće, pogrešio u njihovoj proceni... Odnosno, salty brat Jaramaza whistleblower u malom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted Sunday at 01:59 PM Share Posted Sunday at 01:59 PM Ua, pravda za čaršijske priče! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Sunday at 02:00 PM Share Posted Sunday at 02:00 PM 5 minutes ago, DameTime said: Da li ima Željkove odgovornosti? Ima. Za sada nema...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Sunday at 02:27 PM Share Posted Sunday at 02:27 PM (edited) 2 hours ago, DameTime said: Žoc dovodi samo crnce strance. Žoc juri srpske reprezentativce (Zvezdaše) po hodnicima i hotelima, tokom reprezentativnog okupljanja. Žoc maltretira mlade perspektivne srpske igrače po 3 sezone, kinji ih i šikanira. Žoc zvao Dobrića i Kalinića u Partizan itd. Znači odlučite se da li on uopšte ne daje šansu (mladim) srpskim igračima, ili im pak daje šansu, ulaže u njih neko vreme i trud, samo ishod ne bude uvek pozitivan. I na to utiče 1000 faktora - neki se tiču trenera, neki igrača, a neki bome i interakcije između ta dva. Da li je mogao bolje sa nekim igračima? Sigurno da jeste, ali je sve to sad naknadna pamet. Da ne spominjem kukanje grobara na prethodne rostere, daj Željko da bar razvijamo mlade igrače (po mogućstvu domaće), a kad je doveo Pokuševskog... Čim dečko izgubi jednu loptu ili promaši zicer, kreću komentari da on ne valja ničemu. I što je najgore, ove sezone ima prostora da se Željko kritikuje zbog nekih priprema mečeva i(li) koncepcije u sklapanju rostera, samo je ipak zanimljivije baviti se čaršijskim pričama. I još jednom se vratiti na nešto što su i sami akteri odavno arhivirali. Ne znam šta ti je sve ovo iznad i odakle toliko frusta... ali mi je još manje jasno zašto se svako dovodjenje u sumnju ispravnosti bili kog Žocovog postupka, čak i ovde na EL topiku, doživljava kao uvreda, odma se krene djonom...sarkazmom, pa i preispitivanjem mentalnog sklopa. I ako mogu ovde da završim sa konstatacijom da se ja, kao i ti, najiskrenije nadam da će Želimir ostati na toj poziciji do penzije. Edited Sunday at 04:54 PM by Wingwalker 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 02:33 PM Share Posted Sunday at 02:33 PM 5 minutes ago, Wingwalker said: I ako mogu ovde da završim sa konstatacijom da se kao i vi...i ja najiskrenije nadam da će Želimir ostati na toj poziciji do penzije. Ma verujem ti sve, taman da ga ne vadiš iz tastature i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Sunday at 02:39 PM Share Posted Sunday at 02:39 PM (edited) 2 hours ago, DameTime said: Ma verujem ti sve, taman da ga ne vadiš iz tastature i dalje. Zaboravio sam i Janisa da dopišem. I on se takodje najiskrenije nada. Edited Sunday at 04:55 PM by Wingwalker 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted Sunday at 02:49 PM Share Posted Sunday at 02:49 PM Ne znam sta se pravis naivna, dijagonalno citam, ali i Dobric i Kalinic su potvrdili da ih je zvao u kkp. Za ostatak kad nadjem vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 02:54 PM Share Posted Sunday at 02:54 PM (edited) Losmi, tvoja potreba da te primetim i odgovorim postaje patetična. Ali evo - među prvima sam pisala o tome da ih je zvao u KKP, samo se to malo (više) kosi sa pričom da hoće samo strance. Kad već dijagonalno čitaš, da ti pomognem. edit: taj post sam probala sa hajdujem, jer smatram da nema smisla "diskutovati" na ovu temu, niti joj je mesto na EL topiku Edited Sunday at 03:04 PM by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted Sunday at 03:18 PM Share Posted Sunday at 03:18 PM Da, evo ne mogu da spavam jer ti ne reagujes na moje postove. Nego sam cacnuo gde ne treba, pa malo smeta. Ali izdrzaces, verujem. Mislim cacnem ja svakoga kod koga vidim da je neciji svedok, ili se bavi uzgojem svetih krava. Kako na forumu tako i u RL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted Sunday at 04:57 PM Share Posted Sunday at 04:57 PM (edited) Svakom je bilo jasno pri kraju prosle sezone da je pukla svlacionica, ponasanje igraca na klupi, malodusnost otprilike kao reprezentacija 2005-e. Po meni je manje bitno ko je vise kriv Zeljko, domaci, stranci... Bitnije je da je Zeljko ispao jos bedniji nego 2005e kada je sve bacio pod autobus da bi sebe oprao. One konferencije gde ne cestitas nekom ko te 7 puta uzastopno nakantao je nesto sto ne prilici ni Lalatovicu, a ne najtrofenjnijem evropskom treneru Ontopic - Dozir u Efesu, mogao bi tamo fino da sw uklopi Edited Sunday at 05:01 PM by drperce 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Sunday at 05:07 PM Share Posted Sunday at 05:07 PM Ne mislim da Zeljko zeli samo strance. Siguran sam da bi on rado video u timu sto vise domacih igraca, ali izbor je slab. I ove sto je potpisivao ovih godina je potpisao da bi bar nekoliko domacih bilo u timu, posto je sigurno i sam svestan da je pomalo sramota da jedan klub koji je napravio toliko srpskih reprezentativaca nema uopste domace igrace. Po meni je bitnije pitanje zasto igraci sa sporednom ulogom daju slab do nikakav doprinos. Oni najkvalitetniji igraci u timu igraju dobro, a ostali im uglavnom smetaju. To nije bas dobro po tim. A mislim da Andjusic, Smajli, Jaramaz, Trifunovic nisu bas toliko losi igraci kao sto su cesto izgledali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 05:31 PM Share Posted Sunday at 05:31 PM Nisu loši, nego su još gori od lošeg. Eno mučenog Jaramaza u Baskoniji, odigra 5 minuta svaku petu utakmicu. Njegova karijera je stala sa korona sezonom. Anđušić je pero kategorija, štetočina u svakom obliku osim kada se upali pa ispogađa one njegove šuteve u kombinaciji sa hail mary pasovima, zadnjom promenom.. On je otprilike pravi igrač za timove poput Dubaija, koji je utočište za igrače na zalasku karijere koji bi da ćape još neki dolar. Bekap Prepeliču, i puna kapa. Trifunović u Tofašu, iskreno nemam pojma kakav je, niti me zanima. Gledao sam ga 7 sezona u Partizanu, i dosta. KLS rečnikom, "kerina", igrač ograničenog košarkaškog skilla, solidnih fizikalija i pokvarenog šuta. Dobar za nekog defanzivnog specijalca, na najboljem igraču - par minuta dok ne utripuje da je košarkaš. Smajli je promaja, kul fizikalije, šut sporadičan, ali sasvim korektan za peticu, i milion i jedan brain fart. Sve u svemu, igrači koji će verovatno već sledeće sezone cepati basket u Subotici, Anđuša verovatno negde u Omanu. Izuzev Smajlija, koji će varati Evropu još koju godinu. Sve u svemu, tanka priča, mnogo su daleko i od igrača uloge u prosečnom EL timu. Tako da Želimir i nema nekih opcija, dovodi šta mora, više nego šta želi. Lučić je zakovan u Minhenu, Gandra je bivši košarkaš, Milutinov se juri, ali ga boli k da se vraća. Ostaje nam da sačekamo Bogdana, pa da se uzme više ta druga Evroliga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted Sunday at 06:02 PM Share Posted Sunday at 06:02 PM Da nema one prepreke da Partizanovi igraci ne mogu da igraju u Zvezdi, ja bih rado Smajlagica video u Zvezdi. Pricam o igrackim kvalitetima. Ne mogu da se setim, jel i on pevao neke ruzne pesmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted yesterday at 12:06 AM Share Posted yesterday at 12:06 AM On 1/11/2025 at 10:37 PM, MC Thunder 2 said: Da se ne lazemo, prosle godine bi vam za nas na klupi bio dovoljan i vlada jovanovic. Bilo koji od 2. Za ovu ce vidimo Stav "pobedio si me samo zato što sam ja bio loš" nije baš fer i sportski, vuče na nepoštovanje protivnika, njegovog truda, borbe, pa i kvaliteta. Svakako je dobro ako i vi i mi volimo što je Sfero trener Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted yesterday at 06:08 AM Share Posted yesterday at 06:08 AM 12 hours ago, strah od vozova said: Da nema one prepreke da Partizanovi igraci ne mogu da igraju u Zvezdi, ja bih rado Smajlagica video u Zvezdi. Pricam o igrackim kvalitetima. Ne mogu da se setim, jel i on pevao neke ruzne pesmice. Uf ja bi ostao i bez ovo malo dlaka na glavi sto imam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted yesterday at 08:11 AM Share Posted yesterday at 08:11 AM Partizan putuje u Francusku bez Bosnjakovica, Marinkovica, Nilikine i Vašingtona. Za Bongu i Pokuševskog se još ne zna u kakvom su tačno stanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted yesterday at 09:03 AM Share Posted yesterday at 09:03 AM 50 minutes ago, Dzo23 said: Partizan putuje u Francusku bez Bosnjakovica, Marinkovica, Nilikine i Vašingtona. Putuju i Nilikina i Dušan. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/makar-sa-nilikinom-nije-nista-ozbiljno-partizanov-bek-igra-protiv-asvela/501927 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted yesterday at 09:54 AM Share Posted yesterday at 09:54 AM Tibor Pleiss navodno "na radaru" Albe. Spanski Encestando javlja da je Bruno Fernando koji se dugo pominje kao zelja Fenerbahcea "na radaru" Reala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 10:52 AM Share Posted yesterday at 10:52 AM 10 hours ago, MarioKempes said: Stav "pobedio si me samo zato što sam ja bio loš" nije baš fer i sportski, vuče na nepoštovanje protivnika, njegovog truda, borbe, pa i kvaliteta. Svakako je dobro ako i vi i mi volimo što je Sfero trener Zvezde. Ne znam na sta vuce ali je istinit. KKP se raspao iznutra (sportski). Nikakva krivica bilo koga osim Zeljka i samog kluba. Vi ste pobedjivali fer sve derbije osim naravno zadnjeg meca u kls. Ali mi nije namera da produbljujem ovo i budim tatisanje. Samo moje misljenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted yesterday at 12:18 PM Share Posted yesterday at 12:18 PM Indijanac Okobo ladno pokazao srednjaka sudijama jer su mu sudili tehnicku nakon sto je trazio faul na sutu za 3p. Sačuvaj Bože... Očekujem žestoku kaznu, prvo od samog kluba, pa onda i od lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Dennis Smith Jr. u Realu, ako je verovati onoj Miskovoj stranici, a prvi su objavili za Doziera i Efes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Author Share Posted 14 hours ago Rekao bih da je in no particular order a ne po nekom redosledu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Smara li nešto više nego ovi Žocovi svedoci…Košarkaški mourinho, get over it. Čovek koji će više energije da uloži u sujetisanju, deplasiranoj temperamentnosti (jer kod novijih generacija to manje šljaka) nego da se trudi da mu voz same košarke ne pobegne. A pobego mu je, jer novi mladi treneri, koji se ne trude da sujetišu uče kosarku svaki dan, i dodatnu usavrsavaju doktine koje su napravljene pre njih. A tu je imao on udela. Mada ni tu nije imao toliko mnogo koliko ma prvu deluje. Čovek bio na pravom mestu u pravo vreme kao mlad trener. Status prodigal jugo trenera u vreme kad ti pasoš jugo trenera otvara vrata u evro košarci. Izgradio leverage na osnovu tog prvog dela karijere, i posle samo eksploatisao taj leverage. Ponajviše zbog toga što su mu zbog stariji igrači (starije generacije) verovali i mogao je sve da implementira. Dok je ostalima uvek bilo teže da implementiraju svo znanje zbog odsustva autoriteta. Autoriteta koje su mu dale te titule. Usput je 30ak sezona proveo vodeci powerhouses u kojima je imao uglavnom punu podrsku uprave. Nista cudno da se osvoje tolike titule… Imao je luksuze koje nijedan trener u Evropi nije imao, i tu ne mislim samo na budzete, nego na to da su mu i Fener i Pao davali da nekad ful rizikuje sezone kako bi sprovodio neke strategije i tempiranja forme. Svi ostali treneri bi dobijali otkaze da su imali neke rupe u sezonama, kakve je on imao u Feneru i Pao-u. Pa i same cele sezone. Odbranu koji je igrao prosle godine Partizan moze da se poredi sa luzerskim Zvezdama koje je vodio Trifunovic, i vrlo verovatno ni sa jednim timom koji je vodio neki ozbiljan trener. Apsolutni debakl, i mozete da spinujete koliko god da je do igrača, onaj tim sa 30% motivacije je morao da igra znatno bolju odbranu. 2 1 3 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts