Chaos Is Me Posted January 11 Author Share Posted January 11 Jeste, baš ste slabe igrače imali prošle godine. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted January 11 Share Posted January 11 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Jeste, baš ste slabe igrače imali prošle godine. Jes' vala ... zato ih je sve djuture i zamenio, ostao samo najveci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted January 11 Share Posted January 11 Da li može neko da pojasni zašto je u finišu utakmice Virtus-Baskonija posle drugog promašenog slobodnog bacanja Baskonije koje nije diralo obruč i posle čega je loptu uhvatio igrač Virtusa svirano - podbacivanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted January 11 Share Posted January 11 4 minutes ago, Ikac said: Da li može neko da pojasni zašto je u finišu utakmice Virtus-Baskonija posle drugog promašenog slobodnog bacanja Baskonije koje nije diralo obruč i posle čega je loptu uhvatio igrač Virtusa svirano - podbacivanje? On 1/10/2025 at 10:52 PM, Sharp said: Jer je istovremeno bio prekršaj s obje strane. Raniji ulazak domaćina i krivo izvedeno bacanje kod gostiju. Prema pravilima to je ničija (mrtva) lopta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 12 Share Posted January 12 Hejteri Pariza kad su pročitali Guruov komentar: Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12 Share Posted January 12 Sinoć čujem info da je Žoc na kraju prošle sezone izgubio kontrolu u svlačionici prvenstveno zato što su se domaći igrači ukiselili od konstantnog svaljivanja krivice samo na njih. Dodatni faktor je bio i Naneli koji se ozbiljno uzjogunio i divljao nakon što je po kazni zbog tuče povučen iz rotacije ali koji je i pre toga je imao odvojene konflikte sa Jaretom i Aleksom. Trifu su par puta kolege ućutkivale kada je isfrustriran zbog Žocovog selektivnog ribanja galamio po svlačionici nakon tekme. Trifa i Smajli su imali u takvim trenucima uzrečicu: " Još samo dva meseca...još samo mesec dana...". Većina je i napustila klub bez prisustva na zadnjem sastanku i bez pozdrava kada je menadžerima igrača sa važećim ugovorima javljeno da ih raskidaju, da se ulazi u proces preuzimanja ili isplate a igračima sa isteklim da se na njih ne računa u narednoj sezoni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted January 12 Share Posted January 12 Na konto Pariza pozitivno su me iznenadili sa odbranom, to je u velikom delu meca izgledalo jako dobro (da se ogradim nisam ih mnogo gledao ove sezone). Sto se napada tice jeste na trenutke velika indijanka od kosarke ali uzimajuci u obzir kvalitet njihovog rostera deluje mi da je to jedini nacin da koliko toliko budu konkurentni. U pozicionim napadima jednostavno nema kvaliteta za nesto pismenije 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted January 12 Share Posted January 12 Verovatno i jeste izgubio svlačionicu, ali ovo da je Trifa galamio u svlačionici, te da je neko morao da ga ućutkuje... Želimir da ga pogleda jednom, ušao bi u ormarić i tražio da ga zaključaju dok ovaj ne povrati svetlo ljubičastu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12 Share Posted January 12 13 minutes ago, Papanikolesku said: Verovatno i jeste izgubio svlačionicu, ali ovo da je Trifa galamio u svlačionici, te da je neko morao da ga ućutkuje... Želimir da ga pogleda jednom, ušao bi u ormarić i tražio da ga zaključaju dok ovaj ne povrati svetlo ljubičastu. nisam rekao da je galamio pred Žocom već da je sebi dao oduška po ulasku u svlačionicu...trener ulazi kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) @Wingwalker Ko je u pravu samo vreme može da odgovori (naravno, ako je to što si čuo istina) ali o njihovim kvalitetima dovoljno govori to gde sada igraju i koliko i kako igraju. Nakon ove sezone, kad Smajliju neizbežno budu pokazana vrata, doći ćemo do toga da će obojica EL moći da gledaju samo na TVu. I uopšte, nastavci karijera tih igrača dosta toga govore - jedini koji su još i malo relevantni su Zek i Kevin, Naneli i Frenk ne igraju, PJ išutiran nakon sekundaža u Minesoti, Danilo u Dubaiju, Bruno u Izraelu, Tristan nestao sa mape, o pomenutom dvojcu je sve rečeno, Smith u Turskoj, ne računajući Balšu koji je još tu, ko je tačno napravio iskorak u karijeri odlaskom iz KKP? Edited January 12 by Dzep 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12 Share Posted January 12 16 minutes ago, kojan said: Na konto Pariza pozitivno su me iznenadili sa odbranom, to je u velikom delu meca izgledalo jako dobro (da se ogradim nisam ih mnogo gledao ove sezone). Strašnu odbranu su igrali i u onom impresivnom nizu od 10-0. Neverovatno brzo svičuju, lateralne kretnje su im brutalno brze...prvenstveno se brane nogama. Jantunenu nedostaju neki fundamentalni pokreti, promašio je 6 ili 7 trojki za redom ali je morao biti u igri upravo zbog odbrane. Hifi ima samo 185cm i tanan frejm on i ne može nikog da bampuje ili jako zagradi ali svi su u odbrani vredni i disciplinovani kao japanci. U odbrani japanci u napadu indijanci...:) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 12 Share Posted January 12 7 minutes ago, Dzep said: Nakon ove sezone, kad Smajliju neizbežno budu pokazana vrata, doći ćemo do toga da će obojica EL moći da gledaju samo na TVu. I uopšte, nastavci karijera tih igrača dosta toga govore - jedini koji su još i malo relevantni su Zek i Kevin, Naneli i Frenk ne igraju, PJ išutiran nakon sekundaža u Minesoti, Danilo u Dubaiju, Bruno u Izraelu, Tristan nestao sa mape, o pomenutom dvojcu je sve rečeno, Smith u Turskoj, ne računajući Balšu koji je još tu, ko je tačno napravio iskorak u karijeri odlaskom iz KKP? Nameće se zaključak da ih je Željko sve upropastio. 🙃 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 16 minutes ago, Dzep said: @Wingwalker Ko je u pravu samo vreme može da odgovori (naravno, ako je to što si čuo istina) ali o njihovim kvalitetima dovoljno govori to gde sada igraju i koliko i kako igraju. Nakon ove sezone, kad Smajliju neizbežno budu pokazana vrata, doći ćemo do toga da će obojica EL moći da gledaju samo na TVu. I uopšte, nastavci karijera tih igrača dosta toga govore - jedini koji su još i malo relevantni su Zek i Kevin, Naneli i Frenk ne igraju, PJ išutiran nakon sekundaža u Minesoti, Danilo u Dubaiju, Bruno u Izraelu, Tristan nestao sa mape, o pomenutom dvojcu je sve rečeno, Smith u Turskoj, ne računajući Balšu koji je još tu, ko je tačno napravio iskorak u karijeri odlaskom iz KKP? kako misliš "ko je u pravu ?" Žoc zbog raspuštanja celog rostera kojim nije zadovoljan ili domaći igrači koji nisu mogli da izdrže taj tretman i istovremeno pružaju maksimum? Što je onda Ledej pušten niz vodu, zašto Panter? Ima li nekog od tih domaćih kojeg bi sada voleli u rosteru ? Ipak nije Žoc preuzeo taj roster u sred sezone pa da samo on bude nezadovoljan učinkom a sa druge strane amnestiran od odgovornosti. Edited January 12 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 7 minutes ago, Wingwalker said: kako misliš "ko je u pravu ?" Žoc zbog raspuštanja celog rostera kojim nije zadovoljan ili domaći igrači koji nisu mogli da izdrže taj tretman i istovremeno pružaju maksimum? Što je Ledej pušten niz vodu? Pa nije Žoc preuzeo taj roster... Upravo tako mislim, da li je u pravu trener koji ih je koristio tako kako ih je koristio, ili su u pravu igrači koji su mislili da zaslužuju više i da takav način njihovog korišćenja, zbog čega su pretpostavljam imali takve reakcije, nije adekvatan? Ja bih ipak rekao da je trener bio u pravu - da nije, pokazali bi nešto negde drugde i prepoznao bi ih i neki bolji tim, zar ne? Što se Zeka tiče, on je postao bivši onog trenutka kad se na vreme nije vratio iz USA, tj kad je tamo ostao nekih 15+ dana nakon smrti oca, a dogovorili su se drugačije. Što se rostera tiče, tako je, ali moram da biram kome veruješ - ma šta mu ja zamerao (a imam šta da zamerim) i dalje više verujem njemu nego igračima. A mislim da znam o čemu pričam jer uživo gledam sve EL i 90 posto ABA mečeva. Edited January 12 by Dzep 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted January 12 Share Posted January 12 16 minutes ago, Dzep said: @Wingwalker Ko je u pravu samo vreme može da odgovori (naravno, ako je to što si čuo istina) ali o njihovim kvalitetima dovoljno govori to gde sada igraju i koliko i kako igraju. Nakon ove sezone, kad Smajliju neizbežno budu pokazana vrata, doći ćemo do toga da će obojica EL moći da gledaju samo na TVu. I uopšte, nastavci karijera tih igrača dosta toga govore - jedini koji su još i malo relevantni su Zek i Kevin, Naneli i Frenk ne igraju, PJ išutiran nakon sekundaža u Minesoti, Danilo u Dubaiju, Bruno u Izraelu, Tristan nestao sa mape, o pomenutom dvojcu je sve rečeno, Smith u Turskoj, ne računajući Balšu koji je još tu, ko je tačno napravio iskorak u karijeri odlaskom iz KKP? Aleksa nikad jači 😜 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 2 minutes ago, SuperTraktorko said: Aleksa nikad jači 😜 Tako je, kako sam njega mogao da zaboravim - Aleksa je blizu izvoru pravoslavlja tako da je u suštini na dopinggu... A da bismo videli koliko zaista može, morali bismo da ga vidimo u duelu sa malo jačim protivnicima. Doduše, verujem da on ima EL kvalitet, kad vidim ko i kako igra, siguran sam da bi mogao da ima značajnu ulogu u timovima iz donjeg doma EL. Doduše, igrao bi isto kao i uvek, red dobrih, pa dva reda loših odluka i tako u krug ... Neka ga u Moskvi, našao je svoje mesto Edited January 12 by Dzep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 12 Share Posted January 12 Joj, što volite ove rekla-kazala priče i tračeve iz svlačionice... Fali još samo kako je Nunnally skinuo ribu Trifi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 19 minutes ago, Dzep said: Upravo tako mislim, da li je u pravu trener koji ih je koristio tako kako ih je koristio, ili su u pravu igrači koji su mislili da zaslužuju više i da takav način njihovog korišćenja, zbog čega su pretpostavljam imali takve reakcije, nije adekvatan? Ja bih ipak rekao da je trener bio u pravu - da nije, pokazali bi nešto negde drugde i prepoznao bi ih i neki bolji tim, zar ne? Što se Zeka tiče, on je postao bivši onog trenutka kad se na vreme nije vratio iz USA, tj kad je tamo ostao nekih 15+ dana nakon smrti oca, a dogovorili su se drugačije. Što se rostera tiče, tako je, ali moram da biram kome veruješ - ma šta mu ja zamerao (a imam šta da zamerim) i dalje više verujem njemu nego igračima. A mislim da znam o čemu pričam jer uživo gledam sve EL i 90 posto ABA mečeva. mislim da se nismo razumeli... moj komentar je da su domaći odreagovali na selektivan i permanentan pritisak a ne na način korišćenja ili minutažu. Sigurno da Jare nije vilenio što ne igra završnice umesto PJ-a...ili pre toga Aleksa što ne dobija još neki Danteov minut. Skoro svi su tu od Žocovog second coming-a. Ima taj pritisak i sabirno dejstvo. Da li je iko video kadar u kojem Žoc napušava Pantera ili iz sezone ranije Lesora i Dantea. Da li je realno da nisu pravili greške na koje treba onako transparentno odreagovati na pauzi kao kada npr. Smajli "zasere" nešto. Iskreno...i nije za kompliment navijačima što su odmah nakon takvog razlaza nalazili na desetine mana tim igračima i dovodili u pitanje sve izjave bliskih lica kao npr Danilove žene, Jaretovog brata...Smajlijevu rolu u Žalgirisu na početku sezone retko ko je pohvalio a nipodaštavanje Aleksine sezone se nastavlja kao da je u Partizanu bio nosilac igre. Edited January 12 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted January 12 Share Posted January 12 8 minutes ago, Wingwalker said: kako misliš "ko je u pravu ?" Žoc zbog raspuštanja celog rostera kojim nije zadovoljan ili domaći igrači koji nisu mogli da izdrže taj tretman i istovremeno pružaju maksimum? Što je onda Ledej pušten niz vodu, zašto Panter? Ima li nekog od tih domaćih kojeg bi sada voleli u rosteru ? Ipak nije Žoc preuzeo taj roster u sred sezonr pa da samo on bude nezadovoljan učinkom i amnestiran od odgovornosti. Krivica je svaljena na igrače, svi su redom zamenjeni, što je ne retkost u današnjoj košarci, nego se nije desilo. Želimir je itekako amnestiran od bilo kakve odgovornosti (što mene izuzetno nervira), na konto svog imena, i onoga što predstavlja u evropskoj košarci, poštovanja i ljubavi koje uživa od Partizanove publike. Stvar je u tome što je Želimir gotovo pa veći od samog kluba u mnogim očima, u smislu neke veličine, aure i legacy-a (iako se ja baš i ne slažem sa ovim); pa je izbor bio prilično lak Želimir > igrači. KKP boljeg ne može imati, i trenutno kako stoje stvari Željko = Partizan. Elem, nadam se da neće doći do istog scenarija sa kraja prošle sezone ponovo. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12 Share Posted January 12 10 minutes ago, DameTime said: Joj, što volite ove rekla-kazala priče i tračeve iz svlačionice... ali priznaj da zvuče neverovatno...? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 9 minutes ago, Wingwalker said: mislim da se nismo razumeli... moj komentar je da su domaći odreagovali na selektivan i permanentan pritisak a ne na način korišćenja ili minutažu. Sigurno da Jare nije vilenio što ne igra završnice umesto PJ-a...ili pre toga toga Aleksa što ne dobija još neki Danteov minut. Da li je iko ikada video kadar u kojem Žoc napušava Pantera a iz sezone ranije Lesora ili Dantea. Da li je realno da nisu pravili greške na koje treba onako transparentno odreagovati na pauzi. Ja sam video - prvih 6 meseci je napušavao Lesora samo tako, za bezvezna iskakanja i glupe lične greške. Prvih meseci je Dante znao da bude klupiran brutalno, dok nije naučio šta treba da radi. To zaista nije istina, tačno je da je znao da se iskaljuje na mladim domaćim igračima (plus Danilo) ali je isto tako tačno i da su oni ti koji su pravili apsolutno svakakve retardirane greške, posebno vezane za odbranu i za kretnje u napadu (ne toliko i rešenja). E da, sa Frenkom se raspravljao gotovo na svakoj utakmici, što nije ni čudo, jer je retko koji odigrao a da za tim nije bilo razloga Edited January 12 by Dzep 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kendrick duckworth Posted January 12 Share Posted January 12 Popizdeše domaći na Žocu, ali su pri raskidu potpisali papir da u narednim mesecima pričaju samo lepe stvari, a Smajliju napakovasmo i aferu "Kotež". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 12 Share Posted January 12 6 minutes ago, Wingwalker said: ali priznaj da zvuče neverovatno...? Iskreno, toliko nemate o čemu da pišete, da će se po 50. put pretresti priča što je Želimir oterao igrače, kako nije imao dovoljno strpljenja za srpske talente i da je to dosad nikad viđeno. A zanemarićemo npr. fekt da je on u Smailagića imao više poverenja nego prosečan grobar, na ovom 4umu i van njega, i koliko mu je startovao u Evroligi. Grobare još i mogu da razumem, KKP je na dnu tabele, ali tebe ne razumem. KKCZ po prvi put posle dosta godina ima odličan rezultat u EL, igrate sjajno, trener produžen, cveta cveće u vaše preduzeće... I ti ovde prenosiš neke priče o Želimiru, koje su prošle ko zna koliko usta i pari ušiju, samo da bi se (ponovo) zapodenula neka tata-like diskusija. Nek bude da se on ogrešio o te mlade igrače, njihove karijere će biti testament tome. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) Tvoj problem je idolpoklonstvo. Ako to sklonis sa strane, mozda i progledas 🙂 Svakako je uzasno sto napisa neko iznad, zeljko=kkp. Ili je veci od kkp. Takvo rezonovanje i drustvenu pojavu smatram opasnom, a jedan primer na vecem nivou vec imamo prilike da vidimo... Edited January 12 by Losmi17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 21 minutes ago, DameTime said: Nek bude da se on ogrešio o te mlade igrače, njihove karijere će biti testament tome. a da preformulišemo to u: Žoc je ipak precenio potencijal domaćih igrača koje je selektovao i onda je od njih tokom tri sezone nastavio da očekuje i zahteva level za koji ih nije dovoljno spremio ili postoji mogućnost da ipak nisu ni bili dovoljno talentovani u odnosu na njegovu projekciju. Ne vidim vezu izmedju Zvezdine trenutne forme i ove teme kao da jedna drugu trebaju da isključuju. I ne bi priču koja je prošla sto usta okačio ovde...brat jednog od tih košarkaša je to ispričao sinoć. Na kraju ako ćemo realno...da li vam je svaki put bilo drago kada legenda napušava smotanog domaćeg igrača na prekidu čak i nakon izgubljene lopte Pantera u prethodnom napadu jer je to za njegovo dobro...trt, mrt. Edited January 12 by Wingwalker 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts