aleksa7 Posted yesterday at 07:46 AM Posted yesterday at 07:46 AM 14 hours ago, Čvarkov said: Da li je McCormack potpisao za Virtus ili će ga testirati tokom priprema? У суштини јесте на проби, али има званичан уговор на месец дана који је потписао 22. августа. С обзиром на то да су их по свему судећи Каи Џонс и Чарлс Баси одјавили, не бих се много зачудио да остане у екипи и у наредним месецима, ако не и до краја сезоне. 13 hours ago, Borca said: tako je i Plajs u Bajernu i jos neki igraci po Evroligaskim klubovima. За Бајерн на припремама такође играју и Алекса Раданов и Мехди Нгуама. Амин Нуа је наступао за Асвел, Кумађе је са Олимпијакосом јер им је Донта Хол једини доступан центар, а Дубаи је због двоцифреног броја репрезентативаца тренутно "појачан" Зубчићем, Ником Онгендом и Таџуаном Агијем који је јуче против Фенербахчеа био прилично солидан. 1 1
NMX Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Awwww ćaci Grbović se naljutio na Evroligu što možda neće uzeti Beograd za F4 Otkrivamo: Beograd poslao oštro pismo Evroligi zbog Fajnal-fora! šta znam Grbo, možda im smeta nezadovoljstvo naroda na ulicama. vidi to sa gazdom rešite pa će biti i F4 3
Eddard Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kakav bi Bodiroga ispao car da zajebe ovog ćelavog Ćacija. 2 1
bekrinjo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Iz tog pisma se zaključuje da će Makabi ponovo domaće mečeve u Evroligi igrati u Beogradu... Quote Ponosni smo i na to što smo, treću godinu zaredom, domaćin izraelskom klubu Makabi, koji u našem glavnom gradu ima punu podršku, razumevanje i oseća se kao kod kuće. To znači da Beograd i Srbija svake nedelje organizuju Evroligaške spektakle sa tri različita kluba, a neretko se dešava da svih troje igraju na domaćem terenu u razmaku od samo desetak dana.
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ja sam cuo da ce izraleci igrati u PG, ali ocigledno su me lagali. 3
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pošto nema nove teme za EL 2025/26 da napišem ovde da će Atina biti domaćin f4 turnira 2026. 1 1
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Питам се каква ли је реакција Филипа Петрушева и његовог менаџера на актуелна писања о томе како су 3-4 NBA екипе показале интересовање за Романа Соркина који је вероватно њему најсличнији играч у Евролиги, док он са друге стране читавог лета није добио ниједну понуду да се врати тамо иако су сасвим сигурно куцали на сва врата и вероватно били ради да и неки минимални уговор прихвате само да он опет добије статус NBA играча. Много дешавања у његовој каријери је могло да послужи као wake-up call да промени свој однос према игри и унапреди неке сегменте у којима је катастрофалан - на те позиве извесно није досад одговорио - али имам утисак да би одлазак Соркина, којег сигурно у својој глави гледа са висине као играча са мањим квалитетом од његовог, могао да буде баш болан судар са реалношћу која каже да то какав Филип може бити на пет минута (елитан) вреди знатно мање у односу на оно што ће испоручити на узорку од читавог меча или читаве сезоне. А то друго је често било у нескладу са ониме како он себе види и углавном превише неодговорно да би му неко веровао у континуитету. 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Biće nova tema kao i svake godine u isto vreme - krajem septembra. Nije još ni EP završeno, polako. 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Dzo23 said: Pošto nema nove teme za EL 2025/26 da napišem ovde da će Atina biti domaćin f4 turnira 2026. Najgora moguća opcija. Bolje odmah da su dali trofej jednoj grčkoj ekipi. 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Sector said: Najgora moguća opcija. Bolje odmah da su dali trofej jednoj grčkoj ekipi. Finale evrolige Oly-Pao. U Atini Ta utakmica se 1. neće završiti. 2. počeće građanski rat na poluvremenu već 6
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iskreno jako je bzv davanje F4 u Grčku, Tursku ili Španiju, jer tako se baš favorizuje neka ekipa i gura ka tituli. Te ekipe su same po sebi jake, još ako im daš domaći teren ozbiljno ih favorizuješ. Ovo Pao uzima makar noževe vadili dole.
MV91 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Dzo23 said: Pošto nema nove teme za EL 2025/26 da napišem ovde da će Atina biti domaćin f4 turnira 2026. Браво, топ вест. Само да га нису дали у Бг. 3
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Sjebaše Magiji i meni uvodne postove na klupskim temama. Šalim se, top što nije u Ćacistanu. 1
Estrella Roja Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Jel se zna tačno u kojoj dvorani se igra Final4? Ako se igra u Pireju mogu taman i neko prvenstvo u atletici da ubace u tom terminu dodatno. Što se tiče finala, ne bih se ja još sad zaletao tim pričama da Oli i Pao sigurno igraju finale. Ovogodišnji F4 i evropsko prvenstvo su najsvežiji primeri da izraziti favoriti lako mogu da podbace ako im se desi loš dan.
Gudura Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 1 minute ago, Estrella Roja said: Jel se zna tačno u kojoj dvorani se igra Final4? Ako se igra u Pireju mogu taman i neko prvenstvo u atletici da ubace u tom terminu dodatno. Što se tiče finala, ne bih se ja još sad zaletao tim pričama da Oli i Pao sigurno igraju finale. Ovogodišnji F4 i evropsko prvenstvo su najsvežiji primeri da izraziti favoriti lako mogu da podbace ako im se desi loš dan. Igra se u Oaki, sto je bila i glavna prepreka za domacinstvo, jer je Oly lobirao da se ne igra na neprijateljskom terenu 1
Recommended Posts