L' Imperatore Posted Friday at 05:29 PM Posted Friday at 05:29 PM 8 hours ago, Chaos Is Me said: Britanac iz Trenta, Quinn Ellis, je potpisao za Armani. Zanimljiv igrač, tek su mu 22 godine i ima dobru all round statistiku iz prošle sezone. Takođe je Armani navodno u pregovorima sa Lorenzom Brownom. svaki put kad se Hifi spominjao kao next big thing, ja sam u sebi pomislio da mi se od tih mladih levorukih bekova, ipak Ellis više dopada. Jako zanimljiv igrač. Rekao bi i da su ti measurabli na internetu pogrešni. Meni on izgleda dosta veči od tih 1.84, koliko mu daju na Proballers stranici. Neki Okobo tip igrača, samo što je češče voljan da iskoristi fizikalije i napadne obruč, nego da se diže iz driblinga. Barem ono što sam ga ja gledao
Tex_Willer Posted Friday at 05:56 PM Posted Friday at 05:56 PM 26 minutes ago, L' Imperatore said: svaki put kad se Hifi spominjao kao next big thing, ja sam u sebi pomislio da mi se od tih mladih levorukih bekova, ipak Ellis više dopada. Jako zanimljiv igrač. Rekao bi i da su ti measurabli na internetu pogrešni. Meni on izgleda dosta veči od tih 1.84, koliko mu daju na Proballers stranici. Neki Okobo tip igrača, samo što je češče voljan da iskoristi fizikalije i napadne obruč, nego da se diže iz driblinga. Barem ono što sam ga ja gledao 195cm ima decko 1
Borca Posted Friday at 06:40 PM Posted Friday at 06:40 PM Eurohoops prenosi da je Rokas Jokubaitis blizu odlaska iz Makabija i potpisa ugovora sa Bajernom.
Milos 3.14 Posted Friday at 07:59 PM Posted Friday at 07:59 PM 6 hours ago, Pero_Cameron said: Valanciunas ce biti surovi cheat code za Evropu. Ocekujem 20+12 sezonu. Što misliš, on je meni neki Motejunas 2.0 ? Idealan je za Denver da guli 15 minuta regularne sezone i skuplja of skokove. Po meni je Janakopulos idiot sko će njemu da da 4 miliona po sezoni. Lesor je duplo bolji igrač 2 5 4
JPM Posted Saturday at 09:15 AM Posted Saturday at 09:15 AM 13 hours ago, Milos 3.14 said: Što misliš, on je meni neki Motejunas 2.0 ? Idealan je za Denver da guli 15 minuta regularne sezone i skuplja of skokove. Po meni je Janakopulos idiot sko će njemu da da 4 miliona po sezoni. Lesor je duplo bolji igrač Ni blizu nije Motiejunas Valancijunasu, a nije ni Lesor. Plus ovaj nije ni mnogo mator, 33 ima. Bukvalno cheat code za Evroligu. 2
aleksa7 Posted Saturday at 10:04 AM Posted Saturday at 10:04 AM Јанкуба Сима, Нил Сако, Мет Костело, Итан Хап, Хаиме Прадиља, Нејт Сестина, Нејт Риуверс, Хорхе Карот - сви под важећим уговорима са Валенсијом и сви играју искључиво на PF/C. Могу им позавидети ови из Звезде на гомилању (просечних) играча у рекету. 😀
bosMan_jr Posted Saturday at 10:21 AM Posted Saturday at 10:21 AM (edited) 17 minutes ago, aleksa7 said: Јанкуба Сима, Нил Сако, Мет Костело, Итан Хап, Хаиме Прадиља, Нејт Сестина, Нејт Риуверс, Хорхе Карот - сви под важећим уговорима са Валенсијом и сви играју искључиво на PF/C. Могу им позавидети ови из Звезде на гомилању (просечних) играча у рекету. 😀 Hap je umro, Karot ne znam ni ko je, njih dvojicu ne treba ni racunati, dva Nejta su cetvorke i tu po mom misljenju treba da zamene jednog (vrv Reuversa za drugacijeg igraca). Sako Sima Pradilla/Costello je skroz ok centarska linija (sad sam pisao post na KKCZ temi), njima ce bekovi da vode glavnu rec kako i treba biti. Cetvorke da sire prostor i pogadjaju za 3, centri da rudare za ekipu i igraju odbranu. Nije ovo lose uopste. Edited Saturday at 10:21 AM by bosMan_jr 1
GameChanger Posted Saturday at 11:39 AM Posted Saturday at 11:39 AM 1 hour ago, bosMan_jr said: Hap je umro, Karot ne znam ni ko je, njih dvojicu ne treba ni racunati, dva Nejta su cetvorke i tu po mom misljenju treba da zamene jednog (vrv Reuversa za drugacijeg igraca). Sako Sima Pradilla/Costello je skroz ok centarska linija (sad sam pisao post na KKCZ temi), njima ce bekovi da vode glavnu rec kako i treba biti. Cetvorke da sire prostor i pogadjaju za 3, centri da rudare za ekipu i igraju odbranu. Nije ovo lose uopste. Morao sam da guglam ovo... 2
Gudura Posted Saturday at 01:48 PM Posted Saturday at 01:48 PM 3 hours ago, bosMan_jr said: Hap je umro, Karot ne znam ni ko je, njih dvojicu ne treba ni racunati, dva Nejta su cetvorke i tu po mom misljenju treba da zamene jednog (vrv Reuversa za drugacijeg igraca). Sako Sima Pradilla/Costello je skroz ok centarska linija (sad sam pisao post na KKCZ temi), njima ce bekovi da vode glavnu rec kako i treba biti. Cetvorke da sire prostor i pogadjaju za 3, centri da rudare za ekipu i igraju odbranu. Nije ovo lose uopste. Reuvers je produzio ugovor...
Milos 3.14 Posted Saturday at 03:54 PM Posted Saturday at 03:54 PM 6 hours ago, JPM said: Ni blizu nije Motiejunas Valancijunasu, a nije ni Lesor. Plus ovaj nije ni mnogo mator, 33 ima. Bukvalno cheat code za Evroligu. Ne mislim da Val loš igrač, ali nije ni čit kod, a nije ni onaj igrač od pre 2-3 godine, kod njega je primetno da je počeo pad. Znači on treba da prima 4 miliona neto do 2028.godine, do njegove 36. nije mi to normalno.
Sokmeniki Posted Saturday at 07:16 PM Posted Saturday at 07:16 PM Smailagic blizu prelaska u Virtus. Taj transfer ce biti ili vrlo dobar ili vrlo los, sredine nema, vidicemo kako ce Duskove metode uticati na njega. 1 5
Molina23 Posted Saturday at 08:43 PM Posted Saturday at 08:43 PM Šef stanice od Alena pravi 5/4 za repstaciju. Bolji potez nije mogao napraviti. Izbaciće mu svaku flajku vopsa kroz nos. Još nema gruzijskog guzičara™(by Guru) da privatizuje reket, milina.
Milos 3.14 Posted Saturday at 10:09 PM Posted Saturday at 10:09 PM 2 hours ago, Sokmeniki said: Smailagic blizu prelaska u Virtus. Taj transfer ce biti ili vrlo dobar ili vrlo los, sredine nema, vidicemo kako ce Duskove metode uticati na njega. 1
goldberg bcd Posted Saturday at 10:45 PM Posted Saturday at 10:45 PM 12 hours ago, bosMan_jr said: Hap je umro, Karot ne znam ni ko je, njih dvojicu ne treba ni racunati, dva Nejta su cetvorke i tu po mom misljenju treba da zamene jednog (vrv Reuversa za drugacijeg igraca). Sako Sima Pradilla/Costello je skroz ok centarska linija (sad sam pisao post na KKCZ temi), njima ce bekovi da vode glavnu rec kako i treba biti. Cetvorke da sire prostor i pogadjaju za 3, centri da rudare za ekipu i igraju odbranu. Nije ovo lose uopste. Sta ti znaci da je Happ umro? Pradilla je cetvorka, Reuvers je vise 5 nego 4, Sestina je takodje cetvorka, Costello je vise 5 nego 4. Oni su i ranijih sezona imali prevelik broj igraca na dve unutrasnje pozicije. Igrali su im Pradilla i Sestina na 4, Reuvers izmedju 4 i 5 i Brimah i Costello na 5. Dakle, nisu imali neki izrazeni kvalitet, ali kvantitet je bio tu. Isto vazi i za spoljne pozicije.
bosMan_jr Posted yesterday at 07:10 AM Posted yesterday at 07:10 AM Znaci da nema od njega leba kosarkaski u EL. A nema ni od Reuversa. Ne slazem se, Valencia spolja ima odlicne igrace Montero, Jones, pa i Badio je vrlo zanimljiv i u usponu. Verovatno ce to jos i pojacati nekim 2/3 igracima i bekovi ce voditi apsolutno glavnu rec. 1
MarioKempes Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Hapoel zvanično potvrdio Brajanta i Oturua. Oturu, Odiase, Motli, Kaboklo. Neko je tu višak...
Borca Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sportando prenosi da je doskorasnji igrac Brese Jason Burnell "na meti" Makabija. Smailagiceva zamena u Zalgirisu bi navodno trebao da bude doskorasnji igrac Ritasa Azuolas Tubelis.
Borca Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Makabi se danas oglasio vezano za tranfser glasine oko njihovih igraca i rekli su da ce Rokas Jokubaitis i Jaylen Hoard biti u timu za narednu sezonu.
Recommended Posts