L' Imperatore Posted yesterday at 05:29 PM Posted yesterday at 05:29 PM 8 hours ago, Chaos Is Me said: Britanac iz Trenta, Quinn Ellis, je potpisao za Armani. Zanimljiv igrač, tek su mu 22 godine i ima dobru all round statistiku iz prošle sezone. Takođe je Armani navodno u pregovorima sa Lorenzom Brownom. svaki put kad se Hifi spominjao kao next big thing, ja sam u sebi pomislio da mi se od tih mladih levorukih bekova, ipak Ellis više dopada. Jako zanimljiv igrač. Rekao bi i da su ti measurabli na internetu pogrešni. Meni on izgleda dosta veči od tih 1.84, koliko mu daju na Proballers stranici. Neki Okobo tip igrača, samo što je češče voljan da iskoristi fizikalije i napadne obruč, nego da se diže iz driblinga. Barem ono što sam ga ja gledao
Tex_Willer Posted yesterday at 05:56 PM Posted yesterday at 05:56 PM 26 minutes ago, L' Imperatore said: svaki put kad se Hifi spominjao kao next big thing, ja sam u sebi pomislio da mi se od tih mladih levorukih bekova, ipak Ellis više dopada. Jako zanimljiv igrač. Rekao bi i da su ti measurabli na internetu pogrešni. Meni on izgleda dosta veči od tih 1.84, koliko mu daju na Proballers stranici. Neki Okobo tip igrača, samo što je češče voljan da iskoristi fizikalije i napadne obruč, nego da se diže iz driblinga. Barem ono što sam ga ja gledao 195cm ima decko 1
Borca Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Eurohoops prenosi da je Rokas Jokubaitis blizu odlaska iz Makabija i potpisa ugovora sa Bajernom.
Milos 3.14 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 6 hours ago, Pero_Cameron said: Valanciunas ce biti surovi cheat code za Evropu. Ocekujem 20+12 sezonu. Što misliš, on je meni neki Motejunas 2.0 ? Idealan je za Denver da guli 15 minuta regularne sezone i skuplja of skokove. Po meni je Janakopulos idiot sko će njemu da da 4 miliona po sezoni. Lesor je duplo bolji igrač 2 4 3
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 13 hours ago, Milos 3.14 said: Što misliš, on je meni neki Motejunas 2.0 ? Idealan je za Denver da guli 15 minuta regularne sezone i skuplja of skokove. Po meni je Janakopulos idiot sko će njemu da da 4 miliona po sezoni. Lesor je duplo bolji igrač Ni blizu nije Motiejunas Valancijunasu, a nije ni Lesor. Plus ovaj nije ni mnogo mator, 33 ima. Bukvalno cheat code za Evroligu. 1
aleksa7 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Јанкуба Сима, Нил Сако, Мет Костело, Итан Хап, Хаиме Прадиља, Нејт Сестина, Нејт Риуверс, Хорхе Карот - сви под важећим уговорима са Валенсијом и сви играју искључиво на PF/C. Могу им позавидети ови из Звезде на гомилању (просечних) играча у рекету. 😀
bosMan_jr Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 17 minutes ago, aleksa7 said: Јанкуба Сима, Нил Сако, Мет Костело, Итан Хап, Хаиме Прадиља, Нејт Сестина, Нејт Риуверс, Хорхе Карот - сви под важећим уговорима са Валенсијом и сви играју искључиво на PF/C. Могу им позавидети ови из Звезде на гомилању (просечних) играча у рекету. 😀 Hap je umro, Karot ne znam ni ko je, njih dvojicu ne treba ni racunati, dva Nejta su cetvorke i tu po mom misljenju treba da zamene jednog (vrv Reuversa za drugacijeg igraca). Sako Sima Pradilla/Costello je skroz ok centarska linija (sad sam pisao post na KKCZ temi), njima ce bekovi da vode glavnu rec kako i treba biti. Cetvorke da sire prostor i pogadjaju za 3, centri da rudare za ekipu i igraju odbranu. Nije ovo lose uopste. Edited 8 hours ago by bosMan_jr 1
GameChanger Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, bosMan_jr said: Hap je umro, Karot ne znam ni ko je, njih dvojicu ne treba ni racunati, dva Nejta su cetvorke i tu po mom misljenju treba da zamene jednog (vrv Reuversa za drugacijeg igraca). Sako Sima Pradilla/Costello je skroz ok centarska linija (sad sam pisao post na KKCZ temi), njima ce bekovi da vode glavnu rec kako i treba biti. Cetvorke da sire prostor i pogadjaju za 3, centri da rudare za ekipu i igraju odbranu. Nije ovo lose uopste. Morao sam da guglam ovo... 2
Gudura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, bosMan_jr said: Hap je umro, Karot ne znam ni ko je, njih dvojicu ne treba ni racunati, dva Nejta su cetvorke i tu po mom misljenju treba da zamene jednog (vrv Reuversa za drugacijeg igraca). Sako Sima Pradilla/Costello je skroz ok centarska linija (sad sam pisao post na KKCZ temi), njima ce bekovi da vode glavnu rec kako i treba biti. Cetvorke da sire prostor i pogadjaju za 3, centri da rudare za ekipu i igraju odbranu. Nije ovo lose uopste. Reuvers je produzio ugovor...
Milos 3.14 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 hours ago, JPM said: Ni blizu nije Motiejunas Valancijunasu, a nije ni Lesor. Plus ovaj nije ni mnogo mator, 33 ima. Bukvalno cheat code za Evroligu. Ne mislim da Val loš igrač, ali nije ni čit kod, a nije ni onaj igrač od pre 2-3 godine, kod njega je primetno da je počeo pad. Znači on treba da prima 4 miliona neto do 2028.godine, do njegove 36. nije mi to normalno.
Recommended Posts