Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Chaos Is Me said:

Britanac iz Trenta, Quinn Ellis, je potpisao za Armani. Zanimljiv igrač, tek su mu 22 godine i ima dobru all round statistiku iz prošle sezone.

Takođe je Armani navodno u pregovorima sa Lorenzom Brownom.

svaki put kad se Hifi spominjao kao next big thing, ja sam u sebi pomislio da mi se od tih mladih levorukih bekova, ipak Ellis više dopada.
Jako zanimljiv igrač. Rekao bi i da su ti measurabli na internetu pogrešni. Meni on izgleda dosta veči od tih 1.84, koliko mu daju na Proballers stranici.

Neki Okobo tip igrača, samo što je češče voljan da iskoristi fizikalije i napadne obruč, nego da se diže iz driblinga. Barem ono što sam ga ja gledao

Posted
26 minutes ago, L' Imperatore said:

svaki put kad se Hifi spominjao kao next big thing, ja sam u sebi pomislio da mi se od tih mladih levorukih bekova, ipak Ellis više dopada.
Jako zanimljiv igrač. Rekao bi i da su ti measurabli na internetu pogrešni. Meni on izgleda dosta veči od tih 1.84, koliko mu daju na Proballers stranici.

Neki Okobo tip igrača, samo što je češče voljan da iskoristi fizikalije i napadne obruč, nego da se diže iz driblinga. Barem ono što sam ga ja gledao

195cm ima decko

• Thanks 1
Posted
6 hours ago, Pero_Cameron said:

Valanciunas ce biti surovi cheat code za Evropu. Ocekujem 20+12 sezonu.

Što misliš, on je meni neki Motejunas 2.0 ?

Idealan je za Denver da guli 15 minuta regularne sezone i skuplja of skokove.

Po meni je Janakopulos idiot sko će njemu da da 4 miliona po sezoni. Lesor je duplo bolji igrač 

• Like 2
  • Ha-ha 4
  • WOW 3
Posted
13 hours ago, Milos 3.14 said:

Što misliš, on je meni neki Motejunas 2.0 ?

Idealan je za Denver da guli 15 minuta regularne sezone i skuplja of skokove.

Po meni je Janakopulos idiot sko će njemu da da 4 miliona po sezoni. Lesor je duplo bolji igrač 

Ni blizu nije Motiejunas Valancijunasu, a nije ni Lesor.

Plus ovaj nije ni mnogo mator, 33 ima. Bukvalno cheat code za Evroligu.

• Like 1
Posted

Јанкуба Сима, Нил Сако, Мет Костело, Итан Хап, Хаиме Прадиља, Нејт Сестина, Нејт Риуверс, Хорхе Карот - сви под важећим уговорима са Валенсијом и сви играју искључиво на PF/C.

Могу им позавидети ови из Звезде на гомилању (просечних) играча у рекету. 😀

Posted (edited)
17 minutes ago, aleksa7 said:

Јанкуба Сима, Нил Сако, Мет Костело, Итан Хап, Хаиме Прадиља, Нејт Сестина, Нејт Риуверс, Хорхе Карот - сви под важећим уговорима са Валенсијом и сви играју искључиво на PF/C.

Могу им позавидети ови из Звезде на гомилању (просечних) играча у рекету. 😀

Hap je umro, Karot ne znam ni ko je, njih dvojicu ne treba ni racunati, dva Nejta su cetvorke i tu po mom misljenju treba da zamene jednog (vrv Reuversa za drugacijeg igraca). 
Sako Sima Pradilla/Costello je skroz ok centarska linija (sad sam pisao post na KKCZ temi), njima ce bekovi da vode glavnu rec kako i treba biti. Cetvorke da sire prostor i pogadjaju za 3, centri da rudare za ekipu i igraju odbranu.

Nije ovo lose uopste.

Edited by bosMan_jr
  • Like 1
Posted
1 hour ago, bosMan_jr said:

Hap je umro, Karot ne znam ni ko je, njih dvojicu ne treba ni racunati, dva Nejta su cetvorke i tu po mom misljenju treba da zamene jednog (vrv Reuversa za drugacijeg igraca). 
Sako Sima Pradilla/Costello je skroz ok centarska linija (sad sam pisao post na KKCZ temi), njima ce bekovi da vode glavnu rec kako i treba biti. Cetvorke da sire prostor i pogadjaju za 3, centri da rudare za ekipu i igraju odbranu.

Nije ovo lose uopste.

Morao sam da guglam ovo...

• Like 2
Posted
3 hours ago, bosMan_jr said:

Nije ovo lose uopste.

Reuvers je produzio ugovor...

Posted
6 hours ago, JPM said:

Ni blizu nije Motiejunas Valancijunasu, a nije ni Lesor.

Plus ovaj nije ni mnogo mator, 33 ima. Bukvalno cheat code za Evroligu.

Ne mislim da Val loš igrač, ali nije ni čit kod, a nije ni onaj igrač od pre 2-3 godine, kod njega je primetno da je počeo pad.

Znači on treba da prima 4 miliona neto do 2028.godine, do njegove 36. nije mi to normalno.