aleksa7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Искључење таман на време да се охлади, окупа и спреми за наступ правог МВП-ја Евролиге, Саше Везенкова.
Molina23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šaras baš baš dobro spremio meč. Crta se titula, jedini koji može poništi Oli i Barcokasa. 8
nemanjau5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago i naravno, ljepotica evropske kosarke makar jednom po utakmici - NAMJESTANJE SATA. 1 1 1 2 1 1
Molina23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Čeka se isključenje i cirkus Gergina ne bi li nekako skrenuo pažnju na sebe. Samo da oseti momenat. 1
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sasecen je Pao. Utisak mi je da se nisu pojavili na utakmici. Razloge ne znam. Mada ima jos da se igra.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali imas sve u svojim rukama i ti ovako nonsalatno izgubis loptu pa jebote. 1
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Instagrameri, javljate storije gazde. Šaras odučio Atamana od košarke. Mrš kući, govna zelena.
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali Baldwin, kakva ležernost kao da je trening a ne napad koji bi možda i odlučio finalistu. Kakav tupan. 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Au koji pokvarenjak je ovaj Grent kako uvali lakat Birtchu. Boldwin uzasan kosarkas.Na stranu sto moze da zatrpa ali odkluke koje sad donosi su za zatvor. 2
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cedi igra bolji playoff od Nunna, to je moj utisak na osnovu eye testa. 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Viiiidi ga ima otvoren put do kosa a batica uzima poludistancu.
Knipex Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ispostaviće se da je angažovanje Mekoluma prelomno za uspeh Fenera ove sezone. 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Don Dusko said: HOOOOOOOOOOOOOOOOOL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>WADE Epski ostarilo ovo.
Recommended Posts