aleksa7 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Искључење таман на време да се охлади, окупа и спреми за наступ правог МВП-ја Евролиге, Саше Везенкова.
Molina23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Šaras baš baš dobro spremio meč. Crta se titula, jedini koji može poništi Oli i Barcokasa. 8
nemanjau5 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago i naravno, ljepotica evropske kosarke makar jednom po utakmici - NAMJESTANJE SATA. 1 1 1 3 1 1 1
Molina23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Čeka se isključenje i cirkus Gergina ne bi li nekako skrenuo pažnju na sebe. Samo da oseti momenat. 1
suptil Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sasecen je Pao. Utisak mi je da se nisu pojavili na utakmici. Razloge ne znam. Mada ima jos da se igra.
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ali imas sve u svojim rukama i ti ovako nonsalatno izgubis loptu pa jebote. 1
Problem sa licnim greskama Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Instagrameri, javljate storije gazde. Šaras odučio Atamana od košarke. Mrš kući, govna zelena.
Sector Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ali Baldwin, kakva ležernost kao da je trening a ne napad koji bi možda i odlučio finalistu. Kakav tupan. 1
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Au koji pokvarenjak je ovaj Grent kako uvali lakat Birtchu. Boldwin uzasan kosarkas.Na stranu sto moze da zatrpa ali odkluke koje sad donosi su za zatvor. 2
DameTime Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Cedi igra bolji playoff od Nunna, to je moj utisak na osnovu eye testa. 2
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Viiiidi ga ima otvoren put do kosa a batica uzima poludistancu.
Knipex Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ispostaviće se da je angažovanje Mekoluma prelomno za uspeh Fenera ove sezone. 2
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Don Dusko said: HOOOOOOOOOOOOOOOOOL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>WADE Epski ostarilo ovo.
Recommended Posts