suptil Posted Friday at 08:10 PM Posted Friday at 08:10 PM Steta sto Zvezda nije igrala veceras sa Realom. Ova tekma je skroz nezanimljiva.
Zvezdaš96 Posted Friday at 08:38 PM Posted Friday at 08:38 PM Ja sam čuo da je prvo mesto baksuzno, jer uvek udješ u top 4, ali NIKADA ne uspe taj tim osvojiti evroligu, medjutim vreme je ove sezone prvi put da ekipa koja je dominantno bila prva u ligaškom delu bude eliminisana u plej ofu.....
suptil Posted Friday at 09:16 PM Posted Friday at 09:16 PM 37 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ja sam čuo da je prvo mesto baksuzno, jer uvek udješ u top 4, ali NIKADA ne uspe taj tim osvojiti evroligu, medjutim vreme je ove sezone prvi put da ekipa koja je dominantno bila prva u ligaškom delu bude eliminisana u plej ofu..... I drugi i treci i cetvri 😄 Sto samo prvi.
СтелаРоса Posted Saturday at 06:51 AM Posted Saturday at 06:51 AM Bajern cele sezone odlican i uglavnom iznad desete pozicije, i na kraju moraju da igraju u PI sa Realom u Madridu i to bez najboljeg igraca i clana idealne petorke EL. Steta za njih, nisu imali nikakve sanse juce. Bas dobri parovi u PO, naravno prednjace Oly i Real. Ocekujem da to ode u pet utakmica. Verujem da ce Pariz zagorcati zivot Feneru u bar jednoj od prve dve utakmice u Istanbulu, ali ipak ocekujem da ce Fener proci na kraju. Pao-Efes bi moglo da prsti, navijacu za Efes, ali dajem prednost Pao. I Monako-Barsa bas ne znam sta da ocekujem, mislim da ce i to u pet utakmica ici.
wrach Posted Saturday at 07:30 AM Posted Saturday at 07:30 AM Oli-Real 3:0 Pao-Efes 3:2 Fener-Paris 3:1 Monako-Barsa 2:3 1
kendrick duckworth Posted Saturday at 07:46 AM Posted Saturday at 07:46 AM Aj nešto da ispišem, mada svaka serija mi je baš zanimljiva i kod svake mi je 5 utakmica prvo palo na pamet. Voleo bih da Efes i Paris prođu, između Reala i Olimpijakosa oba da ispadnu, a Monako i Barsa mi je najteža serija za neku prognozu. Oly-Real 3:2 PAO - Efes 3:1 Fener - Paris 3:1 Monaco - Barca 3:2 1
fradler Posted Saturday at 07:58 AM Posted Saturday at 07:58 AM Oli-Real 3:1 PAO-Efes 3:2 Fener-Pariz 1:3 Monako-Barsa 3:2
Marvin Posted Saturday at 08:27 AM Posted Saturday at 08:27 AM Pao Efes najjača serija, ne znam kako bih prognozirao, pa neka bude 3:2 Nadam se da će Oli ugaziti Real, al neka bude 3:1 Lepo bi bilo da Pariz dobije Fener ali nije realno, dajem 3:1 Monako i Barsa, šteta što jedna od ove dve ekipe mora na F4. Neka bude Monako, 3:2
Zvezdaš96 Posted Saturday at 08:55 AM Posted Saturday at 08:55 AM Olimpijakos- Real 1-3 Fener- Pariz 3-1 Pao- Efes 3-2 Monako- Barsa 2-3
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 09:00 AM Posted Saturday at 09:00 AM (edited) Lako neki otpisuju Real. Meni je to duel u 5. Stvarno ne znam koga bih favorizovao. Oly možda, isključivo zbog prednosti domaćeg terena. Edited Saturday at 09:00 AM by Problem sa licnim greskama 1
Zvezdaš96 Posted Saturday at 09:10 AM Posted Saturday at 09:10 AM Miriše kažem na to da će prvi put prvoplasirani klub ne samo ostati bez titule, nego i bez top 4, a Real je maher da uzme Evroligu ili udje u finale, kada to apsolutno niko ne očekuje, imaju još uvek vrhunski kvalitet, a na pleju i na bekovima su bolji od Olimpijakosa, koji i sa bekovima i centrima već dugo ima problema, bolje da je Oli bio drugi da su znali haha
Gudura Posted Saturday at 10:30 AM Posted Saturday at 10:30 AM Oli-Real 3:1 PAO-Efes 3:2 Fener-Pariz 3:1 Monako-Barsa 2:3
MC Thunder 2 Posted Saturday at 10:40 AM Posted Saturday at 10:40 AM Oli-Real 3:1 Pao-Efes 3:2 Fener-Paris 3:1 Monako-Barsa 3:2
DameTime Posted Saturday at 10:47 AM Posted Saturday at 10:47 AM Imam neki hunch da će neki donji seeds da izbace ove gornje. Oly - Real 3:2 Panata - Efes 2:3 Fener - Paris 2:3 Monaco - Barsa 3:1 2
Pero_Cameron Posted Saturday at 11:10 AM Posted Saturday at 11:10 AM Oli Real 1:3 Pao Efes 3:1 Fener Paris 3:0 Monako Barsa 1:3 1
MC Thunder 2 Posted Saturday at 12:55 PM Posted Saturday at 12:55 PM Osvaja smrdljivi Real koji se jedva i dovukao. Naravno da ce oni. 1
Princeton Posted Saturday at 01:14 PM Posted Saturday at 01:14 PM Oli Real 3:0 Pao Efes 3:1 Fener Paris 3:0 Monako Barsa 1:3 🏆 Oli ❤️🤍
suptil Posted Saturday at 01:16 PM Posted Saturday at 01:16 PM Jedina mi je zelja da Pao izvisi sa f4 turnira. Ostalo kako god bude. 1
Smrtokapa Posted Saturday at 01:23 PM Posted Saturday at 01:23 PM Prolazi Real (u pet, a kako drugačije?) Pored njih Fener, Efes i Monako.
Djirona Posted Saturday at 01:53 PM Posted Saturday at 01:53 PM Oly - Real 3:2 Panata - Efes 3:2 Fener - Paris 3:2 Monaco - Barsa 2:3 Sevaće majstorice. 1
Papanikolesku Posted Saturday at 02:14 PM Posted Saturday at 02:14 PM Olimpijakos Real 3 1 Panatinaikos Efes 3 1 Fener Pariz 3 1 Monako Barsa 3 1
Borca Posted Saturday at 02:35 PM Posted Saturday at 02:35 PM Odlican potez Monaka posto bi bio veoma trazen na trzistu na leto. Alpha Diallo i Monako produzili saradnju za naredne 3 sezone.
Recommended Posts