Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Ja sam čuo da je prvo mesto baksuzno, jer uvek udješ u top 4, ali NIKADA ne uspe taj tim osvojiti evroligu, medjutim vreme je ove sezone prvi put da ekipa koja je dominantno bila prva u ligaškom delu bude eliminisana u plej ofu.....

Posted
37 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ja sam čuo da je prvo mesto baksuzno, jer uvek udješ u top 4, ali NIKADA ne uspe taj tim osvojiti evroligu, medjutim vreme je ove sezone prvi put da ekipa koja je dominantno bila prva u ligaškom delu bude eliminisana u plej ofu.....

I drugi i treci i cetvri 😄 Sto samo prvi.

Posted

Bajern cele sezone odlican i uglavnom iznad desete pozicije, i na kraju moraju da igraju u PI sa Realom u Madridu i to bez najboljeg igraca i clana idealne petorke EL. Steta za njih, nisu imali nikakve sanse juce.

Bas dobri parovi u PO, naravno prednjace Oly i Real. Ocekujem da to ode u pet utakmica. Verujem da ce Pariz zagorcati zivot Feneru u bar jednoj od prve dve utakmice u Istanbulu, ali ipak ocekujem da ce Fener proci na kraju. Pao-Efes bi moglo da prsti, navijacu za Efes, ali dajem prednost Pao. I Monako-Barsa bas ne znam sta da ocekujem, mislim da ce i to u pet utakmica ici.

Posted

Aj nešto da ispišem, mada svaka serija mi je baš zanimljiva i kod svake mi je 5 utakmica prvo palo na pamet. Voleo bih da Efes i Paris prođu, između Reala i Olimpijakosa oba da ispadnu, a Monako i Barsa mi je najteža serija za neku prognozu.

Oly-Real 3:2

PAO - Efes 3:1

Fener - Paris 3:1

Monaco - Barca 3:2

• Like 1
Posted

Pao Efes najjača serija, ne znam kako bih prognozirao, pa neka bude 3:2

Nadam se da će Oli ugaziti Real, al neka bude 3:1

Lepo bi bilo da Pariz dobije Fener ali nije realno, dajem 3:1

Monako i Barsa, šteta što jedna od ove dve ekipe mora na F4. Neka bude Monako, 3:2

Posted

Miriše kažem na to da će prvi put prvoplasirani klub ne samo ostati bez titule, nego i bez top 4, a Real je maher da uzme Evroligu ili udje u finale, kada to apsolutno niko ne očekuje, imaju još uvek vrhunski kvalitet, a na pleju i na bekovima su bolji od Olimpijakosa, koji i sa bekovima i centrima već dugo ima problema, bolje da je Oli bio drugi da su znali haha