Grobarcina1992 Posted March 26 Posted March 26 Errick McCollum Stats: 11 games | 18 MIN | 13.8 PTS | %70 2PT (35/50) | %45 3PT (18/40) | %100 FT (28/28) | 2.1 REB | 1.9 AST | 0.8 TO | 15 EFF 13.8 PTS with a %70/%45/%100 in only 18 MIN is just crazy. He's the EuroLeague leader in PPP (points per possession) with 1.369 per Synergy. Fenerbahçe won 8 of the 11 games he played. Doktor za mene najbolje pojacanje jedne ekipe u toku sezone 7 2
Estrella Roja Posted March 26 Posted March 26 Quote Jan Vesely is expected to be sidelined for 8-10 weeks due to a knee injury, the club announced in early February. Možda se vrati sledeće nedelje, protiv Milana ne verujem
Chaos Is Me Posted March 26 Author Posted March 26 Moses Wright se oporavio i odigrao prve minute za OLY posle dugo vremena.
Stefi88 Posted March 26 Posted March 26 https://maxsport.rs/2025/03/gotovo-evroliga-na-areni-od-sledece-sedmice/?fbclid=IwY2xjawJQxllleHRuA2FlbQIxMQABHe28Zg4SN9fAMf8hgDVvhKPWQSBm8cXjYwh4xDAHCaFidPMbfdbVG6l0mw_aem_UCkWqm0gkyQ6K1eYdiChtw
Урош19 Posted March 26 Posted March 26 Još jednom da proverim jel mi Šolakovci sad dobijamo Arenu kad se SK ugasi kao kanal
Grobarcina1992 Posted March 26 Posted March 26 Kad počne Karovic da se dere benggggg definitivno se uzima euroliga tv ne mogu da slušam te neznalice 4 1 1
propolis Posted March 26 Posted March 26 Utisak i iznenađenje ovogodišnje Eurolige mi je Erik Mekolum koji u 37moj godini igra na vrhunskom nivou. Od kada je stigao Fener ima seriju 10:2. 7
Chaos Is Me Posted March 26 Author Posted March 26 Još veće je iznenađenje što je po prvi put u karijeri počeo da igra i sasvim solidnu odbranu. Ispade sjajan potez Fenera i to nekako iz očaja.
JPM Posted March 26 Posted March 26 40 minutes ago, Grobarcina1992 said: Kad počne Karovic da se dere benggggg definitivno se uzima euroliga tv ne mogu da slušam te neznalice Imam samo jedan red flag za tebe. Naime, na euroleague tv komentatori nisu naklonjeni našim timovima, tako da ume da bude veoma iritantno kada tvoj tim gubi a ovaj se sa ekrana oduševljeno dere povodom zakucavanja igrača koji ti se upravo userava u život. Ako ti je to ok, euroleague tv je prava stvar.
Čvarkov Posted March 26 Posted March 26 (edited) Upravo si opisao Karovića. Edited March 26 by Čvarkov 2 4
Don Dusko Posted March 26 Posted March 26 (edited) 13 minutes ago, JPM said: Imam samo jedan red flag za tebe. Naime, na euroleague tv komentatori nisu naklonjeni našim timovima, tako da ume da bude veoma iritantno kada tvoj tim gubi a ovaj se sa ekrana oduševljeno dere povodom zakucavanja igrača koji ti se upravo userava u život. Ako ti je to ok, euroleague tv je prava stvar. Znaci strani komentatori nisu za Zvezdu i Partizan. Most shocked face eva. Edited March 26 by Don Dusko 1 7
DameTime Posted March 26 Posted March 26 To je netačno, EL komentatori se prosto podjednako oduševljavaju na dobre poteze KKP/KKCZ i njihovih protivnika. Awwh, KKP i KKCZ negde nisu privilegovani 1
JPM Posted March 26 Posted March 26 15 minutes ago, Don Dusko said: Znaci strani komentatori nisu za Zvezdu i Partizan. Most shocked face eva. U čemu je problem? 13 minutes ago, DameTime said: To je netačno, EL komentatori se prosto podjednako oduševljavaju na dobre poteze KKP/KKCZ i njihovih protivnika. Tačno je, samo što je tačno i ovo što si ti napisala. Ali ja nisam napisao da su protiv Zvezde i Partizana, već samo da nisu naklonjeni i da to u određenim momentima nervoze može da nervira. Ništa više. 1
MrTripleDouble Posted March 26 Posted March 26 ima dosta diletanata medju komentatorimana EL, cak stavise mislim da samo par njih nesto vredi, ostali su jezivi nemaju pojma sta su sudije odsudile, ne znaju pravila, ne znaju cak ni imena igraca i timova da procitaju... napisao sam skoro da je lik Nedovica ceo mec zvao Djedovic 😀 ali to opet nije jak razlog da ne prezalim 30e i spasim se ovih nasih imbecila iako imam arenu 3
JPM Posted March 26 Posted March 26 20 minutes ago, Čvarkov said: Upravo si opisao Karovića. Ne znam ko je to, ozbiljno 🙂 Mislim, sigurno sam gledao nekad njegove prenose ali ne povezujem ime i facu. Just now, MrTripleDouble said: nemaju pojma sta su sudije odsudile Redovno 🙂 A i bukvalno svaki put hvale odluku sudija kao da im plata zavisi od toga. Možda i zavisi 🙂
DameTime Posted March 26 Posted March 26 2 minutes ago, JPM said: Tačno je, samo što je tačno i ovo što si ti napisala. Ali ja nisam napisao da su protiv Zvezde i Partizana, već samo da nisu naklonjeni i da to u određenim momentima nervoze može da nervira. Ništa više. Aha, ok ondak, my bad. Izvinjavam se 1 minute ago, MrTripleDouble said: nemaju pojma sta su sudije odsudile, ne znaju pravila, ne znaju cak ni imena igraca i timova da procitaju... napisao sam skoro da je lik Nedovica ceo mec zvao Djedovic 😀 Tačno je i ovo, da nemaju pojma, ali eto bar pokazuju entuzijazam za košarku in general, a bonus je i da mi Karović i Caković ne vrište u prenosu kao Damjanov Zelenko... 2
JPM Posted March 26 Posted March 26 E ljudi moji, vi ne pratite Indycar seriju koju je do prošle godine prenosio lik koji ne zna ni sva imena vozača a kamo li da pogodi u kojem timu voze ili koje su boje bolida. Ne znate vi šta je tiha patnja kad se uplete u rečenicu od dva i po minuta. Dođe ti da odeš direkt u arenu i pitaš ko je bre zaposlio ovog kretena bre alo! 1
suptil Posted March 26 Posted March 26 Znaci na Areni od cetvrtka Evroliga, a ostali sadrzaj krece od 31. marta ili 1. aprila?
JPM Posted March 26 Posted March 26 3 minutes ago, suptil said: Znaci na Areni od cetvrtka Evroliga, a ostali sadrzaj krece od 31. marta ili 1. aprila? Prvog aprila se gasi signal SK, tako da je to verovatno i odgovor tebi. 2
VukVule1988 Posted Wednesday at 03:17 PM Posted Wednesday at 03:17 PM Ako cu nju da gledam na terenu dok radi intervjue, ovi sto pricaju mi uopste nisu problem. 😀 3
Pero_Cameron Posted Wednesday at 05:19 PM Posted Wednesday at 05:19 PM Sta ce biti sa Radom Sport Klub?
Miki28 Teoljub Posted Wednesday at 06:53 PM Posted Wednesday at 06:53 PM Udju Jaramaz i Moneke za Baskoniju i nastane crna rupa 1
kendrick duckworth Posted Wednesday at 07:14 PM Posted Wednesday at 07:14 PM Ovih 5 minuta Virtusa najgorih 5 minuta jedne ekipe ove sezone. 1
Grobarcina1992 Posted Wednesday at 07:31 PM Posted Wednesday at 07:31 PM Virtus je uspeo da izgleda gore nego Alba bas sramna ekipa 1
Recommended Posts