Chaos Is Me Posted yesterday at 03:04 PM Author Posted yesterday at 03:04 PM Izgleda da se Barsi povredio i Nunez, baš ih tera neki maler.
Marvin Posted yesterday at 03:54 PM Posted yesterday at 03:54 PM Bas razmisljam ovih dana sta nam vise odgovara, poraz Reala ili Barse. Ali sve mi se vise cini da Barsa zapravo i nema neke sanse trenutno.
Estrella Roja Posted yesterday at 06:06 PM Posted yesterday at 06:06 PM On 2/24/2025 at 10:55 PM, Borca said: Tibor Pleiss navodno blizu dogovora sa Panatinaikosom. Isaiah Wong navodno blizu dogovora sa Zalgirisom kao zamena za Walker-a koji se vratio u NBA. Robert Baker navodno blizu dogovora sa Albom. Ima li nešto zvanično od ovih vesti? Koliko znam EL transfer deadline je danas
Stefi88 Posted yesterday at 06:30 PM Posted yesterday at 06:30 PM 24 minutes ago, Estrella Roja said: Ima li nešto zvanično od ovih vesti? Koliko znam EL transfer deadline je danas Pa sve je zvanicno 🤗 1
Borca Posted yesterday at 08:42 PM Posted yesterday at 08:42 PM (edited) 2 hours ago, Estrella Roja said: Ima li nešto zvanično od ovih vesti? Koliko znam EL transfer deadline je danas Tibor Pleiss i zbanicno novi igrac Panatinaikosa. Isaiah Wong i zvanicno novi igrac Zalgirisa. Robert Baker i zvanicno novi igrac Albe. Saben Lee je novi igrac Olimpijakosa (ugovor na 2.5 sezone) koji je platio Manisi 550 hiljada dolara za otkup. Edited yesterday at 08:44 PM by Borca 1
BattleBender Posted yesterday at 09:07 PM Posted yesterday at 09:07 PM Ako Pleiss kako tako zakrpi, PAO no1 favorit za osvajanje.
Estrella Roja Posted yesterday at 09:38 PM Posted yesterday at 09:38 PM Olimpijakos u sastavu za utakmicu bukvalno može da ima 12 igrača samo sa pozicija 1 i 2
MarioKempes Posted yesterday at 10:03 PM Posted yesterday at 10:03 PM Ne znam kakav je Oli trenutno sa povredama, ali poslednje 2 utakmice u EL su propustili Vildoza, Dorsi i Vokap (on i više, nije naivna povreda izgleda), Evans još nije zaigrao, pa Gos i Furnije gule 30+ minuta, uz dodatak Larenzakisa i Mitru Longa. 2 minutes ago, fradler said: Saben moze da igra u el za Oli? Može, Makabi ga je odjavio pre 18. kola, čini mi se.
Čvarkov Posted yesterday at 10:06 PM Posted yesterday at 10:06 PM Puter ručica Plajs mi se nikako ne uklapa u ekipu PAO-a, ali jedva čekam da čujem tišinu dok lopta ulazi kao kap. Majstor.
basketcoa Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Plajs u Trapaniju pokazao da mu je vreme za penziju. Godine učinile svoje pa je dosta usporen (nikad ga nije ni krasila neka pokretljivost), od meke ruke ostali procenti od 65% za dva i 24% za tri. Nisam siguran šta Pao dobija sa njim i što će im uopšte? Da pokušaju visinom papirati? Za to su mogli dovesti i Plavšića.
realno *w Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ozbiljne su to godine, ali 10ak min bi trebao da može da im pomogne. 10 hours ago, BattleBender said: Ako Pleiss kako tako zakrpi, PAO no1 favorit za osvajanje. Videćemo kako će on izgledati, ali svakako da mu neće biti lako, naročito sa centirma Olimpijakosa recimo. Mada, sa centrima će se možda i lakše snaći, nego sa bekovima.
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Biće potražnja za Dorseyem na leto, i ovaj potpis Leea je dokaz da je on već otpisan u Pireju.
Sector Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nije da sam ikad nešto gotivio grčke klubove ali sa ovim rasipanjem i bahaćenjem su baš podigli ljestvicu visoko.
Djirona Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mislim da je Ataman ovde išao na "provereno lice" u vidu Plajsa, budući da su imali već saradnju dugu 6 godina, u dva različita kluba. I po principu da im treba bilo kakvo telo, jer Jurtseven još nije oporavljen, a kako stoje stvari, i Gebrijel je upitan za naredno kolo zbog kolena. Faktički su bez petice, osim Mitoglua kao 4/5. Kad zagrme u reketu Huančo i Plajs svojom čvrstinom...
aleksa7 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Барцокас би морао добити отказ у случају да ове сезоне не освоји Евролигу.
Grobarcina1992 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Citam izjavu ovog direktora Evrolige Motejunasa za vecite da je slozena situacija oko A licence, realno A licencu mogu sanjati i jedni i drugi ovi najaci koji su vlasnici lige ne zele jos partnera s kojima bi delili zaradu od tv prava jedan Monako koji ima para kao blata igra na B licenci.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Grobarcina1992 said: Citam izjavu ovog direktora Evrolige Motejunasa za vecite da je slozena situacija oko A licence, realno A licencu mogu sanjati i jedni i drugi ovi najaci koji su vlasnici lige ne zele jos partnera s kojima bi delili zaradu od tv prava jedan Monako koji ima para kao blata igra na B licenci. B licenca nikako A nije realna za vecite.
Grobarcina1992 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Tex_Willer said: B licenca nikako A nije realna za vecite. Slazem se da bi morali imati B licence kad moze Alba mogu i veciti koji su za Albu licno Boston 2
Dropkick Murphys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 hours ago, Djirona said: Mislim da je Ataman ovde išao na "provereno lice" u vidu Plajsa, budući da su imali već saradnju dugu 6 godina, u dva različita kluba. I po principu da im treba bilo kakvo telo, jer Jurtseven još nije oporavljen, a kako stoje stvari, i Gebrijel je upitan za naredno kolo zbog kolena. Faktički su bez petice, osim Mitoglua kao 4/5. Kad zagrme u reketu Huančo i Plajs svojom čvrstinom... Siguran sam da bi letos Nebojša pojurio Plajsa da nije dogovorio ranije Plavšića. Zvučno ime, natrpao nas, mator, mrtvi belac, pripaljivač trojki s pozicije centra.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Haha, Hezonja opali ovoga najbezobraznije moguće, a ovi gledaju 5 minuta snimak. Traži se ugao pod kojim će se naći neka logika da se ne svira to izgleda, ali ne vredi.
Marvin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Leptejebo (može i na politiku ako treba) https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zatresla-se-arena-od-decibela-kacusa-zastave-srbi-i-rusi-braca-zauvek/506019 6 4
Recommended Posts