DameTime Posted January 29 Share Posted January 29 Kuku, Kronos preneo bumerski humor na Stiletta. Meni nije ispod časti da skupljam i menjam sličice, tako da sam pitala na obližnjoj trafici, kaže još nisu stigli albumi. Ali sačuvaće mi neke primerke za dž kad stignu 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted January 29 Share Posted January 29 https://www.kurir.rs/sport/kosarka/9570227/ne-propustite-danas-uz-kurir-dobijate-paninijev-ekskluzivni-album-za-slicice-euroleague-24-25 Evo imate album pri kupovini kurira, da znate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) 11 minutes ago, Gavran said: Evo imate album pri kupovini kurira, da znate Plaćam punu cenu albuma definitivno. Edited January 29 by Smrtokapa 11 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 29 Share Posted January 29 10 minutes ago, Gavran said: https://www.kurir.rs/sport/kosarka/9570227/ne-propustite-danas-uz-kurir-dobijate-paninijev-ekskluzivni-album-za-slicice-euroleague-24-25 Evo imate album pri kupovini kurira, da znate Kupiti album na sajtu za 250 dindži ili kupiti Kurir? Nisam toliko bogat da kupujem jeftino... 18 minutes ago, DameTime said: Kuku, Kronos preneo bumerski humor na Stiletta. Nisam ja birao kad ću da se rodim... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 29 Share Posted January 29 24 minutes ago, DameTime said: Kuku, Kronos preneo bumerski humor na Stiletta. 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) 7 minutes ago, Stiletto said: Nisam ja birao kad ću da se rodim... Ti si Gen X koliko mi se čini, plus ideš kod česme na menjažu, ne daj da te trpaju u nekakvu gerijatriju. Edit: Kronos to sam sebi radi jer voli čovek. Edited January 29 by Smrtokapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 29 Share Posted January 29 8 minutes ago, Stiletto said: Nisam ja birao kad ću da se rodim... Ja mislila ti si malo mlađi 3 minutes ago, Kronostime said: Po nekim podelama gen X obuhvata i 1980. ili čak koju godinu posle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 29 Share Posted January 29 1 minute ago, Smrtokapa said: Ti si Gen X koliko mi se čini, plus ideš kod česme na menjažu, ne daj da te trpaju u nekakvu gerijatriju. Edit: Kronos to sam sebi radi jer voli čovek. Kronos je casno `72 godiste. Kad ti zivot pocne u epidemiji variole, saceka te Titova smrt u prvom osnovne, izmene skolstva `80ih, dolazak Slobe i ratovi `90ih i sve na dalje.... To samo budak u glavu ubiva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 29 Share Posted January 29 Čekaj, hoćeš da kažeš da si mlađi od Stiletta?! Ou em dži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 29 Share Posted January 29 6 minutes ago, Smrtokapa said: Ti si Gen X koliko mi se čini, plus ideš kod česme na menjažu, ne daj da te trpaju u nekakvu gerijatriju. 4 minutes ago, DameTime said: Ja mislila ti si malo mlađi 1970. godište, GenX po sred srede. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 29 Share Posted January 29 4 minutes ago, Stiletto said: 1970. godište, GenX po sred srede. Ja sam još uvek šokirana da si ti stariji od Kronosa i da on nema ni 60 godina hahahahah ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 29 Share Posted January 29 15 minutes ago, DameTime said: Ja sam još uvek šokirana da si ti stariji od Kronosa i da on nema ni 60 godina hahahahah ok Polako, cero, doci ces i ti u nase godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 29 Share Posted January 29 Kronos i Stileto 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 29 Share Posted January 29 1 hour ago, Chaos Is Me said: Meni bedak što nemam s kim da se menjam, klinac ima 4 godine i nije još sasvim locked in za ovo 😄 a meni ispod časti da idem na neke menjaže kao mator konj kakav jesam. Mene su moji pokidali sa fudbalskim albumima. Kad dodje do zadnjih 30ak i presuše kvartovski izvori, prelazi se na online menjažu koja je pakao svoje vrste. Pregledanje spiskova, upoređivanje, traženje ne samo ko ima nešto što tebi treba, nego kome imaš i ti nešto da daš. Bila posle neka aplikacja, olakšala je posao. Ali moji ovo čekaju 2 godine sigurno, tako da nema izvlačenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 29 Share Posted January 29 3 minutes ago, drperce said: Kronos i Stileto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 29 Share Posted January 29 Chima Moneke kaže da mu je omiljeni srpski igrač Gudura, sviđa mu se sve kod njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted January 29 Share Posted January 29 53 minutes ago, DameTime said: Chima Moneke kaže da mu je omiljeni srpski igrač Gudura, sviđa mu se sve kod njega Mogli bi biti rivali naredne godine Efesu fali startna 4🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 30 Share Posted January 30 14 hours ago, Tex_Willer said: Mogli bi biti rivali naredne godine Efesu fali startna 4🤣🤣 Mogli bi mogli... i Partizanu fali startna cetvorka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 30 Share Posted January 30 59 minutes ago, JPM said: Mogli bi mogli... i Partizanu fali startna cetvorka. Ne fali Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 30 Share Posted January 30 Pokušaću.....nekako u ovom digitalnom svetu zadnjih dana sa svih strana naviru informacije o derbiju. Ja zaista redukovao sam konzumaciju društvenih mreža ali i to i dalje prodire do mene. E sad kada se već toliki svet raspituje i loži na taj spektakl dajte da ga negujemo. Ima ona izjava Bogdana nešto kao to moraš vidjeti i doživjeti što mu dodje kao najbolja reklama svega. Budimo ljudi i rivali! Njegujmo derbi! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 30 Share Posted January 30 Ako izuzmes pozadinske stvari derbija, trovanje mrznjom izmedju navijackih tabora i nacin finansiranja klubova, derbi i jeste najbolja reklama Srbije. Vidis i sam koliko stranaca svaki put dolazi da bi pravilo svoje neke vlogove i ta sranja. Strancima jeste spektakl jer su na neki nacin zasticeni od spoznaje ovog nesportskog oko derbija. Njima je to lifetime dozivljaj, a ta poludivljacka atmosfera im dodje kao da gledaju neki horor film u virtualnoj stvarnosti. Derbi je bio nesto najbolje u nasem sportu onda kada su klubovi bili, ne mogu reci prijateljski, ali korektni jedni prema drugima. Nadam se da ce to biti opet, ali ne u uslovima kojim predsednici dva kluba grade stambene objekte na teret svih nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 30 Share Posted January 30 @JPM naravno da je tako. Bas taj filter kroz koji stranci doživljavaju to nam govori da imamo nešto vrijedno. Kao kibicer u šahu su ili onaj ko na brdu stoji. Zato i kažem njegujmo, naravno da to ne podrazumijeva zalijevanje suzama od suzavca i ili urinarnom izlučevinama sa gornjih terasa ili slična sranja. Ali ja nekako pođem uvijek od sebe, bolje je da gajim ono dobro a prepoznajem loše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 30 Share Posted January 30 Ja kad sam bio klinac derbi je bio praznik, nikad mi nije bilo na pameti da Partizanove navijace nazivam Franjevcima, Hrvatima i slicno...nikad da im vredjam trenera. Ne znam kako je doslo to vreme, valjda sa devedesetim, pa sa celokupnom moralnom i materijalnom bedom naroda. Vrhunac tog obesmisljavanja sporta je odsustvo gostujucih navijaca. Ovo sad je neki pomak u pravom smeru, ali bojim se da je pogresan motiv u pitanju. Nije smirivanje tenzija vec kreiranje neke iluzije normalnosti. Derbi ce biti praznik onda kada svi mi ponovo budemo normalni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 30 Share Posted January 30 4 hours ago, odupri se ludilu said: Pokušaću.....nekako u ovom digitalnom svetu zadnjih dana sa svih strana naviru informacije o derbiju. Ja zaista redukovao sam konzumaciju društvenih mreža ali i to i dalje prodire do mene. E sad kada se već toliki svet raspituje i loži na taj spektakl dajte da ga negujemo. Ima ona izjava Bogdana nešto kao to moraš vidjeti i doživjeti što mu dodje kao najbolja reklama svega. Budimo ljudi i rivali! Njegujmo derbi! Eo kaže Žocimir da su ga zvali iz cele Evrope za karte za sutrašnji derbi, ali nažalost nije svima mogao da izađe u susret. I da je to trenutno najveći derbi uz PAO-Oly. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 06:13 PM Share Posted Thursday at 06:13 PM (edited) pogresan topic Edited Thursday at 06:32 PM by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts