Del Piero Posted January 15 Share Posted January 15 Inace, potez utakmice u Francuskoj je kad se Robertson jednom rukom dize na zakucavanje, a drugom hvata za mrezicu kao da je Filip Covic, a ne bek sa vrhunskim NBA fizikalijama. 1 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted Wednesday at 08:22 AM Share Posted Wednesday at 08:22 AM 8 hours ago, Chaos Is Me said: Milano siguran i dominantan protiv Albe koja je već ušla u fazu sezone kad ne može da pobedi ni slučajno jer svi ostali nemaju luksuz da gube od njih. Mi gostujemo u Berlinu za 20 dana 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Wednesday at 09:47 AM Share Posted Wednesday at 09:47 AM 1 hour ago, NMX said: Mi gostujemo u Berlinu za 20 dana Ako tamo pobedimo ulazimo u plej in sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Wednesday at 10:36 AM Share Posted Wednesday at 10:36 AM Samo da konstatujem da Pariz ima fantastičan raspored. Gomila utakmica kod kuće u narednom periodu. Mogli bi oni nakrcati fin broj pobjeda. Asvel je sinoć neodoljivo zaličio na onaj Asvel iz prethodnih sezona, ali Partizan ih je svakako u dobroj mjeri natjerao da izgledaju tako. Partizan u četvrtak ima sjajnu priliku da trijumfom u Unipol Forumu dodje na 50% i da na sjajan način okonča ovo duplo kolo. Ovo će biti sudar desetkovanih timova. Za Partizan znamo svi ko ne igra, dok za Armani ne igraju Kozer, Neno Dimitrijević, i sad već duže vrijeme prvi centar Josh Nebo. Obe ekipe su u dobroj formi, i može se reći da je to 50/50 utakmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Wednesday at 10:56 AM Author Share Posted Wednesday at 10:56 AM Josh Nebo je po svemu sudeći završio sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 11:05 AM Share Posted Wednesday at 11:05 AM 13 hours ago, Del Piero said: Baskonija pogubi sve neizvesne zavrsnice. Nazalost, ne bas sve 🥲 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Wednesday at 11:09 AM Share Posted Wednesday at 11:09 AM 26 minutes ago, Dzo23 said: Samo da konstatujem da Pariz ima fantastičan raspored. Gomila utakmica kod kuće u narednom periodu. Mogli bi oni nakrcati fin broj pobjeda. Kod kuce imaju dobre sanse protiv: Makabija Asvela Bajerna Albe Kod kuce imaju male sanse protiv: Olimpijakosa Fenerbakcea Monaka Armanija U gostima mogu biti favoriti samo protiv Virtusa Sve u svemu, ja ih vidim na 17-17 na kraju sezone, 18-16 max Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Wednesday at 11:27 AM Share Posted Wednesday at 11:27 AM (edited) 32 minutes ago, wrach said: Kod kuce imaju dobre sanse protiv: Makabija Asvela Bajerna Albe Kod kuce imaju male sanse protiv: Olimpijakosa Fenerbakcea Monaka Armanija U gostima mogu biti favoriti samo protiv Virtusa Sve u svemu, ja ih vidim na 17-17 na kraju sezone, 18-16 max Pre bih rekao da su ovo gore baš sigurice, a ovo dole sve barem 50-50 tekme. Gledao sam ih protiv Monaka u LNBu, gubili su 20 i pobedili. Oly da ponovi igru iz Baskonije, neće pobediti. _________ Ne znam šta da mislim o Denisu junioru u Realu. U suštini da za početak uzme Felizove i Ljuljove minute, te rastereti malo Kampaca, već su na dobitku. Edited Wednesday at 11:41 AM by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Wednesday at 11:47 AM Share Posted Wednesday at 11:47 AM 18 minutes ago, realno *w said: Pre bih rekao da su ovo gore baš sigurice, a ovo dole sve barem 50-50 tekme. Gledao sam ih protiv Monaka u LNBu, gubili su 20 i pobedili. Oly da ponovi igru iz Baskonije, neće pobediti. Dobro, nazovi ih sigurice, ja izbegavam tu rec jer je sezona pokazala da nema sigurica : ) Inace mislim da ce Monako, PAO, Oli, Real da ubacuju u vise brzine i nece dozvoliti da gube od Pariza, Bajerna, Zalgirisa, Partizana... Na kom skoru ih ti vidis na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgio II Posted Wednesday at 11:49 AM Share Posted Wednesday at 11:49 AM (edited) 13 hours ago, Wingwalker said: Real se malo pojačao... @Wingwalker ne znam sto je tebe "citirao forum" ali ne mogu da sklonim 😎 Edited Wednesday at 11:50 AM by Giorgio II 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Wednesday at 11:53 AM Share Posted Wednesday at 11:53 AM 2 minutes ago, wrach said: Dobro, nazovi ih sigurice, ja izbegavam tu rec jer je sezona pokazala da nema sigurica : ) Inace mislim da ce Monako, PAO, Oli, Real da ubacuju u vise brzine i nece dozvoliti da gube od Pariza, Bajerna, Zalgirisa, Partizana... Na kom skoru ih ti vidis na kraju? Ma naravno, ali te ekipe izgube nešto što nisi očekivao, onda dobiju neku tešku na strani i nadoknade, pa dodje na isto. Krajni skor, pa to što si i ti napisao, recimo 18-16. Očekivao sam i veći pad, ali eto guraju, recimo ovaj Efes mi je bio prilika za eventualni kiks. Makabi ne verujem da može nešto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Wednesday at 12:00 PM Share Posted Wednesday at 12:00 PM Real u ovoj seriji pobjeda nije imao ozbiljan meč. I dalje mi smrde, vidjećemo ih protiv Olija ali i to igraju kući i nije baš da grcima gori da ih dobiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Wednesday at 12:23 PM Share Posted Wednesday at 12:23 PM (edited) Basket Europe has revealed the salaries of LDLC Asvel players for this season: the highest paid is Nando De Colo, 1M € per year. 800k € for Joffrey Lauvergne. Theo Maledon's salary is €300k!!! Jbt Maledon ima manju platu npr od Davidovca i Mitra 😂, a verovatno i od nekih nasih igraca koji su nivo aba lige. Edited Wednesday at 12:23 PM by Grobarcina1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Wednesday at 12:25 PM Share Posted Wednesday at 12:25 PM Maledon ne bi igrao za 300k nigde sem u Asvelu, to ti je jasno? On im se sad odužuje ovim gestom za uloženo u njega. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted Wednesday at 12:26 PM Share Posted Wednesday at 12:26 PM Profesor fizickog Luka Banchi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devla Posted Wednesday at 12:41 PM Share Posted Wednesday at 12:41 PM 5 minutes ago, Pero_Cameron said: Profesor fizickog Luka Banchi Toliko slobodnih trenera, a oni nadju ovog lika. Totalno neozbiljno, imaju love, dobru ekipu, u ravnopravnoj su borbi za plasman dalje. Nisu Makabi ili Virtus pa ih treba vaditi iz buve. Ne verujem da bi neko odbio da ih trenira. Imali su slobodne naše Sašu Obradovića i Sašu Djordjevića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Wednesday at 12:53 PM Share Posted Wednesday at 12:53 PM 39 minutes ago, Sector said: Real u ovoj seriji pobjeda nije imao ozbiljan meč. I dalje mi smrde, vidjećemo ih protiv Olija ali i to igraju kući i nije baš da grcima gori da ih dobiju. Monako je bio prvi na tabeli kada su igrali sa njima, ozbiljna je to provera. Naročito kad takvu tekmu rešiš sa +20 na poluvremenu. Žalgiris i Pariz u gostima, ne top klubovi, ali potencijalne mine, završene se sa +30 zbirno. Ja sam ih komentarisao pre nekog vremena - dižu formu timski, bez da neki od igrača diže formu, nego onako svi zajedno. Nisu na max sigurno, ali idu napred. Što kažeš, odlična provera Oly u četvrtak. 16 minutes ago, Pero_Cameron said: Profesor fizickog Luka Banchi Na stranu Bjanki, meni je Efes tu neverovatan. Imaš Mijatovića koji u tom trenutku ima 10-9 skor, a igrao je 10 tekmi bez Larkina, i dovedeš Bjankija. Razumeo bi da se ukaže prilika za neko ozbiljno ime, tipa Itudis, ali ovo ne, nikako. Doduše, verujem isto tako da je Efes u top5 timova po platama igrača, pa su zbog toga tražili promene, al opet... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Wednesday at 01:09 PM Share Posted Wednesday at 01:09 PM 6 minutes ago, realno *w said: Monako je bio prvi na tabeli kada su igrali sa njima, ozbiljna je to provera. Naročito kad takvu tekmu rešiš sa +20 na poluvremenu. Žalgiris i Pariz u gostima, ne top klubovi, ali potencijalne mine, završene se sa +30 zbirno. Ja sam ih komentarisao pre nekog vremena - dižu formu timski, bez da neki od igrača diže formu, nego onako svi zajedno. Nisu na max sigurno, ali idu napred. Što kažeš, odlična provera Oly u četvrtak. Monaco sam zaboravio, jesu ih ubili, mada je Monaco igrao bez Okoboa i Dialloa taj meč, što se ne može zanemariti. Pariz pokošen virusom i bez Shortsa koji je 50% tima, čak su se i dobro držali, gledao sam taj meč. Žalgiris se već duže vrijeme raspada, razvalio ih je i Maccabi prije Reala. Bayern su dobili kući, vala njih svako iole ozbiljan mora dobiti kod kuće, plus Alba... Digli su formu ali bih sačekao malo jače tekme, odličan raspored su imali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Wednesday at 01:27 PM Share Posted Wednesday at 01:27 PM (edited) Dok je Parizu Šorca na nogama neće oni podaleko od F8. Sve su tanje teorije "samo da ih malo izskautiraju...". Ta mini kriza je upravo nastala virusom i odsustvom floor generala. Sinoć u trenutku kada vode i imaju momentum Spliter na prekidu menja tri igrača od kojih su dvojica "on fire". Ne prilagodjava se nikom sem u mismatch korekcijama petorki. I dalje forsira, evo više od pola sezone, taj svoj brzi tempo podržan hokejaškim izmenama pa nek nastave da ih skautiraju. Nisam video da je strogo pogledao igrača koji je uzeo rani šut za tri. Primer: brat ganci Jantunen...0/5 protiv nas ali i jako bitna uloga u obrani...7 skoka. Pariz da je sada na polusezoni doveo iole kasvetnog centra nešto jačeg frejma da podeli minute sa Hejsom ne bi primao toliko poena pod košem kada im Kevarius odmara. A Kracer i Šervun imaju zajedno 1.9ppg. Edited Wednesday at 02:30 PM by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Wednesday at 01:44 PM Author Share Posted Wednesday at 01:44 PM Ja mislim da je i Makabi mogao da bude u igri za playoff "samo" da su zadržali Loyda i imali zdravog Gabriela od starta sezone, Saben Lee je bio one hit wonder, a ovaj Shayok ne može ni peškire da im nosi, baš grozan igrač. Bilo bi zanimljivo napraviti i neki reverse all EL team, tu bi bilo mesta za Žigu Samara, Kratzera, Lightya, Edwina Jacksona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted Wednesday at 02:54 PM Share Posted Wednesday at 02:54 PM 4 hours ago, Dzo23 said: Samo da konstatujem da Pariz ima fantastičan raspored. Gomila utakmica kod kuće u narednom periodu. Mogli bi oni nakrcati fin broj pobjeda. Asvel je sinoć neodoljivo zaličio na onaj Asvel iz prethodnih sezona, ali Partizan ih je svakako u dobroj mjeri natjerao da izgledaju tako. Partizan u četvrtak ima sjajnu priliku da trijumfom u Unipol Forumu dodje na 50% i da na sjajan način okonča ovo duplo kolo. Ovo će biti sudar desetkovanih timova. Za Partizan znamo svi ko ne igra, dok za Armani ne igraju Kozer, Neno Dimitrijević, i sad već duže vrijeme prvi centar Josh Nebo. Obe ekipe su u dobroj formi, i može se reći da je to 50/50 utakmica. Asvel je i za vikend izgubio od Dijona dvadesetak razlike. Ocigledno da su u padu. 2 hours ago, realno *w said: Monako je bio prvi na tabeli kada su igrali sa njima, ozbiljna je to provera. Naročito kad takvu tekmu rešiš sa +20 na poluvremenu. Žalgiris i Pariz u gostima, ne top klubovi, ali potencijalne mine, završene se sa +30 zbirno. Ja sam ih komentarisao pre nekog vremena - dižu formu timski, bez da neki od igrača diže formu, nego onako svi zajedno. Nisu na max sigurno, ali idu napred. Što kažeš, odlična provera Oly u četvrtak. Na stranu Bjanki, meni je Efes tu neverovatan. Imaš Mijatovića koji u tom trenutku ima 10-9 skor, a igrao je 10 tekmi bez Larkina, i dovedeš Bjankija. Razumeo bi da se ukaže prilika za neko ozbiljno ime, tipa Itudis, ali ovo ne, nikako. Doduše, verujem isto tako da je Efes u top5 timova po platama igrača, pa su zbog toga tražili promene, al opet... I to su Bjankiju dali ugovor do kraja ove sezone. Tako da postoji velika vjerovatnoca da ce odraditi ovu polusezonu i dobiti pedalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Wednesday at 04:18 PM Share Posted Wednesday at 04:18 PM Kakva utakmica sinoć u Madridu, verovatno i rekordna po broju poena u regularnom delu. Šteta za Makabi, stvarno su dobri igrali napadački i onda na kraju nisu uspeli da šutnu na koš za 24 sekunde. Šteta i za Baskoniju, bez Haurda i Sedikerskisa nisam očekivao ovako dobar otpor protiv Olimpijakosa. Inače sutra na barem na papiru se očekuje zanimljiva utakmica između Reala i Olimpijakosa. Ali sa obzirom na potrošnjo oba tima sinoć možda dobijemo i kripl fajt. U ostalim vestima vidim da je Banki poraze sa Virtusom zamenio porazima sa Efesom, već je na 0-2 a ne vidim da im ide lakši raspored. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Wednesday at 04:42 PM Share Posted Wednesday at 04:42 PM (edited) 24 minutes ago, Estrella Roja said: Šteta i za Baskoniju, bez Haurda i Sedikerskisa nisam očekivao ovako dobar otpor protiv Olimpijakosa. Sa Hauardom bi ovo bila lagana tekma za Oly. Edited Wednesday at 04:43 PM by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted Wednesday at 06:33 PM Share Posted Wednesday at 06:33 PM Moguće sa obzirom kako igra ovu sezonu ali sa druge strane on je jednostavno nekonstanan igrač i uvek može da zatrpa protivnika. Mislim nije da ovaj tim Baskonije puca od kvaliteta pa da im sad smeta Hauard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Wednesday at 07:51 PM Share Posted Wednesday at 07:51 PM Tarik Biberović postao ozbiljan šuter. Baš pouzdan tip, svaki put kad sam ga gledao ove sezone, nemilosrdan je za tri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts