Chaos Is Me Posted Friday at 09:48 AM Author Share Posted Friday at 09:48 AM Ma ja to ni ne čitam, nego sam video smile reaction na FB Sport kluba od mnogih i onda se zajebao pa ušao na komentare da vidim da li je to samo po neki izolovani nesrećnik ali ne, ima ih dosta. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Friday at 09:51 AM Share Posted Friday at 09:51 AM (edited) Iskreno, ništa herojski nema u sceni gde teško povredjeni igrač sam skakuće na jednoj nozi najmanje 50-ak metara kroz gužvu na terenu, kroz tunel i hodnike, sve do svlačionice. Isprepadanost i panika kod pomoćnih trenera i fizijatra koji trče za njim upravo to potvrdjuje. Mogao je u takvom stanju i da izgubi svest ili ravnotežu i da se u padu dodatno povredi. To već danas, ladne glave, struka je trebala nazvati svojim propustom jer nisu sprečili teško povredjenog igrača koji je u stanju šoka, kojeg kida nalet adrenalina i koji ne može da donese ikakvu racionalnu odluku da sebe dodatno ugrozi ovom egzibicijom. Kolege da razmisle sa silnim veličanjima takvog poteza da ne bi u ovakvim situacijama u budućnosti taj model ponašanja bio prihvaćen kao neko merilo koliko si "taf gaj". Lesora su morali na nosilima izneti sa terena. Slomljenoj fibulu i verovatno pokidanim ligamentima ovo skakutanje sigurno nije donelo ništa dobro a stigao bi u svlačionicu samo par minuta kasnije. Spoiler Moram i ovo da podelim a shvatićete zašto: Skoro sam svojim autom vozio kolegu do hitne koji je pao sa merdevina na jednu nogu i doživeo stravičan prelom zgloba i pete i kidanje ahilove...(to smo kasnije saznali, on je samo rekao da je iskrenuo zglob i da bi trebao da ode da mu pogledaju to). Tokom vožnje ga je pustio adrenalin i upao je u stanje šoka i na par sekundi je izgubio svest od bolova. Kada sam ga uhvatio za ruku, jer sam mislio da ima srčani napad, puls mu je bio verovatno 250 bpm. Na izlasku iz auta, onako izbezumljen nije sačekao dok dovuku invalidska kolica već je sam, dok sam ja bio u hitnoj, izašao...izgubio balans ili svest i u padu glavom razbio onu plastičnu stolicu u čekaonici pa su mu prvo zaustavljali jako krvarenje, pa snimanje glave i ušivanje arkade. Noga...tri operacije za godinu dana uz dodatne infekcije i komplikacije koje idu uz to. Strašno kako je loše prošao. Spoiler Edited Friday at 02:43 PM by Wingwalker 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted Friday at 10:48 AM Share Posted Friday at 10:48 AM Dennis Smith Jr. navodno "na meti" Reala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 05:34 PM Share Posted Friday at 05:34 PM Apsolutno sam siguran da fakin Osmani danas neće moći vola da pogodi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 05:43 PM Share Posted Friday at 05:43 PM 8 minutes ago, Smrtokapa said: Apsolutno sam siguran da fakin Osmani danas neće moći vola da pogodi. Vrlo efikasan džinks, kolega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 05:44 PM Share Posted Friday at 05:44 PM (edited) 9 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Vrlo efikasan džinks, kolega. Da sam hteo da džinksujem pisao bih na vašoj temi. Jeste ubacio jednu al aj da vidimo. Edit: ok ovo već postaje odvratno. Edited Friday at 05:53 PM by Smrtokapa 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Friday at 06:06 PM Share Posted Friday at 06:06 PM Odlican igrac je Osmani, dosta bolji od ovog kukavnog Smitsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Friday at 06:14 PM Share Posted Friday at 06:14 PM 13:11 druga četvrtina. Tvrdo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Friday at 06:15 PM Share Posted Friday at 06:15 PM Partizan ce izgleda uraditi ono sto Zvezda nije umela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 06:16 PM Share Posted Friday at 06:16 PM 1 minute ago, СтелаРоса said: Partizan ce izgleda uraditi ono sto Zvezda nije umela Izgubiti manje od 20 razlike. Nadam se. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Friday at 06:27 PM Share Posted Friday at 06:27 PM 10 minutes ago, СтелаРоса said: Partizan ce izgleda uraditi ono sto Zvezda nije umela Zvezda je imala jos bolji rezultat na poluvremenu, s tim sto mi Partizan deluje cvrsce, fokusiranije i odlucnije. Odlicno su zatvorili Brajanta, mislim da ce u najmanju ruku biti konkurentni do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Friday at 06:31 PM Share Posted Friday at 06:31 PM Partizan bi ošurio Efes da su tu Ife, Nilikina i Marinković. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Friday at 06:44 PM Share Posted Friday at 06:44 PM Žilav je Partizan. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vul3 Posted Friday at 06:52 PM Share Posted Friday at 06:52 PM Ali koliko ocajna odluka za plejmejkera. Tomson na 24 sekunde do kraja, iako ima ceo napad ispaljuje frljoku iz solo prodora na 8 sekundi do kraja, i iz kontre za tih 8 sekundi prima 2+1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted Friday at 06:55 PM Share Posted Friday at 06:55 PM 1 minute ago, vul3 said: Ali koliko ocajna odluka za plejmejkera. Tomson na 24 sekunde do kraja, iako ima ceo napad ispaljuje frljoku iz solo prodora na 8 sekundi do kraja, i iz kontre za tih 8 sekundi prima 2+1. Da je bar ispalio vec ocu kakim necu kakim, Kodijev brat blizanac. 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Friday at 07:03 PM Share Posted Friday at 07:03 PM 1 hour ago, Smrtokapa said: Da sam hteo da džinksujem pisao bih na vašoj temi. Jeste ubacio jednu al aj da vidimo. Edit: ok ovo već postaje odvratno. Anti Mcleod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted Friday at 07:08 PM Share Posted Friday at 07:08 PM Кредит за Мијатовића, мислио сам да ће бити лагани отказ, он је усадио невероватну дефанзивну филозофију у овакву екипу, а плус мајсторски гађају играча који је "врућ" у одређеним моментима. Сјајна екипа, још се сад вратио Ларкин. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 07:09 PM Share Posted Friday at 07:09 PM 4 minutes ago, Don Dusko said: Anti Mcleod! Nije anti nažalost, baš sam ispao Mek sa ovom prognozom. Koliko grdna kreatura sačuvaj me bože Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Friday at 07:19 PM Share Posted Friday at 07:19 PM Partizan se odlično držao 36 minuta. Carlic još jedna slabija partija. Fale im Ntilikina i Ife dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted Friday at 07:20 PM Share Posted Friday at 07:20 PM Ovaj Efes je ultra zajebana ekipa postao. Kao da u 4/4 popiju neko super power piće i odigraju savršeno. Mijatović ne menja dva igrača sa 4 penala i isplatilo mu se. Ako ovako nastave top4 lagano... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Friday at 07:23 PM Share Posted Friday at 07:23 PM Opet Efes pokidao 4/4. Ništa nisu dobili od centara gdje ih je Tajrik urnisao ali fenomenalni Osmani uz pomoć ovih prekaljenih iskušnjara Larkina i Rodriga odradiše posao. Osjetio se umor kod njih jer nije bilo te energije kao u sredu ali na iskustvo i kvalitet su ipak uspjeli da prelome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Friday at 07:23 PM Share Posted Friday at 07:23 PM Teško će oni Osmanija zadržati ako ovako nastavi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted Friday at 07:25 PM Share Posted Friday at 07:25 PM Odakle je ovaj Osmani? Nesto igrao po turskoj ligi cini mi se. Bas volim kad se tako neki igrac iz "naftalina" izdigne. Meni Efes u ove dve utakmice izgledao bas dobro. Bobua bas dobro odigrao obe. Videcemo kako ce dalje nastaviti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted Friday at 07:36 PM Share Posted Friday at 07:36 PM Efis bombona ekipa. Na svakoj poziciji dva dobra igraca, ako ne ide jednog ice drugog. Bas ekipa kako sam uvjek zamisljao da Zvezda uspje sastaviti nesto slicno. Nisam siguran da su skuplji i od Zvezde i Partizana a ako i jesu mislim da nije to neka velika razlika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 07:44 PM Share Posted Friday at 07:44 PM 2 minutes ago, Borky said: Efis bombona ekipa. Na svakoj poziciji dva dobra igraca, ako ne ide jednog ice drugog. Bas ekipa kako sam uvjek zamisljao da Zvezda uspje sastaviti nesto slicno. Nisam siguran da su skuplji i od Zvezde i Partizana a ako i jesu mislim da nije to neka velika razlika. Ne da su skljuplji, nego bih rekao da je 10M razlike. Larkin sam ima 3.75M. Poarije i Thompson 2.3. U top 10 najplaćenijih igrača EL sva trojica. To je preko 8.3M samo njih trojica. Šta misliš koliko plaćaju Oturua, Nworu, Brajanta, Johnsona i recimo Smitsa nakon odlične sezone u Žalgirisu? Buboa možda ima nešto veteranski, mada ne bih se kladio na to, tu je i ovaj Osmani i Willis koji su verovatno najslabije plaćeni igrači u ekipi 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts