Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

10 hours ago, Chaos Is Me said:

Pročitao sam negde da je Nadir Hifi pre samo 2 godine igrao 3x3 turnire u Lapovu i Požarevcu.

9 hours ago, Bad said:

fa73b52f-d9b5-4b1d-bdc0-262bbc3cffe6.jpeg.1856ea40551699dbe16b370112b52b4e.jpeg

Igrao je za selekciju Alžira, moji drugari su igrali protiv njega na turniru a jedan od drugara je igrom slučaja rođen i odrastao u Švacarskoj gde je dominantan francuski jezik pa se lepo ispričao sa njim tada.

3 hours ago, Veteran said:

Ovaj Mogulkoc sudi Partizanu svaki drugi meč.

Nije daleko od istine, ima sudija koje su skoro svake nedelje u BG...

1 hour ago, BojanaCZV said:

Uhvatila sam sebe da navijam za Zalgiris.

Dakle, najvise me ove sezone u juroligu nervira Real.

I to je povezano sa Kampacom zapravo, zato sto ne mogu da razumem zasto ga navijaci Zvezde toliko hajpuju, covek nas je bukvalno iskoristio, za nenormalne novce.

Eto, ne znam zasto ovo i pisem, ali me Kampaco bas bas nervira 😄

Navijace nije iskoristio sigurno jer je ginuo i igrao 100% na svakoj utakmici bio protivnik Borac ili Olimpijakos. Jedini koje je iskoristio je nesposobna uprava zbog koje 4 meseca nije mogao da igra el. Al dobro legitinno je da te nervira nego je moj utisak samo da navijace nije iskoristio posto je na terenu posteno odradjivao.

Inace imam utisak da u svakom kolu bar jedna ekipa primi trojku kad ne napravi faul na 3 razlike. Kakva ludilo zavrsnica u Vitoriji.

• Like 2

Herbert ne izmislja toplu vodu, Obst 7/13 za tri, bez sutnute dvojke, Edvards sada vec redovno izdivlja 25 poena. Uz pomoc Bookera i Shabaza sa po 15ak poena sljaka bez greske kuci, ni ne pokusava da dobija na drugaciji nacin. A nema ni potrebe, dok mu ide.

• Thanks 1

Ovaj Virtus je toliko bedan da čak ni nakon dolaska Šefa stanice ne verujem da mogu postati ozbiljna ekipa, defanzivni potencijal im je apsolutno kriminalan, a šuterski su među najgorima u EL.

• Like 2

5 minutes ago, Guru said:

Ovaj Virtus je toliko bedan da čak ni nakon dolaska Šefa stanice ne verujem da mogu postati ozbiljna ekipa, defanzivni potencijal im je apsolutno kriminalan, a šuterski su među najgorima u EL.

Dobice Partizan opet 301%

• Like 1
  • Ha-ha 3

2 hours ago, Ječmendo said:

Ubija Lonnie, strašan ubod Litvanaca. :thumbsup: Ostaje pitanje da li on ovako može u kontinuitetu, nakon prve dvije loše utakmice kojima je razbio početničku tremu on, bar meni tako izgleda, igra iznad svojih objektivnih mogućnosti. Trojke recimo šutira preko 50% nakon dva uvodna meča. A ako nastavi ovako, s obzirom da je još mlad i da je eventualni ''prime'' tek ispred njega, mogući je kandidat za MVP-ja Evrolige u narednim sezonama.

haha znas koja je mogućnost da L igra u El iduće godine ? krompirić 

• Like 1

6 minutes ago, Marvin said:

Šokiran sam da Ćuskija još nije dobio šut u gujscu. Bukvalno im je na izvolte bio šef stanice.

I istovremeno mi je žao što ne igramo protiv njih sada kad su u ovako očajnoj formi. 

Meni je interesantna razilika u sagledavanju sopstvene odgovornosti kod trenera, tu se nasa kosarka bas razlikuje od vecine Evrope.

Ja se uvek setim Tomica koji je, kad je video da je izgubio svaki autoritet, sam otisao iz Zvezde, slicna prica Canak u Partizanu itd.

Prirodno je i profesionalno da ponudis ostavku u takvim situacijama, mene bi bilo sramota da stojim pored terena a da mom klubu ovako ide.

Mateo ocigledno nema taj nivo samopostovanja i njemu je izgleda okej da ga igraci preskacu kad izlaze iz igre, da ne gledaju u njega dok prica, da ga drndaju osrednje ekipe usred Madrida itd.

Siguran sam da mogu da izbunare jednako kvalitetno resenje iz svoje baze pomocnika i trenera po Spaniji i da naprave pozitivnu sok terapiju.

Ako im je do autoriteta, tu je Skariolo, Obradovic, Djordjevic...

Sve je bolje od bucka kog je Partizan razguzio u plejofu onomad, a koga su Ljulj i ostala gerijatrija tu spasili i na kraju odveli do titule.

• Like 3

Gledajući Albu sinoć baš ostaje žal što svojevremeno nisu angažovali Luku Mitrovića koji se idealno uklapa u njihov profil igrača - ima tu nekog skila ali sve je nekako mekano, fizički inferiorno i mučno naspram velikih momaka iz evrolige.

Još i ovako jadni kakvi su inače bez 4 člana startne petorke maltene.