Don Dusko Posted December 12 Share Posted December 12 Pa ja rekao produzetak kad ono... @Miki28 Teoljub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 12 Share Posted December 12 (edited) Kakvo sudjenje ima Zalgiris pa jos protiv Reala u sred Madrida Edited December 12 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 12 Share Posted December 12 Došla sam do ekskluzivne informacije šta je Miki poslednje poručio sa interneta... Spoiler https://www.duskista.com/en-rs/products/duskista-gorra-bordada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 12 Share Posted December 12 I ulazi Musa da popravi statistiku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted December 12 Share Posted December 12 Profesor Doktor Dusko Ivanovic. Mr. Aura Himself. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 12 Share Posted December 12 Nikad protiv Duskiste deco moja, zapamtite to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted December 12 Share Posted December 12 12 minutes ago, Don Dusko said: Dusko je neunistiv. 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: I ulazi Musa da popravi statistiku I Hezonja.😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted December 12 Share Posted December 12 10 hours ago, Chaos Is Me said: Pročitao sam negde da je Nadir Hifi pre samo 2 godine igrao 3x3 turnire u Lapovu i Požarevcu. 9 hours ago, Bad said: Igrao je za selekciju Alžira, moji drugari su igrali protiv njega na turniru a jedan od drugara je igrom slučaja rođen i odrastao u Švacarskoj gde je dominantan francuski jezik pa se lepo ispričao sa njim tada. 3 hours ago, Veteran said: Ovaj Mogulkoc sudi Partizanu svaki drugi meč. Nije daleko od istine, ima sudija koje su skoro svake nedelje u BG... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 12 Share Posted December 12 Stiglo je to godišnje doba kada Duško dominira Evroligom. Virtus vaskrse svima! 5 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 12 Share Posted December 12 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted December 12 Share Posted December 12 Brendon Dejvis peškire ne moze nositi Kaminskom, Frenk je za njega Jokic napadacki, nazad su tiha jeza obojica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted December 12 Share Posted December 12 1 hour ago, BojanaCZV said: Uhvatila sam sebe da navijam za Zalgiris. Dakle, najvise me ove sezone u juroligu nervira Real. I to je povezano sa Kampacom zapravo, zato sto ne mogu da razumem zasto ga navijaci Zvezde toliko hajpuju, covek nas je bukvalno iskoristio, za nenormalne novce. Eto, ne znam zasto ovo i pisem, ali me Kampaco bas bas nervira 😄 Navijace nije iskoristio sigurno jer je ginuo i igrao 100% na svakoj utakmici bio protivnik Borac ili Olimpijakos. Jedini koje je iskoristio je nesposobna uprava zbog koje 4 meseca nije mogao da igra el. Al dobro legitinno je da te nervira nego je moj utisak samo da navijace nije iskoristio posto je na terenu posteno odradjivao. Inace imam utisak da u svakom kolu bar jedna ekipa primi trojku kad ne napravi faul na 3 razlike. Kakva ludilo zavrsnica u Vitoriji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted December 12 Share Posted December 12 Luni je ozbiljna glava https://x.com/FilipJedlinski/status/1867322482866143440/mediaViewer?currentTweet=1867322482866143440¤tTweetUser=FilipJedlinski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 12 Share Posted December 12 24 minutes ago, Miki28 Teoljub said: I ulazi Musa da popravi statistiku Kako stoji? Ima li i u Minhenu šta zanimljivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 12 Share Posted December 12 Herbert ne izmislja toplu vodu, Obst 7/13 za tri, bez sutnute dvojke, Edvards sada vec redovno izdivlja 25 poena. Uz pomoc Bookera i Shabaza sa po 15ak poena sljaka bez greske kuci, ni ne pokusava da dobija na drugaciji nacin. A nema ni potrebe, dok mu ide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted December 12 Share Posted December 12 Ovaj Virtus je toliko bedan da čak ni nakon dolaska Šefa stanice ne verujem da mogu postati ozbiljna ekipa, defanzivni potencijal im je apsolutno kriminalan, a šuterski su među najgorima u EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted December 12 Share Posted December 12 5 minutes ago, Guru said: Ovaj Virtus je toliko bedan da čak ni nakon dolaska Šefa stanice ne verujem da mogu postati ozbiljna ekipa, defanzivni potencijal im je apsolutno kriminalan, a šuterski su među najgorima u EL. Dobice Partizan opet 301% 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portovale Posted December 12 Share Posted December 12 2 hours ago, Ječmendo said: Ubija Lonnie, strašan ubod Litvanaca. Ostaje pitanje da li on ovako može u kontinuitetu, nakon prve dvije loše utakmice kojima je razbio početničku tremu on, bar meni tako izgleda, igra iznad svojih objektivnih mogućnosti. Trojke recimo šutira preko 50% nakon dva uvodna meča. A ako nastavi ovako, s obzirom da je još mlad i da je eventualni ''prime'' tek ispred njega, mogući je kandidat za MVP-ja Evrolige u narednim sezonama. haha znas koja je mogućnost da L igra u El iduće godine ? krompirić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagzzi Posted December 13 Share Posted December 13 Ali Howard legenda, 13 poena a index u minusu. Bas se to retko vidja na ovoliki broj poena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 13 Share Posted December 13 11 hours ago, Bagzzi said: Ali Howard legenda, 13 poena a index u minusu. Bas se to retko vidja na ovoliki broj poena. Kad osim suta nema sta da ponudi, a ove sezone mu ni taj sut ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 13 Share Posted December 13 Šokiran sam da Ćuskija još nije dobio šut u gujscu. Bukvalno im je na izvolte bio šef stanice. I istovremeno mi je žao što ne igramo protiv njih sada kad su u ovako očajnoj formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted December 13 Share Posted December 13 6 minutes ago, Marvin said: Šokiran sam da Ćuskija još nije dobio šut u gujscu. Bukvalno im je na izvolte bio šef stanice. I istovremeno mi je žao što ne igramo protiv njih sada kad su u ovako očajnoj formi. Meni je interesantna razilika u sagledavanju sopstvene odgovornosti kod trenera, tu se nasa kosarka bas razlikuje od vecine Evrope. Ja se uvek setim Tomica koji je, kad je video da je izgubio svaki autoritet, sam otisao iz Zvezde, slicna prica Canak u Partizanu itd. Prirodno je i profesionalno da ponudis ostavku u takvim situacijama, mene bi bilo sramota da stojim pored terena a da mom klubu ovako ide. Mateo ocigledno nema taj nivo samopostovanja i njemu je izgleda okej da ga igraci preskacu kad izlaze iz igre, da ne gledaju u njega dok prica, da ga drndaju osrednje ekipe usred Madrida itd. Siguran sam da mogu da izbunare jednako kvalitetno resenje iz svoje baze pomocnika i trenera po Spaniji i da naprave pozitivnu sok terapiju. Ako im je do autoriteta, tu je Skariolo, Obradovic, Djordjevic... Sve je bolje od bucka kog je Partizan razguzio u plejofu onomad, a koga su Ljulj i ostala gerijatrija tu spasili i na kraju odveli do titule. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 13 Author Share Posted December 13 Gledajući Albu sinoć baš ostaje žal što svojevremeno nisu angažovali Luku Mitrovića koji se idealno uklapa u njihov profil igrača - ima tu nekog skila ali sve je nekako mekano, fizički inferiorno i mučno naspram velikih momaka iz evrolige. Još i ovako jadni kakvi su inače bez 4 člana startne petorke maltene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 13 Share Posted December 13 16 hours ago, Don Dusko said: Pa ja rekao produzetak kad ono... @Miki28 Teoljub Ziv ziv. Pustila Baskonija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 13 Share Posted December 13 Anthony Randolph objavio da zavrsava karijeru, nije aktivno igrao od Juna 2023-ce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts