fradler Posted Friday at 07:41 PM Posted Friday at 07:41 PM Odvratno limitirana ekipa i teski trenerski mediokritet. Sta nam Dusko uradi, to nam je. 1
Saxon01 Posted Friday at 07:41 PM Posted Friday at 07:41 PM (edited) Trenerski pecat cele sezone. Nestabilnost ekipe, posebno u psiholoskom delu. Jednostavno covek ne zna da motivise ekipu. Nas je svako dobio u Areni ove godine. Pionir je tata. Edited Friday at 07:42 PM by Saxon01 3
Devla Posted Friday at 07:41 PM Posted Friday at 07:41 PM Igraš kući utakmicu sezone, ti ne možeš da pogodis jednu od nekoliko otvorenih trojki
Henry Chinaski Posted Friday at 07:42 PM Posted Friday at 07:42 PM (edited) A baš se vidi na licima da su isprepadani. Ne znam je li imamo psihologa, ali ne radi dobro svoj posao Edited Friday at 07:43 PM by Henry Chinaski
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:42 PM Posted Friday at 07:42 PM Bice ovo tesko za nadoknaditi da se ne lazemo, plus smo u bonusu. Brzi su, bplju suteri, atleticniji. Mi smo u ovoj cetvrtini uplaseni do bola. Bas smo tuzni kao skupina.
NMX Posted Friday at 07:42 PM Posted Friday at 07:42 PM Skandalozni napadi u drugom poluvremenu. Ovo ce biti nemoguce dobiti. Ovi su se razmahali a nama se skratila ruka. ajde nekako u picku materinu kakvo dva tazlicita polivremena jbt, preslikana utakmica iz Istanbula
Cavani Posted Friday at 07:42 PM Posted Friday at 07:42 PM Ako nista, sef stanice odradjuje posao za nas, ima +18
Devla Posted Friday at 07:42 PM Posted Friday at 07:42 PM 15 poena das za 15 minuta kući katastrofa Ovako igra tim koji želi plej of
bodo Posted Friday at 07:43 PM Posted Friday at 07:43 PM Just now, Cavani said: Ako nista, sef stanice odradjuje posao za nas, ima +18 Ne bih se ja uzdao u to previše.
Webad Posted Friday at 07:43 PM Posted Friday at 07:43 PM Just now, Sector said: Sledeća sezona je naša potpisujem. I kad nedovic popravi sut...ma pakao za protivnike. Ma gde je neda?? Aa da 1
Nellthe Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM 1 minute ago, srlepajce said: Ostaje nam Dusko kao jedina nada Kao da ce nasi nauciti da igraju do plejina
mister-no Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM Ali kakvo drugo poluvreme ja ne znam kako smo mi u priči uopšte
Don Dusko Posted Friday at 07:44 PM Author Posted Friday at 07:44 PM Sreca u nesreci izgleda da ce nas Duskista ispostovati.
K.Dot Posted Friday at 07:45 PM Posted Friday at 07:45 PM Svako da kupi po jedan duskista kačket. 4 1
Saxon01 Posted Friday at 07:45 PM Posted Friday at 07:45 PM Kao sto rekoh , nazalost , izgubili smo sve sto sam napisao . Videlo se posle Dubaija da trener nema blage veze . I da je pustio ekipu niz vodu . Hvala Dusku , nadam se da ce dobiti Milano. Sferopulosu , stidi se ! Kako si vodio ekipu zadnjih 10 utakmica, i poraz od Spartaka ! 1 1
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 07:48 PM Posted Friday at 07:48 PM 3 minutes ago, Don Dusko said: Sreca u nesreci izgleda da ce nas Duskista ispostovati. Kakav je to gospodin.
Don Dusko Posted Friday at 07:48 PM Author Posted Friday at 07:48 PM 2 minutes ago, Saxon01 said: Kao sto rekoh , nazalost , izgubili smo sve sto sam napisao . Videlo se posle Dubaija da trener nema blage veze . I da je pustio ekipu niz vodu . Hvala Dusku , nadam se da ce dobiti Milano. Sferopulosu , stidi se ! Kako si vodio ekipu zadnjih 10 utakmica, i poraz od Spartaka !
Recommended Posts