fradler Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Odvratno limitirana ekipa i teski trenerski mediokritet. Sta nam Dusko uradi, to nam je. 1
Saxon01 Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 (edited) Trenerski pecat cele sezone. Nestabilnost ekipe, posebno u psiholoskom delu. Jednostavno covek ne zna da motivise ekipu. Nas je svako dobio u Areni ove godine. Pionir je tata. Edited April 4, 2025 by Saxon01 3
Devla Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Igraš kući utakmicu sezone, ti ne možeš da pogodis jednu od nekoliko otvorenih trojki
Henry Chinaski Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 (edited) A baš se vidi na licima da su isprepadani. Ne znam je li imamo psihologa, ali ne radi dobro svoj posao Edited April 4, 2025 by Henry Chinaski
DijametralnoSuprotan Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Bice ovo tesko za nadoknaditi da se ne lazemo, plus smo u bonusu. Brzi su, bplju suteri, atleticniji. Mi smo u ovoj cetvrtini uplaseni do bola. Bas smo tuzni kao skupina.
NMX Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Skandalozni napadi u drugom poluvremenu. Ovo ce biti nemoguce dobiti. Ovi su se razmahali a nama se skratila ruka. ajde nekako u picku materinu kakvo dva tazlicita polivremena jbt, preslikana utakmica iz Istanbula
Cavani Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Ako nista, sef stanice odradjuje posao za nas, ima +18
Devla Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 15 poena das za 15 minuta kući katastrofa Ovako igra tim koji želi plej of
bodo Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Just now, Cavani said: Ako nista, sef stanice odradjuje posao za nas, ima +18 Ne bih se ja uzdao u to previše.
Webad Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Just now, Sector said: Sledeća sezona je naša potpisujem. I kad nedovic popravi sut...ma pakao za protivnike. Ma gde je neda?? Aa da 1
Nellthe Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 1 minute ago, srlepajce said: Ostaje nam Dusko kao jedina nada Kao da ce nasi nauciti da igraju do plejina
mister-no Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Ali kakvo drugo poluvreme ja ne znam kako smo mi u priči uopšte
Don Dusko Posted April 4, 2025 Author Posted April 4, 2025 Sreca u nesreci izgleda da ce nas Duskista ispostovati.
Saxon01 Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Kao sto rekoh , nazalost , izgubili smo sve sto sam napisao . Videlo se posle Dubaija da trener nema blage veze . I da je pustio ekipu niz vodu . Hvala Dusku , nadam se da ce dobiti Milano. Sferopulosu , stidi se ! Kako si vodio ekipu zadnjih 10 utakmica, i poraz od Spartaka ! 1 1
DijametralnoSuprotan Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 3 minutes ago, Don Dusko said: Sreca u nesreci izgleda da ce nas Duskista ispostovati. Kakav je to gospodin.
Don Dusko Posted April 4, 2025 Author Posted April 4, 2025 2 minutes ago, Saxon01 said: Kao sto rekoh , nazalost , izgubili smo sve sto sam napisao . Videlo se posle Dubaija da trener nema blage veze . I da je pustio ekipu niz vodu . Hvala Dusku , nadam se da ce dobiti Milano. Sferopulosu , stidi se ! Kako si vodio ekipu zadnjih 10 utakmica, i poraz od Spartaka !
Recommended Posts