Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
Just now, Thor said:

Ekipa moze da se napravi i sa milion, a TIM se ne pravi parama, mozes da imas i 200 mil...za TIM je potrebno jos nesto sem para...jasnije?

Da.

Nama ne pomaze ni 100.

Posted
Just now, JPM said:

Da.

Nama ne pomaze ni 100.

Ma pogledaj ih samo na sta liče, face, ponašanje...najradije bi pobegli iz hale.

I mislim da je potreban rez...e sad, ne mozes da zamenis 12 igrača, tako da...

Posted
6 minutes ago, Nini3112 said:

Bolomboy se jedini bori a pogledajte Nedovica njega mrzi da isprati svog igraca

Taj sto ce nam na kraju sezone uzeti 3.3m mora da leti 1 na leto pa nek uziva u egzoticnim destinacijama…

Posted

Bezmuda , raspuštena i razbijena banda. Nije dovoljno rastati se samo sa Grkom, treba i šilbovati podosta igrača: Nedovića, Teodosića, Brauna, Mitrovića i ostale olupine. Napisah ja nešto slično posle sramnog poraza od Žalgirisa pa dobih desetak 😄. Ne znam je i dalje 😄. Završili smo sa EL.

• Like 2
Posted

Da se nadovezem. Bolomboj nije isti nakon povrede, sporije se dize na kos,dosta losiji napadacki,procenat bacanja opao (na pocetku sezone je i par trica zveknuo), ALI covek je zverina, odbranu nam jedino on drzi. Stvarno mu se nema sta zameriti. Jedina petorka koja mi se svidela je ova na pocetku utakmice koja je finu odbranu odigrala. Bukvalno ne vidim uticaj ulazenja Brauna u ovoj utakmici pored Rokasa i Dede. Bekovi su nam uzasni sto je i Sferova zasluga, ovde se ne zna ko pije ko placa. Nedovic uzasan, lik ne zna gde bije, ovaj Kenan i zabode nesto ali cesto lici na divljaka ispred zgrade, oko Nove godine je imao pad sa procentima za tri, ja ne znam kako tek ovo da se nazove. Skinuli smo gace u drugoj cetvrtini i to treba da se pita za razlog Sfero. Kalina brat nas je po meni najvece razocarenje, ne zato sto je najgori jer logicno nije, ali u odnosu na nasa ciganska ocekivanja, drugi mandat, ovo je smesno, statican u napadu, bezopasan sa distance i poludistance, kad mu skupe reket, lose izlazne pasove baca, napravio korake koje mu sudije istolerisale, onaj faul u napadu u kontri je smesan. Kodija da ne komentarisem, izem ti svic odbranu, lik sem ovog pocetka ne zna de bije, organizacija napada nula. Mi pnr nemamo, a imamo top centra za to. Yago cele sezone kao amater, Borna Kapusta bi bolje ovo odradio. Kako smo dobili ovoliko utakmica ne znam, samo je nerealno da u ovakvoj utakmici dignemo ruke u 15 minutu meca. Sto smo i igrali neku kosarku, bilo je do kraja Nove Godine, od tad ne znam sta igramo, mislim i ne zanima me dok se gine na terenu i nizu neke pobede. I nerealno mi je da Sfero i prosle i ove sezone sve neke mini  serije pravi, uopste nakon nove godine nismo imali pobede tipa Bayern, Fener itd... Mnogo mi je tesko pao onaj poraz od Pao u pioniru, ali mi smo tad i licili na ekipu sa akcijama, ovo sad deluje kao da igras Nba2k sa nekim i ti ne koristis brzo trcanje, dok on da, takva je razlika neka, sve u dva metra kvadratna kreiramo, zbijamo se, guramo, gubimo, a po meni to je nedostatak suta van linije za tri i neke vece atletike. 

• Like 5
  • Love 1
Posted

Да се ударамо у дупе ако не изгубимо међусобни дуел. Грк ће остати да се као вади, тек је продужен, сад ће Дркела да каже како озбиљан клуб не ломи преко колена и не врши резове преко ноћи. За изучавање је колико смо се муњевито срозали. И плејин ће нам висити.

Posted
1 minute ago, kolanidja said:

Da se nadovezem. Bolomboj nije isti nakon povrede, sporije se dize na kos,dosta losiji napadacki,procenat bacanja opao (na pocetku sezone je i par trica zveknuo), ALI covek je zverina, odbranu nam jedino on drzi. Stvarno mu se nema sta zameriti. Jedina petorka koja mi se svidela je ova na pocetku utakmice koja je finu odbranu odigrala. Bukvalno ne vidim uticaj ulazenja Brauna u ovoj utakmici pored Rokasa i Dede. Bekovi su nam uzasni sto je i Sferova zasluga, ovde se ne zna ko pije ko placa. Nedovic uzasan, lik ne zna gde bije, ovaj Kenan i zabode nesto ali cesto lici na divljaka ispred zgrade, oko Nove godine je imao pad sa procentima za tri, ja ne znam kako tek ovo da se nazove. Skinuli smo gace u drugoj cetvrtini i to treba da se pita za razlog Sfero. Kalina brat nas je po meni najvece razocarenje, ne zato sto je najgori jer logicno nije, ali u odnosu na nasa ciganska ocekivanja, drugi mandat, ovo je smesno, statican u napadu, bezopasan sa distance i poludistance, kad mu skupe reket, lose izlazne pasove baca, napravio korake koje mu sudije istolerisale, onaj faul u napadu u kontri je smesan. Kodija da ne komentarisem, izem ti svic odbranu, lik sem ovog pocetka ne zna de bije, organizacija napada nula. Mi pnr nemamo, a imamo top centra za to. Yago cele sezone kao amater, Borna Kapusta bi bolje ovo odradio. Kako smo dobili ovoliko utakmica ne znam, samo je nerealno da u ovakvoj utakmici dignemo ruke u 15 minutu meca. Sto smo i igrali neku kosarku, bilo je do kraja Nove Godine, od tad ne znam sta igramo, mislim i ne zanima me dok se gine na terenu i nizu neke pobede. I nerealno mi je da Sfero i prosle i ove sezone sve neke mini  serije pravi, uopste nakon nove godine nismo imali pobede tipa Bayern, Fener itd... Mnogo mi je tesko pao onaj poraz od Pao u pioniru, ali mi smo tad i licili na ekipu sa akcijama, ovo sad deluje kao da igras Nba2k sa nekim i ti ne koristis brzo trcanje, dok on da, takva je razlika neka, sve u dva metra kvadratna kreiramo, zbijamo se, guramo, gubimo, a po meni to je nedostatak suta van linije za tri i neke vece atletike. 

Prijatelju ovo je live, ovde se cepaju samo oneliner pljuvacine 🙂

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 7
Posted
1 minute ago, forumko topic said:

Prava je šteta što imamo ovakvog centra kao što je Bolomboj, u rosteru u kome se ne zna ko je gori. 

More imaju naši bekovi veliku sreću što je u suštini čovek dobričina, inače za ovakvu kurcobolju i odbrani i u napadu, neko drugi bi im pljuskao šamare, a ovaj dobar, trci, skace, pokriva ih sve pozadi...

• Like 2
Posted
Just now, Bejn said:

Bezmuda , raspuštena i razbijena banda. Nije dovoljno rastati se samo sa Grkom, treba i šilbovati podosta igrača: Nedovića, Teodosića, Brauna, Mitrovića i ostale olupine. Napisah ja nešto slično posle

sramnog poraza od Žalgirisa pa dobih desetak 😄. Ne znam je i dalje 😄. Završili smo sa EL.

U pravu si. Al s obzirom da ne možemo trenutno otjerati 10 igrača, rješenje je novi trener da pokuša nešto izvući uz sitna pretumbavanja. 

Na ljeto remont totalni!

• Like 1
Posted
Just now, Cavani said:

Prijatelju ovo je live, ovde se cepaju samo oneliner pljuvacine 🙂

Brate, nemam snage da ovde bacam komentare na svaku gresku, napisao sam svoje vidjenje, ugasio tekmu i odjavljujem se. Izvinjavam se ako sam smorio tekstom. Zelim vam prijatno vece ako je uopste to moguce. Sve najbolje svima.