Sokmeniki Posted Thursday at 08:53 PM Posted Thursday at 08:53 PM Sve sto sam govorio za Sferopulosa zadnja dva mjeseca sam bio u pravu, a ovde su mnogi pokusali da brane neodbranjivo. 1
Zadnji vezni Posted Thursday at 08:53 PM Posted Thursday at 08:53 PM Marš bre napolje sram vas bilo zajedno sa stručnjakom na klupi. Sreća nema u rosteru 20 igrača umesto 12,ovaj bi svih 20 izrotirao za četvrtinu. Bruka na šta ličimo.Najgora trenutno ekipa u EL. Ah da ....kup je naš!
Borky Posted Thursday at 08:53 PM Posted Thursday at 08:53 PM Da skrati rotaciju al na koga? Imas 12 krseva koji ne mogu metar od kosa pogoditi obruc?! Ekipa koja skida gace cim protivnik pogodi 2 trojke za redom. Sramotno sklepana ekipa potrosenih veterana i kls igraca!
Kosjan Willavić Posted Thursday at 08:54 PM Posted Thursday at 08:54 PM Bitno da smo osvojili kup da premerimo sa Zeljkom i proglasimo sezonu uspesnom. Iskreno,strepim i za prvih deset.
JPM Posted Thursday at 08:54 PM Posted Thursday at 08:54 PM Just now, Sokmeniki said: Sve sto sam govorio za Sferopulosa zadnja dva mjeseca sam bio u pravu, a ovde su mnogi pokusali da brane neodbranjivo. Aj da vidimo da li ce i dalje da brane. Ja hocu da izgura sezonu ali tesko da cu da ga branim.
Sokmeniki Posted Thursday at 08:54 PM Posted Thursday at 08:54 PM Serija 25-0. Nemamo ni lidera ni trenera, ovo je epska bruka i sramota.
DijametralnoSuprotan Posted Thursday at 08:54 PM Posted Thursday at 08:54 PM 1 hour ago, drakon1 said: Oplakaćemo ovo otvaranje CMMa. Uvek kad on od pocetka otkine niko drugi ne da kos. Laganeze gubimo ovo. Koliko smo svi znali sta sledi. Zalosni smo. 1
srlepajce Posted Thursday at 08:55 PM Posted Thursday at 08:55 PM 4 minutes ago, mister-no said: Raspali smo se Nije problem izgubiti Ali je problem na šta ličimo Bukvalno svi igrači u padu Za ovo na šta ličimo bih ostavio Sferu u Minhenu i doveo Vladu Đurovića iz inata Nije ovo nista novo. Nema kontinuiteta Onakav raspored od mesec dana u Bg kad nismo iskoristili sta ocekivati Bljesnemo povremeno na kvalitet Bolomboja i Filipa i to je to Sfero apsolutno isto vodi tim od pocetka sezone, tumba nesto rotira ni sam ne zna sta
JPM Posted Thursday at 08:56 PM Posted Thursday at 08:56 PM 1 minute ago, Sokmeniki said: Serija 25-0. Nemamo ni lidera ni trenera, ovo je epska bruka i sramota. Polako, treba idemo efesu na noge.
No name Posted Thursday at 08:57 PM Posted Thursday at 08:57 PM Bravo kalinicu. Čisto malo da se podigne poenterski sopstveni saldo na -20 Da je egal , bio bi pozadinac kao što igraš cele sezone. Nategnes do 8 poena svog proseka , a guslaš blizu 30 minuta svaki meč.
Draguljce87 Posted Thursday at 08:57 PM Posted Thursday at 08:57 PM 10 minutes ago, dzakala said: Ljudi, nije problem u igracima ili Sferu, problem je u Andjusu! Zasto u Andjusu?
MrTripleDouble Posted Thursday at 08:58 PM Posted Thursday at 08:58 PM nece odbrani ni +24 iz prve, kurcina!
Don Dusko Posted Thursday at 08:58 PM Author Posted Thursday at 08:58 PM Ova ekipa nema ponosa.Gaze te bez reakcije.Jbg. Ovo je do Janisa jbg. Ako ti 70-80% ekipe izgleda lose onda je do trenera... 6
mister-no Posted Thursday at 08:58 PM Posted Thursday at 08:58 PM Ovakvu bruku nismo Saši Obradoviću opraštali.. Ko je Sferopulos da mu oprostimo dve i Efes i ovo?! 1
DijametralnoSuprotan Posted Thursday at 08:59 PM Posted Thursday at 08:59 PM Izgubicemo utakmicu sezone 30 razlike. Dobro jesmi li mi normalni?
ZvezdaBL Posted Thursday at 08:59 PM Posted Thursday at 08:59 PM Samo ti rotiraj, pa ce ti se otkaz ubrzo uruciti, dvije godine samo rotiras, sta se desava vise, sramota na sta licite
djenkoslav Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM Verovatno prvi zvezdin meč koji neću dogledati. 1
Sokmeniki Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM 4 minutes ago, JPM said: Aj da vidimo da li ce i dalje da brane. Ja hocu da izgura sezonu ali tesko da cu da ga branim. Spremam ja jos materijala nakon utakmice, bas bih volio sad da vidim koji ce izgovor naci za naseg "Al Paćina"
Thor Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM Jebeš mi sve, bolje smo prošle godine izgledali protiv Efesa kad je bilo -50, nego ovo sada.
bodo Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM Ko banda raspuštena.pitanje je da li ćemo ući u doigravanje ili play In. 2
Nini3112 Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM Nemoj slucajno da smanjis rotaciju,ubaci i Tomovica neka odigra koji minut
berti Posted Thursday at 09:01 PM Posted Thursday at 09:01 PM Da li postoji ijedan razlog da zadrzimo Sfera, a da nije " pa koga da dovedemo". Moramo neku šok terapiju, ovaj zalizani je izgubio kontrolu skroz
Recommended Posts