Polivalentni Stevica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Žalgiris ne može da promaši. Dobro smo mi još u igri.
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Stace ih ovaj sut i tada to moramo iskoristiti.
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 70% sut za 3pt imaju. A mi sad nismo za celu cetvrtinu nismo iskoristili bonus. 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Bkv sve im je uslo ali i mi igramo nekako mekano. Ovakve timove moras da prebijes, oni nemaju talenat vise automatizam. Edited 3 hours ago by DijametralnoSuprotan 1
Bad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobar rezultat na poluvremenu, izrazito je bitno da ne udjemo nervozno u trećoj četvrtini jer ovi ako namirišu krv gotovi smo.
Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imam neki osecaj da cemo ih ugaziti u nastavku. Da ih odjavimo i da ih ne vidim do iduce god. 3
Dzonii Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne mogu da verujem da nasi nisu pravili faul koji su imali.
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Subjektivni osecaj je nisu nista promasili, objektivni isto tako. 70 posto za 3, 62 za 2, 100 bacanja. Dobro je da smo ostali mirni i da nismo panicili kada su ubacivali frizidere, lose je sto smo mekani, mora to da se zategne i da se udje u tucu, da ih odvedemo na liniju za bacanja. Zalgris je prvi u EL u prvim poluvremenima, a medju najgorim u drugim. Treba ih stisnuti od pocetke. 1
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kodi mora bolje. Jago i Kenan mi ne ulicaju nadu. Svi su nesto stegnuti sem Filipa 1
Miki28 Teoljub Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da Sfero skrati rotaciju, nema ovdje mjesta za Browna, DeDu, Yaga. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Znaci nasa stranica se jos hvali ovome... Jebote... 2
alokin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Don Dusko said: Znaci nasa stranica se jos hvali ovome... Jebote... Nije ti niko rekao ali dosadan si 3
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Just now, alokin said: Nije ti niko rekao ali dosadan si Oho zasto?
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 minutes ago, alokin said: Nije ti niko rekao ali dosadan si Mora da ti je zena ruskinja😄(nista negativno) Aj da batalimo ovo i gledamo utakmicu Edited 2 hours ago by Nini3112
alokin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Oho zasto? Udjem na temu KK i ovde uživo. Na obe teme isti komentari. Ništa lično ali mani se koreografije. Nisu se ni Litvanci sekirali kad su razvili onaj transparent pred početak utakmice na terenu!! Nećemo sad ni mi i tjt.
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako nastavimo ovako mekano u odbrani oni će nastaviti pogadjati
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali koliko je Bolomboj spor ispod samog reketa. Dok skoči dođu mu 4 igrača na blok...
Recommended Posts