Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

1 minute ago, Don Dusko said:

Cekajte Luka moze da napravi 100 losih stvari ali kad napravi 1 stvar sto se ocekuje od njega odmah gde su pohvale?!

Treba ga pohvaliti što igra košarku zbog koje je plaćen , jelte...

A to sto od 50 odigra 49 lose je jbg...Ali zato zbog jedne SEKVENCE ide hajp idolopoklonika 

• Like 3

Lepo je ovo ,ali tanka smo mi ekipa generalno da ne pričam bez Bolomboja

Kad pogledate kako smo mi usli u sezonu a sad ne može da nam se zamisli igra bez igrača koji je došao pre 20 dana i to spletom okolnosti , ne vredi svake godine ista prica

• Like 4

5 minutes ago, Don Dusko said:

Cekajte Luka moze da napravi 100 losih stvari ali kad napravi 1 stvar sto se ocekuje od njega odmah gde su pohvale?!

Hajde da kažemo da je odigrao korektno deo svoje minutaže, ali je uspeo da promaši zicer i to zato što fizički ne može da izdrži ovaj intenzitet. 

• Like 1
  • Ha-ha 2

3 minutes ago, No name said:

Treba ga pohvaliti što igra košarku zbog koje je plaćen , jelte...

A to sto od 50 odigra 49 lose je jbg...Ali zato zbog jedne SEKVENCE ide hajp idolopoklonika 

Pa ako se kritikuje u tih 50 situacija u svakom mogucem postu sto je i opravdano,jel sramota reci bravo luka sto je odigrao dobro kad odigra dobro, ili je to za njega zabranjeno nego jedno isto moze samo da se pise?

• Like 2

1 minute ago, Filbi said:

Lepo je ovo ,ali tanka smo mi ekipa generalno da ne pričam bez Bolomboja

Kad pogledate kako smo mi usli u sezonu a sad ne može da nam se zamisli igra bez igrača koji je došao pre 20 dana i to spletom okolnosti , ne vredi svake godine ista prica

Lepo je ovo ali odoh da se obesim.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

3 minutes ago, Steve Gerrard said:

Pa ako se kritikuje u tih 50 situacija u svakom mogucem postu sto je i opravdano,jel sramota reci bravo luka sto je odigrao dobro kad odigra dobro, ili je to za njega zabranjeno nego jedno isto moze samo da se pise?

Bravo Luka,

treba da igraš više takvih utakmica,jedna sekvence nije dovoljna.

• Like 1