DameTime Posted Saturday at 07:53 PM Share Posted Saturday at 07:53 PM Kakav neartikulisan pokušaj kucanja Plavšića 2 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted Saturday at 07:54 PM Share Posted Saturday at 07:54 PM Just now, DameTime said: Kakav neartikulisan pokušaj kucanja Plavšića Molim vas za gif ako je moguce, iskidah se od smeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Saturday at 07:54 PM Share Posted Saturday at 07:54 PM Teo-Dobric. To je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted Saturday at 07:54 PM Share Posted Saturday at 07:54 PM Sad bez zajebavanja, novi centar koliko do ponedeljka ako necemo ponovo da se oprastamo u decembru od EL. Petrusev je bombona ali nije dovoljan za iskorak u EL sada kada nema Bokija. Ne smemo sebi da dozvolimo luksuz da ove nedelje igramo utakmice sa ovim kamikaza tandemom na centru. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted Saturday at 07:54 PM Share Posted Saturday at 07:54 PM Plavšić mi se sve više sviđa 😂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted Saturday at 07:55 PM Share Posted Saturday at 07:55 PM 1 minute ago, DameTime said: Kakav neartikulisan pokušaj kucanja Plavšića Bukvalno je pogodio donji desni dio table 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Saturday at 07:55 PM Share Posted Saturday at 07:55 PM Ja sam vjerovao i znao da ćemo preokrenuti ali ozbiljna sramota je nastup u 1.četvrtini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Saturday at 07:55 PM Share Posted Saturday at 07:55 PM Mozemo da se zezamo ali je Plavsa ovo odradio koliko je mogao dok su drugi ponovo spavali 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted Saturday at 07:56 PM Share Posted Saturday at 07:56 PM Kalina ❤️ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 07:57 PM Share Posted Saturday at 07:57 PM Haha Plavsa izazva i zvizduke Kalina Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv7 Posted Saturday at 07:57 PM Share Posted Saturday at 07:57 PM 1 minute ago, Čočo said: Sa Mitrovićem u igri - 6 Sa Plavšićem u igri + 11. Toliko o tome ko treba biti drugi centar. Najbitnije je koga cemo dovesti kao prvog centra,dok se ne vrati Bolomboj..a Luka i Plavsa mogu da se takmice na treningu medjusobno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Saturday at 07:58 PM Share Posted Saturday at 07:58 PM Kalina malo diže atmosferu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted Saturday at 07:59 PM Share Posted Saturday at 07:59 PM 2 minutes ago, Nini3112 said: Mozemo da se zezamo ali je Plavsa ovo odradio koliko je mogao dok su drugi ponovo spavali Bas tako, ako nista vidi se da mu je stalo. Koliko god nekad bio tragikomican u odredjenim situacijama 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted Saturday at 08:01 PM Share Posted Saturday at 08:01 PM 1 minute ago, liv7 said: Najbitnije je koga cemo dovesti kao prvog centra,dok se ne vrati Bolomboj..a Luka i Plavsa mogu da se takmice na treningu medjusobno.. Nema tu dileme. Plavšić će biti zadovoljan da povremeno bude u 12. Za veterana Mitrovića nije ta uloga. Ili da igra, ili da ode negde gde će imati minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted Saturday at 08:11 PM Share Posted Saturday at 08:11 PM 17 minutes ago, DameTime said: Kakav neartikulisan pokušaj kucanja Plavšića Kad nece niko ja cu 😄 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 08:12 PM Share Posted Saturday at 08:12 PM Just now, nunilo said: Kad nece niko ja cu 😄 Nije da neću nego numem, tako da fala 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv7 Posted Saturday at 08:13 PM Share Posted Saturday at 08:13 PM 10 minutes ago, Wook said: Nema tu dileme. Plavšić će biti zadovoljan da povremeno bude u 12. Za veterana Mitrovića nije ta uloga. Ili da igra, ili da ode negde gde će imati minute. Slazem se,ali mislim da ce biti obrnuto.Plavsic lako moze da nadje klub za pozajmicu,za razliku od Mitrovica..i zbog godina,plate,ambicija..gledacemo mi Mitra jos u Zvezdi..🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted Saturday at 08:26 PM Share Posted Saturday at 08:26 PM Ne vidim poentu ismevanja Plavšića. Bez njega i Zadar bi nas opalio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Saturday at 08:27 PM Share Posted Saturday at 08:27 PM 14 minutes ago, DameTime said: Nije da neću nego numem, tako da fala 😄 Ali trazenje tehnicke posle ovoga,vrh😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 08:31 PM Share Posted Saturday at 08:31 PM 5 minutes ago, Bejn said: Ne vidim poentu ismevanja Plavšića. Bez njega i Zadar bi nas opalio. Meni je on simpatičan, dečko pokušava da podigne samog sebe energetski jer je video da ima šansu... :)) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted Saturday at 08:34 PM Share Posted Saturday at 08:34 PM 2 minutes ago, DameTime said: Meni je on simpatičan, dečko pokušava da podigne samog sebe energetski jer je video da ima šansu... :)) Potpuno te razumem. I meni je Bjanka Buša simpatična. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 08:40 PM Share Posted Saturday at 08:40 PM 5 minutes ago, Bejn said: Potpuno te razumem. I meni je Bjanka Buša simpatična. Pogrešno se razumemo, Uroš nije moj tip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted Saturday at 08:41 PM Share Posted Saturday at 08:41 PM Just now, DameTime said: Pogrešno se razumemo, Uroš nije moj tip Ali Bjanka je moj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted Sunday at 06:32 AM Share Posted Sunday at 06:32 AM 9 hours ago, DameTime said: Pogrešno se razumemo, Uroš nije moj tip E nema onda džipa za tebe... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted Wednesday at 05:52 PM Share Posted Wednesday at 05:52 PM Ne znam koliko ranije mogu poceti ovde ali moram reci... AJDEEEEEE!!! Najbitniji pocetak meca, da ne udjemo mekano kao proslih nekoliko pa da se lomimo. Ako oni udju dobro u utakmicu i sut, naj*** smo. AJDEEEE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts