TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 22 minutes ago, JPM said: Kontakt je potpuno slucajan, sudija je pizda najobicnija. Jedna tehnicka je ok, iskljucenje je potez najobicnije pizde. Ne brukaj se, Petrušev je nakon tehničke napravio više koraka i namerno zakačio sudiju. 2 1
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dobric izgleda kao da nikad nije pipnuo kosarkasku loptu,bas mi zao
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 17 minutes ago, TB Told said: Ne brukaj se, Petrušev je nakon tehničke napravio više koraka i namerno zakačio sudiju. Objasni ti meni da se ne brukam. 🤣🤣🤣
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Šta je Dajm, utanjila si sa parama, a? Ajd evo ti link besplatno: https://liveball.uno/basketball/match/449434
drakon1 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 20 minutes ago, NMX said: I na koliko ce Fica da bude kaznjen, da pogodim, ne igra u Podgorici majstoricu? Ne bi trebalo biti suspenzije, jer su dve tehnicke. E sad, ako tu padne neka prijava ko zna. Ali, cinjenica je da nije dobio direktnu iskljucujucu nego jos jednu tehnicku.
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 16 minutes ago, JPM said: Objasni ti meni da se ne brukam. 🤣🤣🤣 Samo je potrebno da pogledaš, ništa drugo.
Shunsuke Nakamura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Braunu stvarno ne možeš nikad zamjeriti na pristupu što često fali nekim našim igračima. 3
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Mora Filip naučiti da se kontroliše. Imaš dobar rezultat, važnost utakmice, nema potrebe da pizdiš iako je faul bio očigledan. 2
Nate Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 21 minutes ago, TB Told said: Ne brukaj se, Petrušev je nakon tehničke napravio više koraka i namerno zakačio sudiju. Pa radojkovic je inicirao kontakt. Krenuo da ga zagrli.
bodo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Filip ima ozbiljan problem sa samokontrolom. Baš zna iritirati manirima razmaženog derišta. Edited 23 hours ago by bodo
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 16 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Braunu stvarno ne možeš nikad zamjeriti na pristupu što često fali nekim našim igračima. Zato ga i gotivim i nadam se da ce fizicki spreman docekati sledecu sezonu kod nas,zlatan vredan igrac narocito sada kada nema Bolomboja i Kalinica
Knipex Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 16 minutes ago, Guru said: Četvrti charge na utakmici Peti iznuđeni faul u napadu
NMX Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sad sav pritisak na njima u majstorici. Pa da vidimo hoce da ulaze frizideri. Dobar pristup cak i ovako osakaceni. Neda ce spaliti Moracu 2
Knipex Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 17 minutes ago, Knipex said: Peti iznuđeni faul u napadu Ja izbrojao 5 a u statistici stoji 4 kao što ste i vi pisali. Jbem li ga bolje da ne pišem ništa
Recommended Posts