fradler Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Mozda i najbolja Kenanova cetvrtina od pocetka sezone. Steta sto se i CMM i Yago raspadaju i sto najgore sutiramo bacanja u univerzumu, ovo je vec bilo zrelo za +15. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Шта ћемо кад Кенана стане шут, а није ту Петрушев, има ли неко овде ко може да га утера, с опроштењем? Базен не можемо да погодимо, а прангијато неће све време да функционише. Коди магија опет нестао са терена. 1
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pukl, kao i Javor u Podgorici, bespotrebno sere i secka igru nepotrebnim faulovima. Kao ovaj Jagov.
Čočo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Ovo nam je prva utakmica u sezoni gde su stvarno krvava kolena. Najveća borba i želja ekipe u ovoj sezoni. 👏🔥 Edited 20 hours ago by Čočo 1
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Vase izjave da ce vas dobiti i veceras u Areni su bile smesne, najblaze receno. Ali nisam tad hteo da pisem bilo sta, vrele su bile glave. 1
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Manje nervoze i guzičenja bez Kalinatora, više smo oslonjeni na bekove. Da li je ovo ta utakmica u sezoni u kojoj se poklapaju zvezde da i Canaan i Nedović odigraju kako treba? 4 1
Thor Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ono sto smo tražili to smo i dobili...jos mi pogodili oni ne mogu okean da ubodu za sada... Bitno je da pritisak ne staje, i da ne pravimo ove maloumne greske
JPM Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kako je uopste moguce izgubiti 34 od ovih? Izgubiti da ali 34? Kako?
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Omic brat kamenjarcina, dva puta fade away suteve k'o da je prime Garnet 2
Don Dusko Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 23 minutes ago, JPM said: Kako je uopste moguce izgubiti 34 od ovih? Izgubiti da ali 34? Kako? Dokaz da nisi gledao utakmicu u Moraci jbg. Dobro je ovo.
JPM Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 22 minutes ago, Don Dusko said: Dokaz da nisi gledao utakmicu u Moraci jbg. Dobro je ovo. Nisi odgovorio. Gledao sam prvo poluvreme, ugasio zbog uvreda.
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Daum kao da igra sa povezom preko očiju, baca fleševe na Janković Jovanović tandem 1
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago I sad pitaj Nedovica kako nekada igra ovako a nekada kao rendom lik iza zgrade... Doduse da svaku igra ovako ostao bi u GSW
Čočo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Neda najviše želi i najviše grize. Zato je i Zvezdino dete. ❤️ 2 4
Valensija Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Poklonili smo im mnogo poena. Ovo je vec sada trebalo da ide na 20 razlike. 2
Recommended Posts