Issey Posted May 26 Posted May 26 Terajte Grka na poluvremenu bre. Ovo je sramota i sprdnja. Sjebao je i igrače koji su i igrali nešto ove sezone... 2
Thor Posted May 26 Posted May 26 (edited) Njihovi bekovi naspram naših izgledaju kao NBA igrači. Ali kakva razlika u pristupu i energiji, naši bi rado kući na poluvremenu. Edited May 26 by Thor 2
DijametralnoSuprotan Posted May 26 Posted May 26 1 minute ago, Markoss said: Kolko se pogubio Janis, jos samo da Bagzija ubaci da i on oseti teren. Kakav bre Lazic i Dobric u bitnoj utakmici? Ajde da je neki gust raspored, dupla kola itd. nego ladili jajca dve nedelje i ovo je najbolje sto imamo i mozemo. Sramotimo se. 3
Don Dusko Posted May 26 Author Posted May 26 Ocekivano.Neki su pisali kako ce se uozbiljiti kada dodju ozbiljni protivnici od Igosa. Ali ne ide. Jbg mi smo Partizan iz kraja prosle sezone. 3
iggy97 Posted May 26 Posted May 26 Oce li Janis opet da sere kako je ovo najuspesnija sezona, a ispade najgora sa najvecim budzetom. Sram ga bilo! 1
Webad Posted May 26 Posted May 26 Qq majko mojaa...potop...kao sto sam i mislio 😁 mislim da mozemo jos jace
fradler Posted May 26 Posted May 26 Just now, Don Dusko said: Jbg mi smo Partizan iz kraja prosle sezone. Nismo, mnogo smo gori. 4 1 1
Shunsuke Nakamura Posted May 26 Posted May 26 2 minutes ago, NMX said: Laza brat usao da sacuva Salumona i dobio 3 trojke u lice Nemoj tako, jednom je napravio faul na šutu.
Don Dusko Posted May 26 Author Posted May 26 Just now, fradler said: Nismo, mnogo smo gori. Znas na sta mislim sad da li smo gori ili ne...
Henry Chinaski Posted May 26 Posted May 26 Još nas i sudije jebu. Sine uzmi zolju da ga dokrajčiš fazon
Kooineeperk Posted May 26 Posted May 26 Ma dobijamo ovo. 20 razlike je najopasniji rezultat na poluvremenu. 1
TB Told Posted May 26 Posted May 26 Just now, NMX said: Laza brat usao da sacuva Salumona i dobio 3 trojke u lice Dve da budemo precizni, kod treće je napravio faul, pri čemu nije bio ni blizu da ga isprati u bilo kojoj od tri situaciije, prvu trojku i faul je napravio u igri 1-1. Da se zapita čovek šta se radi na treninzima, kad Sferopulos gaji iluzije o Lazićevim sposobnostima. 1
Dr.J Posted May 26 Posted May 26 Ako Evroliga i dalje hoce da nas uzme, totalni reset i nikog ne bi zadrzao ovde osim Dzona Brauna.
bodo Posted May 26 Posted May 26 Kako stvari sad stoje bit će ovo ipak neuspešna sezona. A ulaganja nikad veća. 1
berti Posted May 26 Posted May 26 Svako ko je pominjao najurivanje Grka je sluzio za podsmeh. Neka ga dozivotno, spremio je ekipu za desetku. 3
Sector Posted May 26 Posted May 26 5 minutes ago, suptil said: Ekipa je spremna za reset. Pa da, ide ljeto, raspust... Nedara časti maldive.
Čvarkov Posted May 26 Posted May 26 Just now, Kooineeperk said: Ma dobijamo ovo. 20 razlike je najopasniji rezultat na poluvremenu. Ma okrećemo lagano, samo da spustimo malo razliku do poluvremena i palimo pejsers mod.
DijametralnoSuprotan Posted May 26 Posted May 26 Ide ovo na 30 do kraja. Zasto samo Dubai da se blamira kad mozemo i mi. Kako smo samo pozurili sa produzivanjem Sfera.
Recommended Posts