NMX Posted Monday at 07:41 PM Posted Monday at 07:41 PM Laza brat usao da sacuva Salumona i dobio 3 trojke u lice 4 4 1
СамоТи3 Posted Monday at 07:41 PM Posted Monday at 07:41 PM Ауу растерсти све, Костићу извини што не играш.
berti Posted Monday at 07:42 PM Posted Monday at 07:42 PM Ovo i ono sinoc sto smo gledali...dva razlicita sporta 1
Issey Posted Monday at 07:42 PM Posted Monday at 07:42 PM Terajte Grka na poluvremenu bre. Ovo je sramota i sprdnja. Sjebao je i igrače koji su i igrali nešto ove sezone... 2
Thor Posted Monday at 07:42 PM Posted Monday at 07:42 PM (edited) Njihovi bekovi naspram naših izgledaju kao NBA igrači. Ali kakva razlika u pristupu i energiji, naši bi rado kući na poluvremenu. Edited Monday at 07:43 PM by Thor 2
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 07:42 PM Posted Monday at 07:42 PM 1 minute ago, Markoss said: Kolko se pogubio Janis, jos samo da Bagzija ubaci da i on oseti teren. Kakav bre Lazic i Dobric u bitnoj utakmici? Ajde da je neki gust raspored, dupla kola itd. nego ladili jajca dve nedelje i ovo je najbolje sto imamo i mozemo. Sramotimo se. 3
Don Dusko Posted Monday at 07:42 PM Author Posted Monday at 07:42 PM Ocekivano.Neki su pisali kako ce se uozbiljiti kada dodju ozbiljni protivnici od Igosa. Ali ne ide. Jbg mi smo Partizan iz kraja prosle sezone. 3
iggy97 Posted Monday at 07:43 PM Posted Monday at 07:43 PM Oce li Janis opet da sere kako je ovo najuspesnija sezona, a ispade najgora sa najvecim budzetom. Sram ga bilo! 1
Webad Posted Monday at 07:43 PM Posted Monday at 07:43 PM Qq majko mojaa...potop...kao sto sam i mislio 😁 mislim da mozemo jos jace
fradler Posted Monday at 07:43 PM Posted Monday at 07:43 PM Just now, Don Dusko said: Jbg mi smo Partizan iz kraja prosle sezone. Nismo, mnogo smo gori. 4 1 1
Shunsuke Nakamura Posted Monday at 07:43 PM Posted Monday at 07:43 PM 2 minutes ago, NMX said: Laza brat usao da sacuva Salumona i dobio 3 trojke u lice Nemoj tako, jednom je napravio faul na šutu.
Issey Posted Monday at 07:44 PM Posted Monday at 07:44 PM A vidi i smrada od sudije, pa čovek se sklanjao... 2
Don Dusko Posted Monday at 07:44 PM Author Posted Monday at 07:44 PM Just now, fradler said: Nismo, mnogo smo gori. Znas na sta mislim sad da li smo gori ili ne...
Henry Chinaski Posted Monday at 07:45 PM Posted Monday at 07:45 PM Još nas i sudije jebu. Sine uzmi zolju da ga dokrajčiš fazon
Kooineeperk Posted Monday at 07:46 PM Posted Monday at 07:46 PM Ma dobijamo ovo. 20 razlike je najopasniji rezultat na poluvremenu. 1
TB Told Posted Monday at 07:46 PM Posted Monday at 07:46 PM Just now, NMX said: Laza brat usao da sacuva Salumona i dobio 3 trojke u lice Dve da budemo precizni, kod treće je napravio faul, pri čemu nije bio ni blizu da ga isprati u bilo kojoj od tri situaciije, prvu trojku i faul je napravio u igri 1-1. Da se zapita čovek šta se radi na treninzima, kad Sferopulos gaji iluzije o Lazićevim sposobnostima. 1
fradler Posted Monday at 07:46 PM Posted Monday at 07:46 PM Bacanja su posebna prica... Kakav truo tim. 1
Dr.J Posted Monday at 07:46 PM Posted Monday at 07:46 PM Ako Evroliga i dalje hoce da nas uzme, totalni reset i nikog ne bi zadrzao ovde osim Dzona Brauna.
bodo Posted Monday at 07:47 PM Posted Monday at 07:47 PM Kako stvari sad stoje bit će ovo ipak neuspešna sezona. A ulaganja nikad veća. 1
berti Posted Monday at 07:47 PM Posted Monday at 07:47 PM Svako ko je pominjao najurivanje Grka je sluzio za podsmeh. Neka ga dozivotno, spremio je ekipu za desetku. 3
Sector Posted Monday at 07:47 PM Posted Monday at 07:47 PM 5 minutes ago, suptil said: Ekipa je spremna za reset. Pa da, ide ljeto, raspust... Nedara časti maldive.
Čvarkov Posted Monday at 07:47 PM Posted Monday at 07:47 PM Just now, Kooineeperk said: Ma dobijamo ovo. 20 razlike je najopasniji rezultat na poluvremenu. Ma okrećemo lagano, samo da spustimo malo razliku do poluvremena i palimo pejsers mod.
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 07:48 PM Posted Monday at 07:48 PM Ide ovo na 30 do kraja. Zasto samo Dubai da se blamira kad mozemo i mi. Kako smo samo pozurili sa produzivanjem Sfera.
Recommended Posts