Сандро Лаки Ђентиле Posted March 2 Posted March 2 (edited) Млади Торбарина голденшауерује усред Арене. Само лагано, мајстори, примите још 16 тројки па одиграјте нешто. Едит: 31 примљен поен у 2/4, то је тај гранит од одбране. Edited March 2 by Сандро Лаки Ђентиле
СтелаРоса Posted March 2 Posted March 2 Ova trojka od kosa do kosa je hajlajt posoednjih pet minuta, Zadar je sve zivo ispogadjao. Sto naravno nije opravdanje za nasu bezveznu igru i ispucavanje za tri poena.
DijametralnoSuprotan Posted March 2 Posted March 2 Ne znam sta se desava ekipama protiv nas u poslednje vreme, kamioni ulaze u kos kako god da bace.
NMX Posted March 2 Posted March 2 Primismo 31 poen u Q2 od drugog tima Zadra, sa tresnjicom na torti u vidu trojke preko celog terena Ja sam za to da Drcela udje u svlacionicu, Sfero da cuva strazu (hehe, poznata situacija, al ne sudijama nego nasima) i da bije redom. 3
Zadnji vezni Posted March 2 Posted March 2 Kvalitetno se raspadamo već Duzi vremenski period. Ima li koga da povuče ručnu dok kola nisu otišla u provaliju?
fradler Posted March 2 Posted March 2 Proleta Žganec Dundović Mazalin Baković Torbarina Gilbert Ramljak Vesela osmočlana družina od koje smo uspeli da izgubimo poluvreme u svojoj hali. 2
No name Posted March 2 Posted March 2 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Ne znam sta se desava ekipama protiv nas u poslednje vreme, kamioni ulaze u kos kako god da bace. Kako brate šta se dešava...celo vreme igramo sa tri igraca ( yago,kenan,Nedovic) koji ne igraju odbranu, I naravno da ce da nas pune preko njih.... U napadu imamo 11 pokušaja za 2 poena i 22 pokušaja za tri poena. Ljudi došli sa 9 igraca...dok se ovamo dele minuti pa je tako i Lazicu zapalo da igra.
NMX Posted March 2 Posted March 2 Vezbamo za Bajern koji kuci prangija 100 trojki po mecu. Evo danas su u gostima ispalili 34, lagano. Mi 21 za poluvreme. 2
DijametralnoSuprotan Posted March 2 Posted March 2 Ocigledno je doslo do praznjenja i fizickog i mentalnog. Nadam se da cemo se resetovati vec protiv Bajerna. Nista ta utakmica ne odlucuje ali je jako bitno da se vratimo na pravi kolosek i na igru negde tamo oko Barselone. 1
JPM Posted March 2 Posted March 2 6 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: cigledno je doslo do praznjenja i fizickog i mentalnog. Od čega? 3
Wingwalker Posted March 2 Posted March 2 (edited) verovartno se misli na peto pražnjenje šumara u nas...treba i to istrpeti. Edited March 2 by Wingwalker 2
Thor Posted March 2 Posted March 2 Ova petorka mora da napravi +20, da bi u posledjoj bili sigurni kada uđe druga.
JPM Posted March 2 Posted March 2 Majke mi, razmisliću da mi sledeći nick bude Krševan Klarica. Jednostavno prejako ime. 1
Smrtokapa Posted March 2 Posted March 2 Laza elegantan sa ovim flouterom, ko u onoj reklami za odelo.
Wingwalker Posted March 2 Posted March 2 (edited) Kodijev plejmejking je kao Nedarine patike...žali Bože para. Edited March 2 by Wingwalker 1
DijametralnoSuprotan Posted March 2 Posted March 2 18 minutes ago, JPM said: Od čega? Imali smo pre kupa gomilu utakmica u kratkom vremenskom periodu i posle toga kup, osvajanje istog. Treba da prodje neko vreme izgleda a mi ga nemamo. 6 minutes ago, JPM said: Majke mi, razmisliću da mi sledeći nick bude Krševan Klarica. Jednostavno prejako ime. Ne moze da prismrdi Tonku Vuku.
Zadnji vezni Posted March 2 Posted March 2 Ovo što igraju ova dva naša pleja je neviđeni kriminal Oni bre tri blage veze nemaju.Oni su operisani od bilo kakve kreacije . Kakva dva Bezveznjaka za jednog plaćena debela otkupna klauzula a drugom plata pojačana na 800k . Užas bre na sta ličimo!?
Azazelkg Posted March 2 Posted March 2 Na šta im ovo liči igra? Šta predstavlja ovo besomučno šutiranje trojki ala Budućnost svojevremeno.... Fasciniran sam koliko loše izgledamo.
fradler Posted March 2 Posted March 2 Fascinantno je kako ova ekipa ne zna za rutinu Vecita muka, patnja i improvizacija, pa sve i da je protivnik kadetska selekcija Crnokose 1
Azazelkg Posted March 2 Posted March 2 Odavno sam pisao da mi je CMM Nejpir 2. Iz utakmice u utakmicu se trudi da mi potvrdi da dam u pravu...
Recommended Posts