Webad Posted February 15 Posted February 15 Dobric zdrav ne moze ni jednog beka da odbrani a kamoli sad kad igra po inekcijama 2
mister-no Posted February 15 Posted February 15 MMA jebi se sad i ti i tvoj Tajm aut.. Kako nemaš osećaja jbt
suptil Posted February 15 Posted February 15 Uvek kad igramo sa tri niska meni nije dobro. Smanjena vidljivost u dvorani.
Nini3112 Posted February 15 Posted February 15 Dobric na Karliku,kako bre svaki trener njega vidi kao dobrog defanzivca? 3
Saxon01 Posted February 15 Posted February 15 (edited) Hoce li da se odbrani jedan napad Dzonsa??? Katastrofa Edited February 15 by Saxon01 1
Cavani Posted February 15 Posted February 15 Kasni Sfero sa vracanjem Bolomboja, Kenana, pa i Jaga. 1
drakon1 Posted February 15 Posted February 15 +5 i napad. -1 zahvaljujuci Teovom lob dodavanju Filipu koji je bio okruzen trojicom i Dobricevom sekvencom u odbrani u napadu.
DijametralnoSuprotan Posted February 15 Posted February 15 Kako je Dzons unakazio Dobrica i Nedu, strasno.
Ječmendo Posted February 15 Posted February 15 Kad će Sferopulos da ukapira da je Dobrić očajan defanzivac?! 1
forumko topic Posted February 15 Posted February 15 Zavrsnih 5-6 minuta bez Bolomboja i Kenana. Pa ja ne znam kakav je panj ovaj Sferopulos.
fradler Posted February 15 Posted February 15 Jbg, kad Carlik ubaci koliko i kompletna nasa raspala bekovska linija
mister-no Posted February 15 Posted February 15 Teo i Dobrić predugo u igri, je li moraju dve trojke da ih zameniš.. I gledaj napad posle tajm auta
Wingwalker Posted February 15 Posted February 15 16 minutes ago, Miki28 Teoljub said: A sto da ga ne vraca? nemoj molim te...
BattleBender Posted February 15 Posted February 15 ne treskaj se slepcu! jos 3 mora da das da se povadis 1 1
Miki28 Teoljub Posted February 15 Posted February 15 Jel moguce da cemo ici sa pokusajem udvajanja Karlika? Daj bre Kalinica na njega
Miki28 Teoljub Posted February 15 Posted February 15 2 minutes ago, BattleBender said: ne treskaj se slepcu! jos 3 mora da das da se povadis Jos 2?
Recommended Posts