Wingwalker Posted February 12 Posted February 12 (edited) ima li linka za ovu nebitnu tekmu...i ko prenosi to Edited February 12 by Wingwalker
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 6 minutes ago, Čvarkov said: Iako se dugo šuškalo, baš me sjebala ova prodaja sbb-a danas. Upucaću se ako ovaj bude prenosio EL, radi me na agresiju. EL TV se mora uzeti. Kao neko ko ima Arenu meni je super. Medjutim Karovic je stvarno najgori komentator na AS. 1
Volter Posted February 12 Posted February 12 Jago je Zvezdino blago. Davidovac je naš čudotvorac. Mitar večeras hitar. Eto malo i da pohvalimo.
Čvarkov Posted February 12 Posted February 12 4 minutes ago, Volter said: Jago je Zvezdino blago. Davidovac je naš čudotvorac. Mitar večeras hitar. Eto malo i da pohvalimo. 1 5
Kosjan Willavić Posted February 12 Posted February 12 6 minutes ago, srlepajce said: Hitar Mitar Zafrkava nas grobar @Volter ,daj da se vratimo pljuvacini 😄 1 1
NMX Posted February 12 Posted February 12 ooooo UEFA mafija 5 minuta ciganjska kosarkaska publika zna da prepozna trenutak 1
Wingwalker Posted February 12 Posted February 12 Boki brat cima klinca koji briše parket da je propustio deo... 1
No name Posted February 12 Posted February 12 Evo i Kostića Dobric namestio ruku. 16 p...4/5 za tri... Podsecam da je bio MVP 2023 g kada smo uzeli trofej🙂
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 Sfero vadi Petruseva, nema svrhe da se trosi i rizikuje bilo sta. 1
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 Kakva glupa povreda Dobrica, deluje kao koleno.
Сандро Лаки Ђентиле Posted February 12 Posted February 12 Јебем ти живот више. Не изгледа добро ово, али дај Боже да грешим.
Recommended Posts