Kosjan Willavić Posted February 2 Posted February 2 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Bez ikakve potrebe ovaj sut za 3 CMM. Daj pohvali ga nekad kad to zasluzi kao vcrs 🙂 Nije u redu 1
DijametralnoSuprotan Posted February 2 Posted February 2 Petrusev igrao 7min, to znaci vise od pobede.
Čvarkov Posted February 4 Posted February 4 Kontam da je najgora noćna mora za svakog el beka Bokijevo preuzimanje.
K.Dot Posted February 4 Posted February 4 Braun ne može više da zakuca, zato i pravi ovakve gluposti.
dzakala Posted February 4 Posted February 4 Pametno su nas napali dole pod kosem.Nemamo resenje za Lovernja, ostalo sljaka dobro cini mi se u odbrani
Ječmendo Posted February 4 Posted February 4 Opet zbog preglupog preuzimanja. Boki zaustavi beka, a ko će da zaustavi centra?
DijametralnoSuprotan Posted February 4 Posted February 4 Just now, K.Dot said: Braun ne može više da zakuca, zato i pravi ovakve gluposti. Nebitno, covek umesto da spusti loptu u kos ide na drugi obruc. Glupost.
DijametralnoSuprotan Posted February 4 Posted February 4 Ovo lici na Macabi. Mi masimo zicere kao na traci, uzimamo nervozno suteve, dok oni opusteni bockaju trojcice.
Don Dusko Posted February 4 Author Posted February 4 Bice mucenje ovde vec vidim(spalite me ako ne bude).
Henry Chinaski Posted February 4 Posted February 4 Gidra me žestoko počinje nervirati. Ajde što je u kanalu, ali imam utisak da se dosta manje cima i u odbrani 2
Igor_ Posted February 4 Posted February 4 1 minute ago, Henry Chinaski said: Gidra me žestoko počinje nervirati. Ajde što je u kanalu, ali imam utisak da se dosta manje cima i u odbrani Ti si odlican ako tek sad pocinje..
K.Dot Posted February 4 Posted February 4 Ovo što Gedraitis igra može random klinac iz kluba. Bez učinka. 1
Recommended Posts