Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Gbj6r-VUXQAAt-Yb-L.jpg

Ja bih razmislio o povratku u Pionir. Kako se vidi razlika terena gde treniraš i igraš i gde ne treniraš i igraš. Sav komfor bih stavio na stranu i ako sam bio za Arenu uvek pre za Pionir. 

Edited by Čočo
  • Like 2

1 minute ago, keli165 said:

Uvek sam se trudio da ne pljujem igrače, čak sam i sa kritikam bio umeren, ali ova odbrana Davidovca kad je Prepelič ostao sam na 3 je najmanje za slanje u svlačionicu. Baš, baš bezobrazno..

Ne zaboravi da Davidovac ima 700.000eu platu 🥵

9 minutes ago, pavlaka said:

Ne zaboravi da Davidovac ima 700.000eu platu 🥵

Anforgiven čak i za tu platicu.

Jago je genuine bek pogadžač. Pre bi njemu dao bazer biter nego Teu, Nedari i Gidri.

Kodi i dalje u organizaciji napada na postavljenu odbranu deluje kao da debituje za klub. I kada probije vidi se neki hezitejt  dal da asistira ili ide do kraja. 

Plavši mukici pored očiglednih ograničenja samo je još nedostajalo da ga Kodi, koji je skoro stigao do obruča, pogodi loptom u glavu dok se ovaj gradi pod košem. I op, kontra.

Edited by Wingwalker

12 minutes ago, fradler said:

Tacno nisam pametan koga ostaviti kao trecu nesrecu, Mitrovica ili Plavsica, ako stvarno dovedu centra. Od Mitroviceve nemoci dobijam osip, ali Plavsino plivanje mu prilicno jako parira...

Ako dođe do toga, ja bih pre ostavio Plavšića i da se sa njim radi ozbiljno na unapređenju igre i manama koje ima. Može da se “pobije”, ima telesinu i neki potencijal da napravimo od njega nešto, naravno zavisi dosta i od njegove glave. Od Luke, iako ga gotivim, znamo šta tačno dobijamo i to je to, nema prostora za napredak dok kod Plavšića svakako da ima, ovo mu je manje više prva ozbiljnija sezona u karijeri.

Edited by Taratarn
  • Like 1

9 minutes ago, fradler said:

Tacno nisam pametan koga ostaviti kao trecu nesrecu, Mitrovica ili Plavsica, ako stvarno dovedu centra. Od Mitroviceve nemoci dobijam osip, ali Plavsino plivanje mu prilicno jako parira...

Still Plavsha.