Bruda Posted September 14 Share Posted September 14 Molimo se Bogu za zdravlje svih a pogotovo CMM-a. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted September 14 Share Posted September 14 Canan totalno nekostantan u šutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 14 Share Posted September 14 (edited) Plavšić oteran u svlačionicu. Edited September 14 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 14 Share Posted September 14 Sa pravom nervozan, propisne batine dobija ceo turnir, ali ovakvo ponasanje ne prolazi kod bilo kog ozbiljnog trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted September 14 Share Posted September 14 Just now, Čočo said: Plavšić oteran u svlačionicu. Videh faul, al nisam video posle? Sta bi, dobio nesportsku i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 14 Share Posted September 14 1 minute ago, No name said: Canan totalno nekostantan u šutu. Dal je lopta dal tvrd obruc, niko ne ubacuje trojke danas a ni bacanja nisu sjajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 14 Share Posted September 14 1 minute ago, Čočo said: Plavšić oteran u svlačionicu. Oteran ili otisao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 14 Share Posted September 14 Just now, elmulinho said: Videh faul, al nisam video posle? Sta bi, dobio nesportsku i? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 14 Share Posted September 14 10 minutes ago, Čočo said: Voleo bih neko ko ima vremena i ko se seća da nađe kog datuma smo odigrali poslednju utakmicu u kojoj je naš najefikasniji igrač bio sa pozicije 4. Dejan Davidovac 23p protiv KKP 03.06.2024. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 14 Share Posted September 14 Svaka trojka ove ekipe je pravo malo čudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 14 Share Posted September 14 Just now, Kooineeperk said: Oteran ili otisao? Pomoćni trener se izvikao na njega. Veća verovatnoća da je poslat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 14 Share Posted September 14 Just now, Kooineeperk said: Oteran ili otisao? Vracao se pomocni trener koliko videh dva puta do njega da mu prica nesto, delovalo mi kao da je rasprava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 14 Share Posted September 14 Mora CMM na pleja i Kalina na 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted September 14 Share Posted September 14 Lazic i Mitrovic 😂😂😂 Izadjite sami, ne blamirajte se vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted September 14 Share Posted September 14 Just now, Igor_ said: Vracao se pomocni trener koliko videh dva puta do njega da mu prica nesto, delovalo mi kao da je rasprava. Vangelis ili neko drugi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 14 Share Posted September 14 Just now, Nenadd said: Vangelis ili neko drugi? Vangelis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted September 14 Share Posted September 14 The Trojkaaaaa (1/9) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudiZvezdas83 Posted September 14 Share Posted September 14 Ne znam da li mozda samo ja vidim, ali mene Plavsic podseca na Kuzmica u prajmu . Cini mi se slicna konstitucija tela. Plavsic sa tim dugim rukama ima sjajan skakacki potencijal . S obzirom da je prijateljska utakmica i da se igraci paze od povreda, nije ovo toliko lose. Ono sto sam video u ove dve utakmice, i sto moram reci da mi se nije dopalo , je igra u odbrani koja je prakticno ostala ista od prosle godine,mozda malo bolja, pogotovu na poziciji broj 4 , gde ne uspevamo da odbranimo apslutno nista. Ajde da se nadamo da ce vracanjem Bolomboja i ta rupa u odbrani biti pokrpljena , i da cemo odigrati koliko toliko solidnu odbranu u EL koja je nas prioritet . Napadacki potencijal ove ekipe je mogu slobodno reci fantastican , po meni u 5 najopasnijih napada EL. Meni se ova ekipa svidja, uz nadogradnju jedne jake atletske cetvorke ,ili igraca tipa Filip Petrusev. Ukoliko budemo ostali na Daumu,Kalinicu i Davidovcu , naebali smo 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted September 14 Share Posted September 14 Bas smo losi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 14 Share Posted September 14 Osim Plavšića, nema u ovim pripremnim utakmicama baš o čemu da se piše kući. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 14 Share Posted September 14 Na sta ovo lici, sunce ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 14 Share Posted September 14 Just now, quentin said: Osim Plavšića, nema u ovim pripremnim utakmicama baš o čemu da se piše kući. ja bih sacekao sa tim hvalospevima za plavsica ima tu i puno toga sto mi se ne svidja za pisanje kuci - kodi, i to je to ajde i kobra, koji je nastavio gde je stao sa repkom sto se tice forme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted September 14 Share Posted September 14 Muka mi od Mitrovica. Covek bez skoka, bez šuta, bez atletizma , godinama se provlači i igra EL, samo zato što je domaci igrac. I ajde što igra da je to neka srazmerna minutaza s obzirom na kvalitet, nego on kupi ogroman broj minuta, i mi smo konstantno u problemu sa njim. Ako nešto i uradi u napadu, obavezno to poništi u odbrani. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 14 Share Posted September 14 Pomocni trener se izvikao na Plavsica zbog neaportske i oterao ga u svlacionicu? Ja nikad nista gluplje nisam video ni cuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliet Posted September 14 Share Posted September 14 U poslednje tri sezone, dva treca mesta i jedno prvo mesto sto se tice najlosijeg suta za 3 poena u Evroligi. Ove sezone izgleda nece biti drugacije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts