Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Za kalkulacije bolje sačekati poslednje kolo, mnogo kombinacija je u igri. Idemo rasterećeno na Panatu pa ko zna, dan pre Fener gostuje Bajernu njihova nas dovodi do Panate kojoj neće trebati ništa 

Posted
38 minutes ago, Sasha said:

Za kalkulacije bolje sačekati poslednje kolo, mnogo kombinacija je u igri. Idemo rasterećeno na Panatu pa ko zna, dan pre Fener gostuje Bajernu njihova nas dovodi do Panate kojoj neće trebati ništa 

Fener nece dobiti Bajerna tamo...

• Like 1
Posted
7 hours ago, forumko topic said:

To što Sfero veliča rekordan broj pobeda u EL i gostima i pored ovog jedva ostvarenog plej ina, je isto kao kad jedan čovek konstantno priča kako imamo najveće plate i penzije u istoriji, pored enormne inflacije i napumpanih cena. 

Sta vi ljudi pisete :krstipd4:

Da, da, fenomenalnu paralelu si napravio, daj jos. 

Naravno da treba da velica broj pobeda koji je ostvario jer to jeste uspeh naseg kluba. 

To sto vi, navijaci rezultata, ne vidite dalje od svog nosa i kosarku, sport a rekao bih i zivot uopste, gledate kroz prizmu sa ali ekspresa gde imas opciju jebeemoo, karamooo ili mrsh u Paraliju zalizana prevaro, kako da ti kazem - to je tvoj problem. 

Janis Sferopulos je iscedio suvu drenovinu iz ove ekipe, i sa ozbiljnim povredama najboljeg igraca i par sudijskih pljacki ostvario odlican rezultat.

A za poredjenje izjava Zvezdinog trenera sa izjavama psihopate, lopova i ubice, treba da se stidis.

• Like 19
  • Love 1
  • Thanks 5
  • Ha-ha 2
Posted

Za Dauma se inicijalno govorilo 6-8 sedmica. Mada sam ja bio skeptičan povodom toga. Minimalno tri meseca sam rekao šta, se na kraju i ispostavilo točno. Povredio se uoći nove godine. A i pitanje je kada krene šta će moći pružiti. 

Posted
5 minutes ago, NMX said:

Naravno da treba da velica broj pobeda koji je ostvario jer to jeste uspeh naseg kluba. 

To sto vi, navijaci rezultata, ne vidite dalje od svog nosa i kosarku, sport a rekao bih i zivot uopste, gledate kroz prizmu sa ali ekspresa gde imas opciju jebeemoo, karamooo ili mrsh u Paraliju zalizana prevaro, kako da ti kazem - to je tvoj problem. 

Janis Sferopulos je iscedio suvu drenovinu iz ove ekipe, i sa ozbiljnim povredama najboljeg igraca i par sudijskih pljacki ostvario odlican rezultat.

A za poredjenje izjava Zvezdinog trenera sa izjavama psihopate, lopova i ubice, treba da se stidis.

Pa kad je takmičenje ko će od tih instant navijača da upotrebi jače reči kako bi dokazao da je veliki navijač i poznavalac košarke.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Sokmeniki said:

Samo da ostavim ovaj podatak ovde (na koji cu se detaljnije nadovezati narednih dana), i necu vise veceras:

Sferopulosov skor kuci sa Zvezdom u EL je 16-16

Otkako nas je preuzeo gori rezultat kod kuce imaju samo:

Alba 7-27

Asvel 15-18

Jeziv podatak.

Hahahhhahahahahaah :lol_2: 

Pretpostavljam da si slucajno izostavio rezultate u gostima?

I da si, takodje slucajno, izostavio cinjenicu da je 2/3 prosle sezone igrao garbage time utakmice jer smo ispali iz EL u novembru plus tim koji nije selektirao?

Znas sta je jeziv podatak? Da navijac  Zvezde uzme tabelu, istumaci je kako mu odgovara da bi nesto dokazao. Jebemi navijaci rezultata, bukvalno mi se gadite.

Mogu grobarima da zameram milion stvari, ali mi smo i dalje miljama daleko od njih kada je ljubav i privrzenost klubu u pitanju. 

• Like 11
Posted

Kad se vratim ovde posle par meseci , pa vidim zašto zapravo ne ulazim... "Iscedio suvu drenovinu" 😊 Pa koji to tim je iza nas a da ima veći budžet od nas sem Armanjija? Potrošio je najviše para od svih. Sam birao tim. Sam donosio odluke tokom sezone. Igrao pred najboljim navijačima na svetu. Mentalno stanje svakog igrača je takođe njegova uloga. Polovina igrača mu cele sezone nije spremna za utakmice. Napravio tim gde je CMM najbolji šuter za dva poena sa 4,5,6 metara od koša. Sve govori podatak. Da mu Grci nisu pustili Petruševa , prošli bi kao Virtus. Toliko o njegovoj ulozi.

• Like 7
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, NMX said:

I da si, takodje slucajno, izostavio cinjenicu da je 2/3 prosle sezone igrao garbage time utakmice jer smo ispali iz EL u novembru plus tim koji nije selektirao?

Znas sta je jeziv podatak? Da navijac  Zvezde uzme tabelu, istumaci je kako mu odgovara da bi nesto dokazao. Jebemi navijaci rezultata, bukvalno mi se gadite.

Mogu grobarima da zameram milion stvari, ali mi smo i dalje miljama daleko od njih kada je ljubav i privrzenost klubu u pitanju. 

Pozdrav svima

Samim tim što imamo više navijača, više ovakvih tipova imamo.

Fenomenalna sezona,masu dobrih utakmica,previše emocija,iscekivanja,neizvjesnih zavrsnica i dalje traje i imamo još dvije sigurne utakmice.Osvojen kup,10-1 u derbiju nastavili niz,biće i u aba borbe nećemo je lako dat sigurno ali i da je ne uzmemo POSTOJI I TA TABELA EVROLIGE,I ONA NAM GOVORI NEŠTO!

• Like 3
Posted (edited)
8 minutes ago, NMX said:

Ne znam zašto si uopšte iznenađen, punoletan (bar pretpostavljam) čovek drži na avataru precrtanog trenera i vodi lični rat protiv njega već mesecima.

Nije mi bila okej Janisova izjava posle one neke tekme, fazon jesu to navijači navikli na F4/PO pa im nešto ne valja, ali sad sam promenila mišljenje - vala nek je to rekao.

Edited by DameTime
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, StiviKivi said:

Kad se vratim ovde posle par meseci , pa vidim zašto zapravo ne ulazim... "Iscedio suvu drenovinu" 😊 Pa koji to tim je iza nas a da ima veći budžet od nas sem Armanjija? Potrošio je najviše para od svih. Sam birao tim. Sam donosio odluke tokom sezone. Igrao pred najboljim navijačima na svetu. Mentalno stanje svakog igrača je takođe njegova uloga. Polovina igrača mu cele sezone nije spremna za utakmice. Napravio tim gde je CMM najbolji šuter za dva poena sa 4,5,6 metara od koša. Sve govori podatak. Da mu Grci nisu pustili Petruševa , prošli bi kao Virtus. Toliko o njegovoj ulozi.

Da mu nisu ovo,da mu nisu ono.Posle prve sezone koju vodi od početka uveo je ekipu tamo dje je nismo gledali. Plej in!Ako navijas za Real onda si nezadovoljan,ako navijas za Zvezdu nije ti razmišljanje na mjesto. 

cetri trofeja domaca od mogucih cetri,demoliranje najboljeg trenera ikada,i za sad plej in. 

• Like 2
Posted
6 minutes ago, StiviKivi said:

Fali ti pametnom dosta na kraju i da bude bas bas sve jasno.

Jbg, vi navijaci rezultata nikada nista ne razumete i dva i dva u sportu su vam uvek cetiri, najbolji i najskuplji uvek pobedjuju, nikakve deuge okolnosti ne upadaju u racunicu.

Zapravo, Terzina Zvezda je za vas prava mera. To vama treba.

• Like 5
Posted
1 minute ago, NMX said:

Fali ti pametnom dosta na kraju i da bude bas bas sve jasno.

Jbg, vi navijaci rezultata nikada nista ne razumete i dva i dva u sportu su vam uvek cetiri, najbolji i najskuplji uvek pobedjuju, nikakve deuge okolnosti ne upadaju u racunicu.

Zapravo, Terzina Zvezda je za vas prava mera. To vama treba.

Ti ćeš da me svrstavaš u navijače rezultata ? Šta ti znaš o meni? Svako ko nema mišljenje kao ti je navijač rezultata? Tvoj post dovoljno govori o tvom razmišljanju. Isključivost na visini sns sekte. Tu pripadaš 

• Like 2
Posted

To sto je jedna Barsa koja daje Panteru 12mil za tri sezone, i jedan Real, u jednom trenutku bili ispod nas, pa su neki navijaci videli Zvezdu na 4toj poziciji, Dubaiju itd, malo nam je pomutilo zelje i realnost.

Mi smo pola sezone igrali bez mozda i najvaznijeg igraca, a posle druge Bokijeve povrede, ja sam nas videla kako ne ulazimo ni u 10.

Nakon toga smo odigrali 3 fantasticne i jednu dobru utakmicu.

Oli u gostima, Virtus, koji je nakog toga pobedio Albu 50razlike i Olimpiju 20, Real od koga smo se uplasili i Efes gde smo imali sut za pobedu.

Utakmice koje smo morali da pobedimo jesu Zalgiris, ali oni su zaista tada sutirali nenormalno i Milano koji zaista nije odigrao nista posebno.

Rezultat u juroligu je odlican. Za nesto vise je bilo potrebno malo vise srece i bolje selekcije, jer su nas domaci igraci, izuzev Petruseva, stvarno u drugom delu sezone upropastili.

Sto se tice borbenosti, cele sezone vecina igraca je igrala maksimalno. Posebno mi je drago zbog Kaline, sto se podigao kad je bilo najpotrebnije, bilo je bas mucno citati upise i protiv njega.

Imamo jos sigurno 2 utakmice i ne sumnjam da ce momci dati sve od sebe. 

Za sta ce to biti dovoljno, videcemo.

Sezona je zaista bila lepa i zanimljiva i sto se mene tice, ja sam bas bas zadovoljna.

Bravo Zvezdo!

• Like 18
  • Love 4
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, StiviKivi said:

Ti ćeš da me svrstavaš u navijače rezultata ? Šta ti znaš o meni? Svako ko nema mišljenje kao ti je navijač rezultata? Tvoj post dovoljno govori o tvom razmišljanju. Isključivost na visini sns sekte. Tu pripadaš 

Nisam te ja svrstao, nego si se sam svrstao ovim glupostima koje pises.

Kazem u par postova iznad, privrzenost klubu koju imaju navijaci KKP je i dalje nedostizna vrednost za nas cigane. Najvise zahvaljujuci takvima kao ti.

Posted
39 minutes ago, NMX said:

Nisi glup da ne shvatiš poentu, pa je omalovažavanje ovoga što sam napisao nepotrebno, jer je to moje mišljenje. Janis jeste izvukao veći broj pobeda sa ekipom koju niko normalan ne bi selektirao, matoroj, sa toliko odbrambeno slabom i niskom bekovskom linijom, koju ni Vlada Đurović ne bi izabrao. Mogao je da kaže “ne produžavajte Jaga”, ili ako je prvi plej CMM, da backup bude neko drugi, ali nije, tako da je ovo njegov tim od početka sezone, pa neka cedi šta god hoće iz njega. Mene nervira što posle svakog poraza on priča o “istorijskom uspehu srpske košarke”, umesto da objasni razloge poraza. Za “pumpaj” je čuo Dubai i to ga je asociralo na ambicijama publike za F4, koji btw i nije u Dubaiju, već Abu Dabiju i sl. Neka ostavi neandreja da se bavi hvalisanjem, on neka radi svoj posao. 

• Like 3
Posted
4 minutes ago, forumko topic said:

Nisi glup da ne shvatiš poentu, pa je omalovažavanje ovoga što sam napisao nepotrebno, jer je to moje mišljenje. Janis jeste izvukao veći broj pobeda sa ekipom koju niko normalan ne bi selektirao, matoroj, sa toliko odbrambeno slabom i niskom bekovskom linijom, koju ni Vlada Đurović ne bi izabrao. Mogao je da kaže “ne produžavajte Jaga”, ili ako je prvi plej CMM, da backup bude neko drugi, ali nije, tako da je ovo njegov tim od početka sezone, pa neka cedi šta god hoće iz njega. Mene nervira što posle svakog poraza on priča o “istorijskom uspehu srpske košarke”, umesto da objasni razloge poraza. Za “pumpaj” je čuo Dubai i to ga je asociralo na ambicijama publike za F4, koji btw i nije u Dubaiju, već Abu Dabiju i sl. Neka ostavi neandreja da se bavi hvalisanjem, on neka radi svoj posao. 

Topla.preporuka svim navijacima rezultata - odete na topik KKP i vidite kako se trener, koji im u ove 4 godine nije done skoro pa nista ne omalovazava, ne naziva pogrdnim imenima, ne dovodi u pitanje SVAKA njegova odluka ili izbor, pa probate da zakljucite gde gresite. 

• Like 5
Posted
4 minutes ago, NMX said:

Topla.preporuka svim navijacima rezultata - odete na topik KKP i vidite kako se trener, koji im u ove 4 godine nije done skoro pa nista ne omalovazava, ne naziva pogrdnim imenima, ne dovodi u pitanje SVAKA njegova odluka ili izbor, pa probate da zakljucite gde gresite. 

Pa ni to nije dobro i vise govori idolpoklonstvu i da se jedan covek stavio iznad kluba.

Svako drugi ko nije trener Obradovic bi vec bio smenjen do sada 2 puta, uzimajuci u obzir ulaganja vs ostvareno.

• Like 9
Posted

Sta ja ovde citam? Je li realno?Razumem kritiku Janisa ali zamerati mu sto nas je uveo u plej in?

Kazete ima veliki budzet?!Da za nase uslove(drzava Srbija) ima ali za Evropu je ovo srednji budzet po velicini.

Kukate na ovog, kukate na onog igraca, imamo ovakvu domacu osnovu i onda ocekujete da bude TOP 4 ili ubi boze prvi na kraju sezone sa jednim porazom.

Po meni jeste malo razocaravajuci poraz od Zalgirisa i Armanija ali ovo protiv Efesa nije covece mi smo imali sut za pobedu dok su neke razbijali do kraja 2Q.

Ili bi vi vise voleli da puknemo kao prosle godine pa da vicete kako ne valja?

Samo mi pomenite jos ABA ligu i bice sve kompletno.

I NMX je upravo dok gledate kakvi su rezlutati i po tome navijate bicete navijaci rezlutata.

Ja isto mogu biti besan i ljut na Zvezdu posle poraza ali sutradan opet saljem punu podrsku ekipi i treneru!

• Like 6
  • Love 2
Posted
11 minutes ago, NMX said:

Nisam te ja svrstao, nego si se sam svrstao ovim glupostima koje pises.

Kazem u par postova iznad, privrzenost klubu koju imaju navijaci KKP je i dalje nedostizna vrednost za nas cigane. Najvise zahvaljujuci takvima kao ti.

Opet ti pišeš gluposti. Moja privrženost klubu je za tebe nepojmljiva. Bilo bi dobro da je imaš 50% koliko je imam ja. Moje mišljenje o treneru ne menja moju privrženost koja je dokazana kroz godine i godine. Tvoja isključivost je svrstavanje tebe skupinu pomenutu u prethodnom postu.

Posted (edited)
4 minutes ago, Don Dusko said:

Sta ja ovde citam? Je li realno?Razumem kritiku Janisa ali zamerati mu sto nas je uveo u plej in?

Kazete ima veliki budzet?!Da za nase uslove(drzava Srbija) ima ali za Evropu je ovo srednji budzet po velicini.

Kukate na ovog, kukate na onog igraca, imamo ovakvu domacu osnovu i onda ocekujete da bude TOP 4 ili ubi boze prvi na kraju sezone sa jednim porazom.

Po meni jeste malo razocaravajuci poraz od Zalgirisa i Armanija ali ovo protiv Efesa nije covece mi smo imali sut za pobedu dok su neke razbijali do kraja 2Q.

Ili bi vi vise voleli da puknemo kao prosle godine pa da vicete kako ne valja?

Samo mi pomenite jos ABA ligu i bice sve kompletno.

I NMX je upravo dok gledate kakvi su rezlutati i po tome navijate bicete navijaci rezlutata.

Ja isto mogu biti besan i ljut na Zvezdu posle poraza ali sutradan opet saljem punu podrsku ekipi i treneru!

Koja ce biti razlika izmedju 11.mesta i 10.mesta nakon sto vas Paris samelje u prvom mecu plej ina?

11.mesto iz pitanja iznad mozes slobodno zameniti i sa 12. I 13., nece praviti razliku.

Edited by Losmi17
  • Like 1
  • Ha-ha 4
Posted

Mislim da je skroz normalno da imamo takoreci dve 'struje', jedna koja ce biti zadovoljna a jedna koja je u mood-u teranja sfera i polivanjem kofe govana po igracima. S jedne strane kad se gleda iz prizme pocetka sezone (a i generalno prethodnih sezona) ovo se moze klasifikovati kao uspeh a samim tim i ispunjenje cilja (jer realno sumnjam da je iko verovao da je realno ciljati top6). E sad s druge strane isto tako je skroz normalno da je dobar deo ljudi razocaran jer smo stvarno imali dobru priliku da gurnemo lestvicu jos vise i osiguramo taj top6 jer smo sami doveli sebe u tu situaciju ali je i sami prokockali nekim porazima. Mozda vise boli sto su ti porazi kod kuce i naravno nacin na koji smo gubili (malokrvna izdanja protiv armanija bajerna itd) a takodje ima i poraza gde bas i nismo imali srece iako smo ostavili srce na terenu. Tako da po mom misljenju to percipiranje ove sezone zavisi od coveka do coveka, ali mislim da je realno da mozemo klasifikovati sezonu u EL kao uspesnu i dati punu podrsku momcima, ipak posle dugo vremena smo u ovom delu sezone kompetitivni i dalje u igri i da nam ostaje da uzivamo i podrzimo :default_coffee: e da i da napomenem onu staru, nikad protiv kaline.

Posted
Just now, Losmi17 said:

Koja ce biti razlika izmedju 11.mesta i 10.mesta nakon sto vas Paris samelje u prvom mecu plej ina?

11.mesto mozes slobodno zameniti i sa 12. I 13., nece praviti razliku.

Druze uzivaj u pracenju trenutno in ekipa pusti nas.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Losmi17 said:

11.mesto mozes slobodno zameniti i sa 12. I 13., nece praviti razliku.

Osporite i ovu tabelu,gledajte je "svojim" očima. 

Screenshot_20250405_090555_Chrome.jpg