Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

@rakoc - Come to Vox92 bro

(pravi forumaski post 😉 )

@real - od ranog jutra igram usko i branim Kampaca ispod bloka. Oni igraju visoko, mi igramo nisko. Oni igraju atleticno, mi igramo penzionerski. Oni igraju individualno, mi igramo timski. Oni ruzni, mi lepi. Oni Golijat, mi David. Pumpaj, pracka ima da radi (Keeeenaaaaan)!

• Like 5
  • Love 9
  • Ha-ha 3
Posted

bas je nekako preveliki hajp oko ove veceras utakmice...cuj najvaznija utakmica u istoriji u El

nije ovo utakmica za biti ili ne biti pa da je najvaznija...kako god se zavrsi sezona utisak mi je da smo mi svojim igrama u ovoj sezoni zasluzili top 6 dok npr Real to nije zasluzio...takodje dosta se provlaci prica da bi bilo neko iznenadjenje dobiti, kao da se sastaju proslogodisnji sastavi a u stvari sastajemo se sa ekipom koja je tipa zadnjih 10 kola ispod nas na tabeli...

Posted

Увек је велика ствар звекнути Реал у ком год саставу и у којој год форми да долазе. Не бих рекао да је утакмица сезоне, али не треба правити од њих некакав Асвел или Бајерн за које се очекује да их добијемо кад год су у Београду. Реал је Реал, имају јаке појединце који могу да те униште у пар минута, а добар су и тим. Видели смо да и ми имамо чиме да парирамо и да можемо да се шибамо, па очекујем да и то буде на нивоу, на тренутном таласу добрих игара. Фали нам Џоел за Едија, али мораћемо да га извлачимо и покушамо да отупимо оно у чему је најбољи. Одбрана на Факуу, Муси и Хезоњи, па да видимо. Имамо чему да се надамо и ако буде пораз, тако да не треба губити главу, али уз добар проценат шута и паметну тимску игру и те како имамо чиме да претимо. 

Ако баш крену да решетају, увести Бранета да узме гајтан (Пушер, прим. аут.) и направи пар јаких фаулова. Можемо ми то, али бекови морају да буду на нивоу, и то сви.

• Like 1
Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

Jesmo ga kritikovali u proslosti zasluzeno za neke stvari, ali mi je zao sto Plavsic nece prenositi svoju Zvezdu u PI ili PO ukoliko sve bude kako treba. Veceras se i on oprasta. 

Samo da ne kaze prenosim svoje usluge na TV Arena. :S

Posted (edited)

Од следеће недеље стижу популарни Цака и Кара са синтагмама попут "недобар потез" и дечјим радовањима код добрих потеза противника.

Едит: Са друге стране, можда буде Кристина Томић на полувремену, тако да, you win some, you lose some. Мада, мислим да она симпатише другу страну брда.

Edited by Сандро Лаки Ђентиле
  • Like 2
  • Tuzno 1
Posted

Ako uspemo da im zaustavimo šut za 3, možemo da dobijemo. Pa neka nas Tavares natrpa. Fener i Žalgiris su nas unakazili trojkama, i zato smo i izgubili. Milano takođe. Ako Hezonja i Musa budu ubacivali frižidere, biće jako teško...

• Like 10
Posted

Последњи пут смо победили Реал пре 3 сезоне у Пиониру, такође март месец. Дејо нас је водио. На терену нас је водио наравно Калина. Води нас Калина вечерас опет до победе, нека буде што бити не може!

• Thanks 1
Posted
42 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

Ако баш крену да решетају, увести Бранета да узме гајтан (Пушер, прим. аут.) и направи пар јаких фаулова. Можемо ми то, али бекови морају да буду на нивоу, и то сви.

Bukvalno o ovome pričam dva dana sa ortacima. Zbog izostanka Džoela, Dauma i Luke imamo 9 spoljnih igrača u 12. Jaki faulovi na startu utakmice na Musi i Kampacu da se uspostavi jači kriterijum. Juriti/duplirati spolja po cenu da Tavares ima veoma dobru utakmicu, jer ako bude egal bolje nam je da spoljni igrači budu hladni a ako idu na Tavaresa neka im. S druge strane, brza lopta u napadu i neke trojke Petruševa i Davidovca u ranoj fazi može naterati Real da skloni Tavaresa sa terena.

Dopadaju mi se te neke postave Giedraitis-Kalina-DeDa na 3-4-5. Definition of grit.

Mislim da imamo dobre šanse, kao i cele sezone. Ne bih smeo sad da okrenem priču 😄 

• Like 2
Posted

Veceras sve treba da bude podredjeno igracima i da se sve druge stvari ostave po strani. Imamo istorijsku sansu da uradimo nesto veliko 

• Like 23
  • Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, hakeem said:

bas je nekako preveliki hajp oko ove veceras utakmice...cuj najvaznija utakmica u istoriji u El

nije ovo utakmica za biti ili ne biti pa da je najvaznija...

Realno... najvaznija utakmica ikada je ona protiv Zadra 2011. godine 😀

To je bilo zjbno, a ovo... Real... opusteno, pa kom' šta 💪💪💪

• Like 1
Posted
5 minutes ago, suptil said:

Ko cini sudijsku trojku. Koje kontraverzne licnosti?

Lotomazer, Litvanac, Letonac

Mora večeras +20 da imamo da bi pobedili u neizvesnoj završnici. 

• Like 3
Posted
1 hour ago, Kosjan Willavić said:

Jesmo ga kritikovali u proslosti zasluzeno za neke stvari, ali mi je zao sto Plavsic nece prenositi svoju Zvezdu u PI ili PO ukoliko sve bude kako treba. Veceras se i on oprasta. 

Negde sam pročitao da prelazi na Arenu....... 

Posted
2 minutes ago, Binge said:

Negde sam pročitao da prelazi na Arenu....... 

Bio neki Twitt juce, mislim da ce se sutra sve znati.

Juce Luka spomenuo da su voditelji sa SK bili u areni na razgovoru pa ce se znati ko i gde ide...

• Like 2