Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne razumijem zašto se je*eno zadovoljavate plej in-om, da mi je neko ponudio prije sezone naravno da bih prihvatio bilo kakvo doigravanje ali u momentu na tri kola do kraja kad smo peti na tabeli i imamo dvije utakmice kuci zasto ne bismo napali da budemo medju 6 pa cak uz neku dozu srece mozemo i do 4og mjesta

Pokazali smo ove godine da mozemo sa svima doslovno, dobiti dva puta MONAKO i Olija ne vjerujem da je iko uspio ove sezone.

Napred Zvezdo i hrabro do kraja, pa sta bude

Edited by ZvezdaBL
  • Like 4
Posted
7 minutes ago, TB Told said:

Samo što će ako Bajern pobedi večeras sasvim moguće biti potrebno da dobijemo i Pao da bi bili ispred njih na tabeli na kraju.

Mislim da nam Monako ili Bajern najvise leze u eventualnom plejofu, jer tesko da mozemo imati prednost domaceg terena.

Svakako mnogo toga ce biti jasnije posle ovog kola.

Ako uspemo da dobijemo Real sanse su nam bas velike, sto zbog cinjenice da mozemo da dobijemo Real, sto zbog same pozicije na tabeli.

• Like 11
Posted
7 minutes ago, ZvezdaBL said:

Pokazali smo ove godine da mozemo sa svima doslovno, dobiti dva puta Barsu i Olija ne vjerujem da je iko uspio ove sezone.

Napred Zvezdo i hrabro do kraja, pa sta bude

To računaš kao da nije bilo sudija? Onda smo već četvrti 😁

• Ha-ha 1
Posted
18 minutes ago, TB Told said:

Samo što će ako Bajern pobedi večeras sasvim moguće biti potrebno da dobijemo i Pao da bi bili ispred njih na tabeli na kraju.

Ja sad tek vidim da oni igraju sa Makabijem i Fenerom. Bajern tu može eventualno 1:1 da izvuče ali vrlo lagano mogu i dva poraza da imaju. Kao što reče Bojana nama više odgovara Bajern u doigravanju tako da sa njihovom pobedom večeras dve muve jednim udarcem. 

• Like 1
Posted
4 hours ago, MC Thunder 2 said:

Idite vi direkt u plejof, po svemu ste zasluzili, bas dosta velikih pobeda na gostovanjima, pre svega, sa Oly 2-0 itd...

Samo ako moze, povucite malo Real i Efes na dole. Pa ako nam sudba da veceras, da to (unapred) iskoristimo za neku ok plej in poziciju.

Hvala 🙂

Ne bi mi nista lepse bilo nego da jedni drugima pomognemo i da zajedno odemo dalje i sto bolje se kotiramo (naravno Zvezda ispred Partizana). Sve stoji, rivalitet, prestiz, malo i bolesna atmosfera u sportu duze vreme, ali treba gledati i malo prosvecenije... Dva srpska timu medju 8 najboljih u Evropi, nije mala stvar.

• Like 4
Posted
12 minutes ago, BojanaCZV said:

Mislim da nam Monako ili Bajern najvise leze u eventualnom plejofu, jer tesko da mozemo imati prednost domaceg terena.

Svakako mnogo toga ce biti jasnije posle ovog kola.

Ako uspemo da dobijemo Real sanse su nam bas velike, sto zbog cinjenice da mozemo da dobijemo Real, sto zbog same pozicije na tabeli.

Racunica za 4-to mesto je jasna...Da Monako dobije samo jednu od tri,Bajern da izgubi jednu od 3 i mi da dobijemo Real i Efes...Mislim da smo u toj situaciji 99% cetvrti...

Svi bi bili na 20-14( u trouglu bi mi imali 3-1) isli bi na Bajern sa prednoscu domaceg terena.

• Like 4
Posted
1 minute ago, Delija96 said:

Bajern da izgubi jednu od 3

Pa ja i pričam o tome, ali ovde je verovatno primarno da komšiji crkne krava. 

Bajern će biti favorit i protiv Makabija i protiv Fenerbahčea (kome ta utakmica neće ništa značiti), tako da ako pobedi večeras, imaju realne šanse da dobiju i preostale dve i tako budu ispred nas.

Posted

Ceo repertoar kopa...  i ko ne skače taj je_______

Neutralno a iza zastava NE U EU/NATO :lol_2:

Sreća pa se skoro ništa od ovoga nije čulo u prenosu jer je stoga nadglasana za sve pare. Mrš.

• Like 16
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 2
  • Ruke su vam krvave! 6
Posted
27 minutes ago, TB Told said:

Pa ja i pričam o tome, ali ovde je verovatno primarno da komšiji crkne krava. 

Bajern će biti favorit i protiv Makabija i protiv Fenerbahčea (kome ta utakmica neće ništa značiti), tako da ako pobedi večeras, imaju realne šanse da dobiju i preostale dve i tako budu ispred nas.

Ukoliko Panata dobije sve tri do kraja a Fener izgubi od Bajerna,Panata zavrsava kao druga a Fener kao treci....Tako da se ne slazem bas da im nece nista znaciti...Ovde svi igraju maksimalno do kraja,kome do sada nije bilo jasno,valjda sada jeste😁 Neka dobije Bajern veceras,pa neka ih zvekne Makabi sledecu🤷🏻‍♂️

• Like 4
Posted (edited)

Rekao bih da su nam vece sanse protiv Efesa, pa mozda cak i protiv potencijalno nezainteresovane Panate u poslednjem kolu, nego sutra protiv Reala.

Malo ko nas je demolirao kao oni u Madridu. Pribijeni su uz zid i podigli su formu, bice jako tesko bez Dzoela odraditi dobar posao defanzivno i spreciti Fakua, Hezonju i Tavaresa da nas upropaste, a tu je i Lotermozer da im se nadje.

No dobro, protiv Virtusa je bila must-win tekma i to smo obavili perfektno. Sutra uci maksimalno rastereceno i opusteno, da probamo da drzimo prikljucak sto duze i uvucemo ih u nervozu, pa sta bude.

Edited by fradler
  • Like 2
Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

Milan ako pobjedi Barsu u poslednja dva kola ima Virtus i Makabi, i praktično zicer da dođe do 19 pobjeda. To nam nikako ne odgovara. 

Bolje da Barsa pobjedi mada iskreno nisam siguran da mogu jer su žestoko oslabljeni.

Sasvim besmisleno je pricati sta nam vise odgovara u duelu Milano - Barselona.
Jer to sto nam odgovara zavisice sta cemo mi da uradimo u naredna 3 kola, ali i sta ce drugi, koji su ucesnici te cele corbe.
Bukvalno tek kad se zavrsi 34 kolo znace se se sta nam je tu odgovaralo. Slicno je i za Bayern - Partizan.

• Like 10
Posted

Imam utisak da ćemo biti ili 4.-5. ili 9.-10., a da je najmanje verovatno 6.-8.

Da obrazložim...

Sa eventualnih 20 pobeda vrv bismo se za 4. i 5. mesto borili sa Monakom i Bajernom. Monako do kraja ima Oli, Pao i Asvel. Bajern ima Partizan, Makabi i Fener. Vrlo je realno da se bar jedan (a moguće i oba) od njih zaustavi na max 20 pobeda, što bi značilo bar 5. mesto za nas. U scenariju tih naših 20 pobeda (da padnu Real i Efes) mala je šansa da još neko dobaci do 20. Teorijski može Barsa, ali baš, baš teško.

Ako završimo na 19 onda se komplikuje. U jednačinu ulaze Efes i Real, koji lako mogu do 19 ili 20, uz bolji skor sa nama. Takođe, do 19 mogu i Barsa i Milano (ako dobije večeras), teorijski i Partizan, mada to baš teško. U potencijalnim mnogouglovima ekipa sa 19 pobeda ne stojimo baš najbolje jer smo lošiji od svih kandidata osim Barse.

Ako, ne daj Bože, ostanemo na 18 - onda se nadamo da Pariz, Barsa i Partizan neće dobaciti dalje od toga, da bismo uopšte igrali plej in.

Posted
2 hours ago, Placebo Lone star said:

Moja  zelja

4.Crvena Zvezda

5.Monako 

Ja na Googlu:

najjefitniji moguci ikada smestaj u Dubaiju.

A da me niko ne hebe ako moze ono samo da prespavam i odem na utakmice.

U tom slučaju moraš da progugleš i najjeftiniji prevoz do Abu Dabija pošto so F4 igra tamo 😉

• Ha-ha 1
Posted

Gledajuci raspored ,nama bi odgovaralo veceras da dobije Barsa i Partizan pretpostavljam... Milano poslije ovoga ima na papiru dva laka meca baskonija kuci virtus u gostima, bajern protiv fenera i makabija...efes osim nas ima lak raspored, najtezi Barsa i Real

• Like 1
Posted

Sad svu patkometriju na stranu, u teoriji - nama odgovara da KKP dobije. Da nam malo skine Bajern sa vrata plus da ostane u trci da bi se klao sa Realom poslednje kolo.

Šteta što se toga neću setiti kad počne utakmica :lol_2:

• Like 2
  • Ha-ha 11
Posted
6 minutes ago, NMX said:

Šteta što se toga neću setiti kad počne utakmica

Ma to ti je win/win

Ako dobije KKP, pa dobro odgovara...

Ako dobije BAYERN, pa dobro ispušio KKP...

• Like 8
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
  • Pumpaj! 5