Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako neko nije zaslužio ovakav raspad od tima to je Bolomboj lafčina.

Za Filipa ne brinem.

Ostale nek je sramota redom.

Kakav crni plej in...ovo je jebeno dno kace.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted

Počeli ste sjajno. Prvih 5 min ste izgledali kao F4 ekipa. 

Raspali ste se onda kada je grk pustio Tea. Upravo ta odluka je razigrala Edvardsa i Obsta i tu je bio kraj.

Obst i Vojtman su širili, Edvards je imao čist teren da napadne. Lučić dodatno pomogao da se Bajern odlepi na nedostižnu razliku.

Ova utakmica nije bila pod moranjem da se pobedi, ali posle poraza od Zalgirisa pobeda u sledećem kolu protiv Armanija je pod obavezno.

• Like 2
Posted

Prvo srpsko šilbovanje bi iz korena promenilo odnos ostalog dela rostera prema obavezama. Možda bi gubili ali se sasvim sigurno ne bi vukli kao mrcine po parketu. Ne, tu uopšte ne mislim na Nedovića. Nikako.

• Like 3
Posted (edited)

Ne možemo iz ovog kanala sa glavnom investicijom koja nije ni za prineti Karliku, Šorcu, Francisku ali ni bratu Tamiru Blatu pa ni mladjanom Mateo Spanjoli. Svi su za razliku od njega dvocifreni u ppg i indexu i imaju presudan uticaj na igru tima. 

Do sada je morao da se sabere, preuzme uzde, poveže tim i sa tim telom pegla po 30 mpg.

Naravno za to nesnadjenje je jednako kriv i trener. 

Ovakvi možemo do 17-e pobede samo ako Armaniju, sada za vikend, povrede još dvojicu.

Ne vidim ni svrhu da se ovakvi obezglavljeni pojavimo nekom u doigravanju koji žele taj prolaz da progrizu kroz nas. 

Ona koska Kalini večeras na perimetru kada nije ni podigao loptu...da ne poželiš nikom.

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Posted (edited)

Odličan je Bajern. Brz protok lopte, gotovo da im je svaki šut za 3 otvoren, kad krenu da rešetaju, a rade to često, svakog mogu razbucati. Pogotovo na svom terenu. Dakle, nije sramota izgubiti od takvog tima. Problem je način, ne mislim da se naši nisu trudili nego i da godine čine svoje, delujemo izmrcvareno i bez energije. Čim sam video onakvo rotiranje, znao sam da sledi nerviranje i đoki sviranje. :smiley53: Šta je tu je, teraj dalje. Vučiću pederu. Živela Srbija!

Edited by Volter
  • Like 6
Posted
5 minutes ago, Coz29 said:

Ova utakmica nije bila pod moranjem da se pobedi, ali posle poraza od Zalgirisa pobeda u sledećem kolu protiv Armanija je pod obavezno.

Ma mora samo da se umre.

• Love 1
Posted
2 hours ago, djenkoslav said:

Znajući nas, večeras Lučić 7/8 za 3, Nejpijer igra odbranu kao Stefan Marković i 12/14 iz igre. 😅

Bolje da sam ćutao. Sramota za Zvezdu da ovako odigra...

• Like 1
  • WOW 1
Posted

DZOEL BOLOMBOJ KAPITEN ZA SLEDECU SEZONU 

Sve sem ove odluke bice sramota svih u klubu

Neka se stidi domaca osnova kako jedan stranac pokazuje vise nego oni koji su navijaci kluba od malena

• Like 21
Posted

CMM floor general! Sta ono bese pricali na pocetku, niste zadovoljni covek prvi asistent evro lige. Kakvi nama diletanti rade u klubu.

Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Neka se stidi domaca osnova kako jedan stranac pokazuje vise nego oni koji su navijaci kluba od malena

Oni da se stide sami bi otisli.

• Like 1
Posted (edited)

Ovi da su hteli dali bi nam 120 poena.

Tek kad vidiš bekovsku liniju drugih ekipa provališ.kakve mi olupine u ekipi gajimo.

Joelu našamaraj te salonske košarkaše zajedno sa trenerom Janisom rotacijom Sferopulosem.

Sramotna igra,sramotno vođenje ovih starkelja i preplašene i pteplaćene domaće osnove.

Sve u svemu Top10 je premija.

Kup je naš!

Edited by Zadnji vezni
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Очајан прелазни рок,превише матораца у екипи ,разбацивање са милионима ,преплаћивање играча,доселекција Џ Бравн?Најбољи играч нам случајно дошао?Џоел добар јесте али фали још један центар.Без плеја играмо ,ако Недовића продуже адио гледање,надам се да ће нам укинути милионе,не знамо да их потрошимо.Углавном прематора екипа,морамо да правимо играче,мени би Коста увек имао места да игра.

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Mile1 said:

Ako ostane sledece sezone.

Da sam na njegovom mestu zapitao bi se,bitno da ce ostati Nedovic

• Thanks 1
Posted
1 minute ago, JPM said:

Oni da se stide sami bi otisli.

I posle kada mi kazu da stranci imaju manju borbenost nego ove domace primadone koji se slepaju na racun stare slave. Nemam nista protiv da promenimo 10 igraca za sledecu sezonu. Filip i Dzoel cement ostali razlaz

• Like 11