Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

457 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      41
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      356
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

Samo meč po meč, pa dokle doguramo. Sto manje misli o top 4 ili 6 i biće svima bolje. Za početak i da budemo u top 8 to će biti ogroman pomak u pogledu šta je bilo ranijih sezona. 

Sutra ako pobedom potvrdimo brejk iz prošlog kola, na konju smo. 

• Like 2

Najgori deo pada forme je iza nas. Petrusev bez bolje odbrane tesko da bi mogao da igra za top klubove Oly, barsa, Real a ako popravi odbranu ode on direktno u NBA. Cuo pricu da se Jago bunio oko statusa, minuta. Posle sastanka sa Sferom nije znao gde je. Pokazani mu klipovi tj. fajlovi, sta se ocekuje od njega jer je dokazao da moze, a onda i ono sto on trenutno igra. 

• Like 3

9 minutes ago, Урош19 said:

Ima li istine u pisanjima da pregovaramo oko otkupa Petruševa, sad mi je iskočila objava maxbeta?

Izvinjavam se ako je već pisano na prošlim stranicama, nisam detaljno pratio topic u poslednje vreme.

giphy.gif?cid=6c09b952zz4xztkin5jkrd9rzk

• Ha-ha 9

16 minutes ago, Урош19 said:

Ima li istine u pisanjima da pregovaramo oko otkupa Petruševa, sad mi je iskočila objava maxbeta?

Izvinjavam se ako je već pisano na prošlim stranicama, nisam detaljno pratio topic u poslednje vreme.

Verovatno radimo na tome, ali mislim da od toga neće biti ništa. Činjenica da ga je Olimpijakos jedva pustio i to na pozajmicu, govori da oni i dalje računaju na njega i ne žele da ga se tek tako odreknu. Pogotovo posle ovakvih igara. Nema na tržištu velikog broja kvalitenih visokih igrača i to u najboljim godinama.

9 minutes ago, Volter said:

Verovatno radimo na tome, ali mislim da od toga neće biti ništa. Činjenica da ga je Olimpijakos jedva pustio i to na pozajmicu, govori da oni i dalje računaju na njega i ne žele da ga se tek tako odreknu. Pogotovo posle ovakvih igara. Nema na tržištu velikog broja kvalitenih visokih igrača i to u najboljim godinama.

Mislim da Petrušev ulazi u poslednju godinu ugovora sa Olimpijakosom. Nemaju mnogo izbora. Ili će ga prepustiti uz verujem dobro obeštećenje za koji imaju poslednju šansu da uzmu neku paru ili će svojeglavo da insistiraju na povratku igrača koji sigurno neće biti motivisan da se opet vrati kod njih nakon ovakve sezone i da opet budu u istoj situaciji kao na početku ove sezone kad su imali nezadovoljnog igrača. 

• Like 1

9 minutes ago, Volter said:

Vezenkov i Fall imaju višegodišnje (jake) ugovore, obojica su veoma važni (ključni) igrači u Barcokasovom sistemu. Peters ima ugovor i za sledeću sezonu, dok Milutinovu ističe na leto. Nema šanse svi da ostanu + Petrušev. 

Moraće Olimpijakos da napravi neke važne poteze na leto, mislim da jedino u slučaju razlaza sa Petersom i Milutinovim bi mogli da naprave pristojan prostor za Petruševa, i da onda još jednim igračem, npr. nekim ala Moses Wright popune visoke pozicije.

Verujem da ukoliko bi zadržavali Milutinova, neće biti gadljivi na neko veliko obeštećenje, a Petrušev može i neki NBA buyout da ima pa da ta investicija pored igračkih i rezultatskih pluseva eventualno i vrati lovu koja je data.

• Like 2

Ali Filipova mogucnost da se brzo adaptira na svaki zahtev Sferopulosa je nesto neverovatno.

Za kratko vreme smo od negledljivosti njega i Bocka u istoj petorci stigli do toga da nam budu ozbiljan tas na vagi koji moze da izdominira svakoga.

Mora jos meceva da prodje da bismo mogli da damo ozbiljniji sud, medjutim, kako je Filip brzo uspeo da prebaci u glavi sta se od njega ocekuje sa te pozicijie i kako je uspeo u momentu da isporuci - fascinantno.

Njih dvojica su tandem koji moze da igra f4, samo nek ostali budu njihov dobar servis, pre svega krila, a bekovi nek donose bolje odluke u napadu i mi smo na konju.

Ziv nisam da vidim kako cemo spremiti igru protiv Asvela koji nas je momacki iskaznjavao u preuzimanjima prosli put, ne bi me cudilo da se osnovni princip visokih petorki sa derbija preslika i na ovu utakmicu.

• Like 4

30 minutes ago, Nenadd said:

Ziv nisam da vidim kako cemo spremiti igru protiv Asvela koji nas je momacki iskaznjavao u preuzimanjima prosli put, ne bi me cudilo da se osnovni princip visokih petorki sa derbija preslika i na ovu utakmicu.

Tada su 25min uzeli Plavšić, Mitrović i Daum, a sada su tu Bolomboj i Braun, to je značajna razlika kod preuzimanja.

Nama je preuzimanje problem uglavnom kada su Neda i Jago u igri, sa Kenanom je prilično podnošljivo.

Nije slučajno što smo u poslednjih 8 kola najbolja odbrana EL.

Meni je najinteresantnije da vidim za koju od ove dve utakmice će Sfero odlučiti da idemo sa 100% snage i zalaganja, a koju će probati da dobije uz šlepanje. Jer nema šanse da se obe igraju full 100%, uz raspored od derbija pa do Budućnosti.

• Like 2

1 minute ago, MarioKempes said:

Tada su 25min uzeli Plavšić, Mitrović i Daum, a sada su tu Bolomboj i Braun, to je značajna razlika kod preuzimanja.

Nama je preuzimanje problem uglavnom kada su Neda i Jago u igri, sa Kenanom je prilično podnošljivo.

Nije slučajno što smo u poslednjih 8 kola najbolja odbrana EL.

Meni je najinteresantnije da vidim za koju od ove dve utakmice će Sfero odlučiti da idemo sa 100% snage i zalaganja, a koju će probati da dobije uz šlepanje. Jer nema šanse da se obe igraju full 100%, uz raspored od derbija pa do Budućnosti.

Tako je, uvek do sada je birao jednu.

Mislio sam da ce proslo duplo kolo biti prvo gde idemo all in ali su protivnici jednostavno bili prejaki.

Sad su po meri, imamo jedno gostovanje ali to je Berlin, putovanje i protivnik za pozeleti.

Dupla pobeda bi bas znacila da smo zagrizli za top6, jedan od dva je i dalje pokazatelj da guramo jako ali da definitivno ne mozemo u kontinuitetu.

Ono sto raduje je govor tela igraca od Splita pa naovamo, zasluzili su ovu pobedu u derbiju i nek im to sada bude prekretnica sezone, u prvom redu za Kodija koji je bas skocio sa samopuzdanjem.

• Like 4

Mene baš ohrabruje igra JBIII iz utakmice u utakmicu. Vidi se da hvata zalet i formu nakon pola godine ne igranja. A ono šta donosi na terenu se ne meri ni jednom statistikom i ako i statistički puni kolone. Daje poene iz reketa, hvata ničije lopte u napadu i odbrani, sa bacanja pouzdan za sada, zna da asistira i ukrade loptu a uz sve to sa jednom izgubljenom loptom u šest utakmica. Voleo bih ako može @Guru da izvuče neku paralelu od kad je zaigrao ozbiljnije za nas poslednjih utakmica, kako izgleda naša odbrana. Nekako mi se poklapa njegovo dizanje forme sa našom najboljom odbranom u poslednjih nekoliko utakmica. Naravno nije zbog njega tako ali sam siguran da ima poprilični uticaj na nju. 

• Like 8

Moraće neko od bekova da se pojavi protiv Asvela, zaista su u kompletu svi bili očaj protiv Partizana i da ljube u guzice Filipa i Bokija što su nas držali u igri. CMM je bio najmanje loš ali i on je npr naspram Carlika Jonesa delovao kao drugorazredni igrač. Stalno mi se menja mišljenje da li manje verujem Nedoviću ili Canaanu a za tu poziciju sam bio najmanje zabrinut pre sezone. Takođe nisam očekivao onakve promašaje Yagoslava iz čistih pozicija, ako nešto zna - to je da stavi trojku iz otvorene pozicije. Ipak, energetski smo protiv Partizana bili na maksimumu i kad bismo sa tom željom ulazili u svaku utakmicu top 6 bi bio sasvim realan.

• Like 5

Elem nisam se javljao još od derbija. Kad su se slegli utisci mogu reći da smo bili bolji za zeru i drago mi je što smo pobedili. Prava ragbi utakmica gde nismo blistali ni mi ni oni ali pobeda je pobeda. Ipak podatak da smo imali 18 izgubljenih lopti veoma zabrinjavajući. Kalina u velikom padu formu, 6 izgubljenih lopti ali ipak odlično namirisao one dve ukradene lopte. Sledi duplo kolo, sada bi stvarno bilo dobro dobiti obe utakmice kako znamo i umemo. 

25 minutes ago, Chaos Is Me said:

Moraće neko od bekova da se pojavi protiv Asvela, zaista su u kompletu svi bili očaj protiv Partizana i da ljube u guzice Filipa i Bokija što su nas držali u igri. CMM je bio najmanje loš ali i on je npr naspram Carlika Jonesa delovao kao drugorazredni igrač. Stalno mi se menja mišljenje da li manje verujem Nedoviću ili Canaanu a za tu poziciju sam bio najmanje zabrinut pre sezone. Takođe nisam očekivao onakve promašaje Yagoslava iz čistih pozicija, ako nešto zna - to je da stavi trojku iz otvorene pozicije. Ipak, energetski smo protiv Partizana bili na maksimumu i kad bismo sa tom željom ulazili u svaku utakmicu top 6 bi bio sasvim realan.

Tu bi se kladio na Kodija i Kenanna,slab je Kenan par utakmica unazad a kod kuce je najsladje