Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      90
    • Niko!
      179

Recommended Posts

Negde sam video informaciju da prodaja karata za fener i monako krece u cetvrtak od 12h ali nisam video na oficijalnom profilu na instagramu, da li neko zna vise o tome?

Edit: pronasao na sajtu kluba, logicno :frusty:

Edited by kojan

35 minutes ago, kokodakalo said:

Za Lesora se slazem, iako ni on nije univerzalan koliko je Bolomboj jer mu nedostaje pre svega sut iza linije 6,25. Ostalo ima sve sto ima i Bolomboj, a u mnogim stvarima je bolji.

Za Milutinova i Tavaresa se ne mogu sloziti, pogotovo za Milutinova. Mislim da ofanzivno nemaju Bolombojev uticaj na igru. Ni jedan ni drugi ne mogu da rasire protivnicku odbranu. Sut za tri ne postoji, pa cak ni duga dvojka. Slobodno mogu da se cuvaju na obodu reketa.

Isto tako u odbrani ne mogu da vrse preuzimanja u onoj meri u kojoj to Bolomboj moze. Gabaritima su svakako bolji zastitnici reketa i bolji ofanzivni skakaci, ali Bolomboj reket sasvim dobro stiti skocnoscu. Mnogo je skocniji od navedene dvojice. 

To što je neko raznovrsniji ofanzivno ili defanzivno ne znači i da je overall bolji igrač, Tavares ni kada je bio na apsolutnom vrhuncu uglavnom nije micao iz reketa pa je bio ubedljivo najbolji centar EL i jedan od par igrača sa najvećim uticajem na igru. Pritom nije ni Bolmboj neki volume šuter i kreator za sebe, nego igrač koji je pre svega atleta i finišer.

A ne znam ni što je toliko bitno da li je 2. ili 4. najbolji centar u EL, poenta je da je za Zvezdu idealan i da je uživanje gledati takvog igrača. 

• Like 18

8 hours ago, JPM said:

Ne znam kako stoji statisticki, ali Milutinov definitivno ima domet i za tri poena. Prilicno mekana ruka.

Ne znam koji sport gledas, ali milutinov nikad nije sutnuo trojku a da nije sticajem okolnosti zbog isteka napada.

• Like 1

8 minutes ago, Losmi17 said:

Ne znam koji sport gledas, ali milutinov nikad nije sutnuo trojku a da nije sticajem okolnosti zbog isteka napada.

Kriket.

8 hours ago, Nini3112 said:

Ni ne sutira ih

Bolomboy je defanzivno bolji od Milutinova.

Verujem da ih ne sutira, samo kazem da ima domet i prilicno mekanu ruku. Ovo drugo je vec stvar odluke njega i trenera.

Just now, Mile1 said:

Sta sve ovde necu procitati Milutinov i sut za tri poena 😂

Procitaj ponovo mozda ovaj put shvatis.

Napisao sam da ima domet i mekanu ruku, a ne da sutira trojke. Nisam gledao statistiku i verujem da ne sutira. 

• Like 1

Kada kažemo da igrač ima određen domet, obično se misli na to da sa te udaljenosti makar povremeno šutira i da pogađa u koliko-toliko razumnim procentima. U tom smislu Milutinov nema domet za tri.

E sad, da je otišao u NBA, verujem da bi ga tamo uspešno napravili na streč-peticu u doba kada je to bilo na vrhuncu (piken)popularnosti i da bi bio ok u tom segmentu igre. Ali nije, i to je neka druga priča.

Uostalom, bolji je ovako. 😁

Postujem to, ali ja sam vrlo precizno napisao na sta ja mislim. 

Nema potrebe da se spinuje i onda pravi podsmeh za nesto sto nije napisano.

Kao kad bi ti ja sad napisao "Da li je moguce da si napisao da je Sekil ONil belac? Sta sve necu da procitam ovde...".

6 minutes ago, JPM said:

Kao kad bi ti ja sad napisao "Da li je moguce da si napisao da je Sekil ONil belac? Sta sve necu da procitam ovde...".

Pa nemam pojma, malo ti je čudna analogija, ne znam u kom kontekstu bi neko mogao da napiše da je Šek belac a da to ima bilo kakvog potencijalnog smisla. :classic_smile:

Mislim, jedina osoba koja je više crnac od Šeka je valjda Semjuel L. Džekson.

U svakom slučaju, prekršio si konvenciju ali smo razjasnili i to je valjda to.

Edited by Smrtokapa
  • Like 2

7 minutes ago, Smrtokapa said:

ne znam u kom kontekstu bi neko mogao da napiše da je Šek belac a da to ima bilo kakvog potencijalnog smisla. :classic_smile:

Pa ni u kom, ali u tome je stvar. Neko napise nesto, onda neko drugi imputira ovom prvom da je nesto napisao i onda se tome podsmeva. Nebuloza.

Treba da se cita ono sto je napisano a ne da se odgovara na nenapisano.

4 minutes ago, JPM said:

Treba da se cita ono sto je napisano a ne da se odgovara na nenapisano.

Haha pa jeste, ali ti si otprilike video ovu sliku Šeka:

Spoiler

9c47fdb3af7cb7c99491acbf9a06423b.jpg

i onda si napisao da je Šek belac i da se tako obukao, a kad dođu ljudi i pitaju "kako belac jbt" ti im kažeš "pa mislio sam na to da je obukao ovu belu majicu". :classic_biggrin:

Tako i za domet, Milutinov ima okej ručicu, a može i da dobaci do koša sa trojke jer je zdrav i jak momak, ali "domet" nema.

... bojim se da cu da sjebem procente, zicer je zicer ... bas kao i doticni

Edit

Pravilno bi trebalo da se kaze 'zicer je keva' ali se plasim da bi onda diskusija krenula u drugom pravcu

Edited by Plant
  • Ha-ha 9

On 1/6/2025 at 9:11 PM, Nenadd said:

...dokle god Branko moze da drzi ritam treninga i podize energiju ekipe - dobrodosao je.

Dokle god mogu da ležim na podu bez da me iko drži - nisam pijan.

• Ha-ha 5

Milutinov deluje kao neko ko bi uz forsiranje tog  segmenta na treningu mogao da ubacuje trojke. Za neke centre, kao sto su Lesor, se iz aviona vidi da to ne moze. Ne secam se da li je naš Luka sutnuo neku trojku skoro, ali deluje da tablu ne bi mogao da pogodi.

• Thanks 1

20 minutes ago, berti said:

Milutinov deluje kao neko ko bi uz forsiranje tog  segmenta na treningu mogao da ubacuje trojke. Za neke centre, kao sto su Lesor, se iz aviona vidi da to ne moze. Ne secam se da li je naš Luka sutnuo neku trojku skoro, ali deluje da tablu ne bi mogao da pogodi.

Prošle sezone u EL šutirao trojke 33%. 🙃

1 hour ago, JPM said:

Procitaj ponovo mozda ovaj put shvatis.

Napisao sam da ima domet i mekanu ruku, a ne da sutira trojke. Nisam gledao statistiku i verujem da ne sutira. 

Kada neko kaze da ima domet za tri poena to znaci da taj igrac u nekim utakmicama sutira za tri poena

Bolomboj je centar sa tom definicijom gde ima domet i gde je na nekim utakmicama pokazao da moze pogoditi trojku, a opet nije mu to primarni ofanzivni opus