Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

440 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      343
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      87
    • Niko!
      177

Recommended Posts

15 minutes ago, Dzo23 said:

Obzirom da je tema PR pod katancem, da napišem ovde da Uroš Plavšić prelazi u Bešiktaš. Oni će preuzeti njegovu platu.

Slična priča kao sa Simonovićem rekao bih.

Luka je neuništiv.

18 minutes ago, Todo said:

Luka je neuništiv.

I ja bih bio neunistiv sa 650k (give or take) jura godisnje. Pa bih kao i Luka, potegao BAT, kad mi kasni plata (da, da, dok sam clan istog tog kluba koga BATujem). 

Zato je Luka neunistiv. 

• Like 1

6 minutes ago, Kooineeperk said:

I ja bih bio neunistiv sa 650k (give or take) jura godisnje. Pa bih kao i Luka, potegao BAT, kad mi kasni plata (da, da, dok sam clan istog tog kluba koga BATujem). 

Zato je Luka neunistiv. 

TI jos nisi skontao.😜

• Ha-ha 1

1 minute ago, berti said:

Eh, da uparimo nekako Motlija i Brauna... Strašnije na njih nabasati u reketu, nego korzo uvece ulicama selendre iz From serije.

Pa uparite ko vam smeta.

Aaa Luka smeta, pardon.

• Ha-ha 2

7 minutes ago, Clash said:

TI jos nisi skontao.😜

Ne smem ni da napisem sta sam sve skontao. 

Na primer, zasto pobogu Smartu dugujemo 600k?! 

• Ako je to za onih pola godine sto je kao igrao - kako bre 600k?! Za te pare smo mogli da dovedemo igraca koji znaci, slicnu mesecnu platu ima recimo Nedovic. I zasto mu se duguje uopste, nista nije dobio dok je bio tu?
  • Ako je to za onih +1 sto smo imali opciju ugovora i za sledecu sezonu (tj. ovu 24/25), onda 600k za tu sezonu i nije mnogo (mada je diskutabilno s obzirom kako se pokazao), ali zasto mu dugujemo ako nije ostao, ko je imao +1 opciju, mi ili igrac?! Nema smisla da je igrac. I ako je tako, ako je aktiviran ugovor i za 2024/25, gde su pare nakon sto je potpisao za Orlando?!

Bolje da cutim... 

2 minutes ago, Kooineeperk said:

Ne smem ni da napisem sta sam sve skontao. 

Na primer, zasto pobogu Smartu dugujemo 600k?! 

• Ako je to za onih pola godine sto je kao igrao - kako bre 600k?! Za te pare smo mogli da dovedemo igraca koji znaci, slicnu mesecnu platu ima recimo Nedovic. I zasto mu se duguje uopste, nista nije dobio dok je bio tu?
  • Ako je to za onih +1 sto smo imali opciju ugovora i za sledecu sezonu (tj. ovu 24/25), onda 600k za tu sezonu i nije mnogo (mada je diskutabilno s obzirom kako se pokazao), ali zasto mu dugujemo ako nije ostao, ko je imao +1 opciju, mi ili igrac?! Nema smisla da je igrac. I ako je tako, ako je aktiviran ugovor i za 2024/25, gde su pare nakon sto je potpisao za Orlando?!

Bolje da cutim... 

Ne znam za Smarta, ali znam da niko nije potezao BAT za kasnjenje plata ni iz CZ ni iz KKP u toku sezone.

A ja krećem put Novog Mesta. Tradicija se ne sme izneverit. Debi Browna će ipak bit danas kako čitam. Kako god radujem se prilici šta ću moći ispratiti ovaj dobar naš tim uživo. A i NM je pomalo moj grad. A pre toga možda i padne neko iznenađenje u Blaugrani. 

Edited by bodo
  • Like 6

5 minutes ago, Clash said:

Ne znam za Smarta, ali znam da niko nije potezao BAT za kasnjenje plata ni iz CZ ni iz KKP u toku sezone.

Pre dve godine (dakle dok je nas kosarkas), prijavio nas je BAT-u za neko kasnjenje. Da li je stari ili novi dug, ne znam. Ali nas je prijavio u ovom poslednjem mandatu.