Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

2 hours ago, DameTime said:

Pa omogućeno ti je, ako ti nečije pisanje smeta možeš ga staviti na IL. 

Neće ljudi da prestanu da pišu ono što žele (a ne krše pravila) zbog tebe i još par pojedinaca. 

Znaci, savet moderacije je da blokiram 5 strana upisa i 20 clanova foruma cije misljenje o kosarci i igri naseg tima zelim da procitam?!?Kako bese ono-contadictio in adjecto...

Oni "nece da prestanu da pisu sta zele"?!? Valjda je moderacija tu da im skrene paznju na oftopicarenje, trolovanje, lozenje i agresivni politicki aktivizam na temi Zvezda-Oli? 

Ne krse pravila? WTF i OMG...

• Like 1

5 minutes ago, Mr.Consular said:

Znaci, savet moderacije je da blokiram 5 strana upisa i 20 clanova foruma cije misljenje o kosarci i igri naseg tima zelim da procitam?!?Kako bese ono-contadictio in adjecto...

Oni "nece da prestanu da pisu sta zele"?!? Valjda je moderacija tu da im skrene paznju na oftopicarenje, trolovanje, lozenje i agresivni politicki aktivizam na temi Zvezda-Oli? 

Ne krse pravila? WTF i OMG...

Je li se sklonilo transparent Ubice? Jeste? Gde se desio?Na utakmici Zvezde.

Naravno da ce da se pise o tome i osudi.A zasto ti to smeta?

I ja bih voleo da se vise pise o utakmici ali razumem zasto se pise o ovome ovoliko.

Edited by Don Dusko
  • Like 6

10 minutes ago, Estrella Roja said:

U sledeće 3 EL utakmice gostujemo Efesu i Barseloni ekipama koje do sad nikad nismo pobedili u gostima i dočekujemo Makabi. Bio bih prezadovoljan sa 2 pobede do kraja godine

Samo sa pobedom protiv Makabija bih već bio zadovoljan, jer od 10.januara pa do mislim 7.februara nam sledi čak 7 utakmica u Evroligi, od toga imamo 6 u Beogradu i samo jednu u gostima u Berlini, dobiti sve u Beogradu, a u gostima protiv Efesa, Baskonije i Barse, ako uzmemo jednu pobedu, bilo bi superr. Do duse od 6 u Beogradu u nizu, dve su gostovanja i to jedna Partizanu, ali Zvezda ima kvalitet da pobedi Partizan na strani, jer ćemo tada igrati i sa Bolombojem nadam se u formi, zatim Petrusevim, Braunom...

• Like 2

41 minutes ago, Perkos2 said:

Ovo nema veze sa zalaganjem igrača, od kad postoje dobri odnosi dve navijačke grupe uvek ide obaveštenje da nam dolazi klub čije igrače ne vređamo i ne pevaju se uvredljive pesme. Nikad nije sugerisano igračima bilo šta a i nije ni bilo potrebe Olimpijakos je uvek jača ekipa od Zvezde. Odoh posle duže vremena na forum delija i gle čuda i tamo se diskutuje o sinoćnjem događanju na tribini. Doduše još se glavni nike javio ali ima razlike u miščjenju. Čak ima i nekih koji ne bi bili protiv transparenta ali da je na ćirilici. Uglavnom im smeta što je rađeno bez znanja tribine. Oni stvarno funlcionišu kao vojska i ne dovode u pitanje odluke vođa a ko i kako kontroliše neke od vođa posebno je pitanje.

Eno ga glavni, vec se oglasio. Kako covek spinuje, zamenjuje teze... Sramno

Zvezda ima tim s kojim može svakome na megdan. Nema više unapred upisanih poraza. To je već uspeh. Na tom putu će se desiti i poneki neplanirani poraz ali ionako je ovo luda sezona u EL bar što se tiče rezultata i skora ekipa kao šta su  Real, Barca, Pao do ovog trenutka. Tko bi se tome nadao.

• Like 9

@Zvezdaš96

U suštine se slažem, pozitivan skor na polusezoni bi bio baš uspeh sa obzirom na dosadašnji raspored i stanje sa povredama. Nego se nekako nadam jednoj pobedi na sledeća dva gostovanja, da makar prekinemo jedan crni niz protiv tih timova. A kad nam se vrati Bolomboj i Davids zaigra za nas plafon će nam biti dosta veći.

I da još jedna stvar od sinoć: čini mi se da je Jago odigrao jako dobro u odbrani sinoć. Možda statistika to ne pokazuje ali po meni verovatno njegova najbolja defanzivna partija od kad je kod nas

• Like 3

Taktički najbolje spremljena utakmica ove sezone, držali smo se plana robotski precizno. Nedović rasterećuje ostatak ekipe u napadu pukim svojim prisustvom. Bravo za Luku i Dedu, vintage partije. CMM odličan, svaki pas mu je bio smislen i u cilju bušenja odbrane rivala. Veliki skalp koji pokazuje ambicije. Vidimo čak i na primeru tako jake ekipe kao što je Oly (ili PAO protiv komšija) koliko je teško igrati sa samo jednom pravom peticom pa makar to bili Milutinov ili Lessort. Za kraj, svaka čast junaku na transparentu a Delijama želim pravdu za njihova nedela i otrovnu egzistenciju, ništa više od toga.

• Like 42

23 minutes ago, Leonard said:

Bas da vidimo kako ce kriminalac Pedja da zaustavi skandiranja koja ce pre ili kasnije oriti se halom!

Najgore je sto on, koliko znam, nije kriminalac uopste. Bandoglav jeste, kriminalac ne. 

Naravno, u njihovom vrhu ima krimosa.

Velika sramota delija uklanjanje transparenta. Nadam se da ce na nekoj narednoj utakmici krenuti i prozivka Vucicu, pa neka probaju da ucutkaju to.

Ubacivanje aviona sigurno nije bilo sa te strane. A navijanje je bilo dobro, pevanje Oliju samo na pauzama uglavnom. Dobar deo ostatka je zvizdao u bitnim momentima.

Biće teško makar za Evroligu odrediti 12 koji treba da igraju kada su nam svi zdravi evroligaške duele, ali hajde da kažem da se nadam i verujem da su ovo naših 12 igrača za EL, kada su nam svih 17 igrača registrovanih dostupni:

Jago, Kodi, Nedović, Kenan, Dobrić, Giedraitis, Kalinić, Daum, Braun, Mitrović, Bolomboj i Petrušev.

• Like 2

16 minutes ago, Leonard said:

Vidi se po broju krivicnih prijava koje ima.

Jbg, sad ce ispasti da ja nesto podrzavam lika. Nije isto krivicna prijava za tuču na stadionu ili ulici i krivicna prijava za trgovinu narkoticima, ubistva, otmice, iznude... Svakom od nas moze da se desi tuca, ali narkotici i ubistva su vec akti teskog kriminala

• Like 4

31 minutes ago, Chaos Is Me said:

Taktički najbolje spremljena utakmica ove sezone, držali smo se plana robotski precizno. Nedović rasterećuje ostatak ekipe u napadu pukim svojim prisustvom. Bravo za Luku i Dedu, vintage partije. CMM odličan, svaki pas mu je bio smislen i u cilju bušenja odbrane rivala. Veliki skalp koji pokazuje ambicije. Vidimo čak i na primeru tako jake ekipe kao što je Oly (ili PAO protiv komšija) koliko je teško igrati sa samo jednom pravom peticom pa makar to bili Milutinov ili Lessort. Za kraj, svaka čast junaku na transparentu a Delijama želim pravdu za njihova nedela i otrovnu egzistenciju, ništa više od toga.

Sve na mestu. Samo da dodam Ognjen Dobrić. Često se zaboravlja, hvale se nekako svi pre njega. Mislim da ne zauzima dovoljno mesta ovde na forumu, a sinoć 16 +/- !!! To koliko je naša igra dobila sa njim umesto Rokasa  je za napredniju statistiku, ali mi je utisak da energetski utiče na sve igrače pozitivno u svakom smislu, na publiku takođe. On je blago, na svoj način.   

• Like 2
  • Love 1

1 minute ago, BriJones said:

Sve na mestu. Samo da dodam Ognjen Dobrić. Često se zaboravlja, hvale se nekako svi pre njega. Mislim da ne zauzima dovoljno mesta ovde na forumu, a sinoć 16 +/- !!! To koliko je naša igra dobila sa njim umesto Rokasa  je za napredniju statistiku, ali mi je utisak da energetski utiče na sve igrače pozitivno u svakom smislu, na publiku takođe. On je blago, na svoj način.   

Kako ne zauzima kad mu je forum onomad i pesmu spevao?

Mlad si ti, pa ne pamtis.

:classic_biggrin:

17 minutes ago, Čočo said:

SKANDAL NAKON UTAKMICE!!!

,, Davidovac ljutito ulazi u svlačionicu nakon što je već napustio Arenu i krenuo kući uz komentar što me ložite da je prolećemamicu vam vašusmrzo sam se". 😄

Posle toga zapevao u meni jesen je mada kažu svi da sad je proljeće

• Love 1

Ako nekome nakon Vidica i Rio Tinta nije bilo jasno odakle vetar duva, sada se nadam da jeste. Dakle, ne moze niko da me ubedi da neko bez direktive podrzi senilnu legendu pre Vidica. Od tog momenta sam, nakon 20+ godina, prestao da budem +1 iza parola koje oni pisu/ne pisu. Da se razumemo, Delije rade mnooogo dobrih stvari i to cu uvek prvi pohvaliti, ali ovo, ovo zasluzuje svaku osudu.

• Like 3
  • Thanks 1