Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

419 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      126
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      104
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      103
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      71
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      78
    • Niko!
      168

Recommended Posts

Obicno sam optimista ali ne vidim nacin da dobijemo Olimpijakos, previse su jaki u reketu. Milutinov ce nakrcati faulovima Mitrovica i Plavsica, a posto im Vezenkov igra na pet kad izadje Milutinov samo ce ih razvuci sutem posto ovi ne mogu da ga stignu nikad. Mozda je neko resenje da konacno vidimo Dauma na 5 protiv Vezenkova al ne znam ni to koliko ce nam pomoci. Sledece sedmice se moraju napasti obe pobede da se osigura 50% do kraja godine, u suprotnom smo u ozbiljnom problemu.

• Like 1

Pogurace Grke ovi nasi mamlazi sa severa. Ako na nekoj utakmici moze da se zacuje nesto protiv vrhovnog govnara, onda to moze biti protiv Olimpijakosa, barem iz inata najvernijim. Svi u hali ce biti nervozni, samo fali da mamlazi pocnu da skandiraju Grcima.

• Like 1
  • Tuzno 3

1 minute ago, Kooineeperk said:

0 - da se okrenemo kupu i KLS

1 - lose

2 - not great not terrible

3 - pa dobro

4 - opaaaaa idemoooo

5 - kupujemo karte za F4!

Ako pobedimo 1, iz ovog ciklusa izlazimo sa 8-11.

A nije realno da bude više od 1 u ovom trenutku u datim okolnostima. 

Ložićemo se mi još posle ovoga.. Kompletni ulazimo u seriju pobeda i te fore... gledaćemo ostale rezultate..proklinjati zlu sudbinu jer nam se ništa "ne poklapa"... nada će poslednja umreti dok je teorija tu...

Ali je realnost da bude na kraju jedno veliko "za malo"!

Bez 2 pobede u ovih 5 mi smo završili učešće u EL za ovu sezonu. ( ne mislim teoretski).

• Like 3

14 minutes ago, berti said:

Ako nema nista potpisano za Filipa, onda da se napravimo ludi i pustimo ga da igra. Ko ih jebe, neka se zale svojim navijačima, a mogu i ovim našim.

To ne bi bilo mudro, dugoročno, pokvarili bismo buduću poslovnu saradnju između klubova.

Ali bih odobrio kada bi mi nekako bilo omogućeno da gledam Barcokasovu facu dok mu petnaestak minuta pre početka saopštavaju da je Filip u 12. :smiley12:

4 minutes ago, berti said:

Sa njima prekinuti svaku saradnju u svemu

Nemam problem sa Olimpijakosom. Imam problem sa debilima koji navijaju za Olimpijakos a kao su Zvezdaši.

To što su njih 5, 10, 500 šmrkali heroin zajedno mene se ne tiče. Samo Zvezda. 

• Like 4
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1

7 minutes ago, berti said:

Pogurace Grke ovi nasi mamlazi sa severa. Ako na nekoj utakmici moze da se zacuje nesto protiv vrhovnog govnara, onda to moze biti protiv Olimpijakosa, barem iz inata najvernijim. Svi u hali ce biti nervozni, samo fali da mamlazi pocnu da skandiraju Grcima.

Više ste preterali sa politikom…

Napravite topic poseban i ostavite nas da uživamo u ovo malo košarke…

#Zvezdaiznadsvih

❤️🤍

• Like 3
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3

10 minutes ago, Naša posla 2.1 said:

Više ste preterali sa politikom…

Napravite topic poseban i ostavite nas da uživamo u ovo malo košarke…

#Zvezdaiznadsvih

❤️🤍

Ali kad ovi pevaju Kosovu dok se lomi utakmica ri verovatno kazes stanite pustite me da uzivam u kosarci.Ili kad vredjaju Kalinu zbog izgovorene istine.Ili kad covic dovede vesica na utakmicu.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1

1 hour ago, ZvezdaBL said:

Mitrović-Plavšić bi morali da se izbore sa samim Milutinovim, šteta što Filipa nema, moglo se iskoristiti ovo odstustvo Falla i Mosesa

Mozda ako bi Mitar i Plavsa odjednom bili na terenu, po nekom 5+1 principu.

A ako su nam vec oduzeli Petruseva, red bi bio da nam braca to dopuste...

Против врхунских екипа на папиру поред доброг напада мораш да играш и неку одбрану и да немаш респекта према њима,видети наше текме против Пао и Барсе овде,ове сезоне а како су Грке па и нас добиле комшије,без одбране добре не може се добити таква утакмица.

• Like 2

28 minutes ago, berti said:vera. Ako na nekoj utakmici moze da se zacuje nesto protiv vrhovnog gov

n

ara, onda to moze biti protiv Olimpijakosa, barem iz inata najvernijim. Svi u hali ce biti nervozni, samo fali da mamlazi pocnu da skandiraju Grcima.

Jbg,bratstvo medju navijacima traje skoro 40 godina, ova utakmica se odigra jednom godisnje, najmanje sto mozemo da se ponasamo kao oni tamo u Atini istom mjerom, a ne sjecam se da smo imali neke primjedbe. Jbg moramo i neke kodekse imati, jedna utakmica ne moze i ne treba da srusi nesto sto se gradilo 40 godina koliko god nama smetale gazde,uprave, i na kraju igraci/navijaci.

• Like 7

18 minutes ago, fradler said:

Bas neprijatno parce rasporeda, nece ni taj Makabi biti macji kasalj... Procentualno su nam sanse otprilike:

15% vs Oly

25% vs Efes

70% vs Makabi

15% vs Barsa

35% vs Baskonija

2/5 potpisujem odmah, a 3 pobede bi bile ludilo. 

Samo 15% protiv Oly kuci i 35% u gostima protiv Baskonije? Svasta...

• Like 1

Nije najmanje što možemo da se ponašamo njihovom merom nego je tačno onako kako treba da se ponašamo.

Njihovi navijači ne zvižde tokom utakmice i otpevaju našu pesmu kad se utakmica završi (možda i pre to već ne znam) i to je to od zajedničkih pesama, a naši ludaci pevaju Olimpijakosu u toku utakmice i to nevezano za rezultat.

Pretpostavljam da se niko ne bi žalio da "najverniji" otpevaju Olimpijakosu pre i posle utakmice a da u tih 40 minuta košarke navijaju samo za našu ekipu.

Uvek ću navoditi primer od pre par sezona kada Slukas daje trojku skoro sa pola za kraj 3/4 i naši kreću sa pevanjem Olimpijakosu iako je utakmica egal, u njihovoj hali se to ne bi desilo što je i sasvim normalno.

• Like 3

2 hours ago, Filbi said:

Zvezda - Oly

Efes- Zvezda

Zvezda - Makabi

Barsa - Zvezda

Baskonija - Zvezda

koliko pobeda ?

Zavisi na koliko utakmica se "pojavimo". Efes i Makabi su u duplom kolu, tako da ćemo verovatno u Carigrad po džins, a onda čekamo Makabi nabrijani, odmorni, tako da je to jedna pobeda. Baskoniju jer volimo još od Radonje da dobijamo njih i Unikahu, tradicija... 2/5.

Prijateljstvo se može i na druge načine iskazati. Lepo ih dočekaš, ugostiš, nemaju neprijatnosti sa tribine, niko ih ne vređa, zajednička fotografija pre i posle utakmice.

Ali pevanje njihovih pesama...ne. I to isto ne očekujem ni od njih. Oni imaju svoj klub, mi svoj.

• Like 2

Najjaci narativ - oduzeli nam Petruseva, zajebali nas da ne igra...

Pa nama da taj Olimpijakos (koliko god odvratni bili) nije pozajmio Petruseva mi bi vec planirali 12 igraca za kup u Nisu.

Nismo mi platili nikakvu klauzulu pa uzeli Petruseva, nego nam ljudi prepustili svojom dobrom voljom njegov ugovor za ovu godinu.

• Like 10