Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

415 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      70
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

Just now, Sokmeniki said:

Veceras Davidovac pokazuje zasto je i dakje u timu. 

Ledeja zaustavlja na 3 poena, 1/7 iz igre, a sa druge strane vintage partija 12 poena 7/7 bacanja.

Mi smo vrv jedina ekipa koja ima igrača koji igra u jednom periodu sezone (proleće), protiv određenih igrača (tipa Ledej) i sve to za masne pare. 

Spektakl.

• Like 1
  • Tuzno 1

35 minutes ago, NMX said:

Mi smo vrv jedina ekipa koja ima igrača koji igra u jednom periodu sezone (proleće), protiv određenih igrača (tipa Ledej) i sve to za masne pare. 

Spektakl.

Pa Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet ide u garažu tokom zime, normalno.

Jbg ja prosto obožavam Davidovca, ne mogu izbacim iz glave finalnu Aba seriju 2022, kada je Jedi mind-trickovao Lesora. Sa ortacima se sprdamo da on ne treba uopšte da bude sa timom sad, pošalji ga na Maldive i vrati u martu.

• Like 2
  • Ha-ha 2

3 minutes ago, Ikac said:

Pa Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet ide u garažu tokom zime, normalno.

Jbg ja prosto obožavam Davidovca, ne mogu izbacim iz glave finalnu Aba seriju 2022, kada je Jedi mind-trickovao Lesora. Sa ortacima se sprdamo da on ne treba uopšte da bude sa timom sad, pošalji ga na Maldive i vrati u martu.

Za ove pare koje dobija, promašaj je imati ga u timu. Previše tanak igrač tokom većeg dela godine, i koncepcijski neodgovarajuć takođe.

Ali meni je spektakl kako se uvek pojavljivao u derbijima i mečevima za titulu, pa školovao igrače znatno jačeg renomea. I to bukvalno bez izuzetka. Da ni ne potrči... 

Tako da, hvala mu za sve clutch igre i slavlja kojima je doprineo (a bilo ih je mnogo), ali dosta je bilo. Titule možemo da osvajamo i sa drugim igračima... 

• Like 5

Милано се вратио из мртвих, вратио се и Шилдс на терен, док је Миротић тренутно можда и најбољи играч у ЕЛ други је скакач, трећи поентер, четврти по убаченим тројкама и први по индексу.

Све у свему они су фаворити, али не треба спуштати гаће јер је ипак много реалније да се овде тражи брејк него у Атини, Барселони.

Уздам се у нову 20+ партију Петрушева и Кобре као неког х фактора.

• Like 4

29 minutes ago, Djirona said:

Za ove pare koje dobija, promašaj je imati ga u timu. Previše tanak igrač tokom većeg dela godine, i koncepcijski neodgovarajuć takođe.

Ali meni je spektakl kako se uvek pojavljivao u derbijima i mečevima za titulu, pa školovao igrače znatno jačeg renomea. I to bukvalno bez izuzetka. Da ni ne potrči... 

Tako da, hvala mu za sve clutch igre i slavlja kojima je doprineo (a bilo ih je mnogo), ali dosta je bilo. Titule možemo da osvajamo i sa drugim igračima... 

Iskreno, ja zaista ne znam koje pare ima, kako ih i s kime deli, niti me interesuje. Batalio sam se te FM igre i kombinatorike, nemam više ni volje ni vremena. On je tu, naš je igrač, ima 0 momente ima dobre momente. Kad se lomi derbi ima ledenu krv, možda zbog te vode u Zrenjaninu otkud znam.

Bold: Bukvalno. Možda najjače od svega mi je što u tim momentima šutira bacanja 100%. Nesvakidašnja karijera svakako.

23 minutes ago, elmulinho said:

Ubedjen sam da je poredjenje Davidovca sa Porche Carrerom trenutak kada MetalHead kaze ovaj socijalni projekat je otisao predaleko i spali ovaj forum do pepela

Haha jbg idem go big or go broke na obe naše teme ovih dana. Chanelling my inner Skip Baylees.

• Like 2

Рецепт за победу мора бити исти као против Бајерна. Калина и Петрушев да до бесвести постују бекове Арманија. Калина има предност и у односу на Шилдса у пост игри, па не би било лоше да га пробамо напунити рано с фауловима. Не знам јел неко приметио и написао, али против Партизана и Асвела Калина ни једном није добио лопту на ниском посту, невероватно. 

• Like 4

1 hour ago, Sokmeniki said:

Veceras Davidovac pokazuje zasto je i dalje u timu. 

Ledeja zaustavlja na 3 poena, 1/7 iz igre, a sa druge strane vintage partija 12 poena 7/7 bacanja.

Fenomen koji je tesko objasniti.Kao da  je matematicki proracunat taj mismatch visina/brzina/skill da mu Ledej ne moze nista.Molim da se promasaji Ledeja racunaju kao DeDini kosevi.

Ja kad opisujem kako Ledej nije dao kos.

• Love 1
  • Ha-ha 5

15 minutes ago, Урош19 said:

Šta prosečan cigan očekuje od CMM-a

20241204-140139.jpg

Sad cu ja kao moj stari kum kad je pitao kakao je prosao Djokovic, pa kad mu kazes 6:0 6:2 6:0 on pita a sta mu je bilo u drugom setu. E pa tako i ja pitam sta mu je sa skokovima,da nije povredjen kad ni pisljivih 10 nije mogao skupiti?!😃

• Ha-ha 4