Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

414 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

Zvuci kao patkica, mada... Veteran u poslednjoj fazi oporavka od teske povrede, loptu u ruke nije uzeo pola godine, ofanzivno limitiraniji od Lazica, igra na poziciji na kojoj vec imamo 4 legit opcije (Petrusev, Daum, Kalina, Rokas + Deda)... 

Zicer kakve mi retko propustamo.

• Like 7

3 minutes ago, Born Ready said:

Tačna je info za Browna, jutros mi je baš javio drugar sa informacijama iz prve ruke. Reče danas ili sutra zvanično. 

Ko me se seća od ranije ili sa starog foruma, zna da nikad nisam bio insajder niti pokušavao da glumim bilo šta slično, ali čisto da znate da jeste završena priča. :classic_biggrin:

Kenan je pre nekih 7 dana napisao parafriziram "zna se gde ce on doci"

• Like 1

1 minute ago, atmsfr lnČ said:

To su vam sve lazni chatovi, bas ce da se macuje sa Perom iz Galibabinca da li dolazi u Zvezdu ili ne, nema pametnija posla

Nije lazni chat, ovo mi salje lik koga znam, njegov je chat, jedino sto je apsolutno moguce da je JB3 samo odbio da kaze istinu osobi koju ne poznaje

Edited by elmulinho
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, elmulinho said:

Nije lazni chat, ovo mi salje lik koga znam, njegov je chat, jedino sto je apsolutno moguce da je JB3 samo odbio da kaze istinu osobi koju ne poznaje

Al mu je morao odgovoriti i lagati..

• Like 1

1 minute ago, Pero_Cameron said:

Ostavio je komentar u fazonu "zna gde bi trebalo da dođe".

Ne mogu reći da nisam razočaran koliko nam je skauting nepostojeći, kad se ovako lako može predvideti, kao turski klubovi u fudbalu koji imaju para, a dovode sve neka velika imena na zalascima karijera.

Ipak, najveće pitanje je u kakvom je stanju, očigledno se planira da Joel i Filip uzimaju sve minute na 5 i u tom slučaju je prilično dobar fit ukoliko je spreman.

• Like 2

Ako dodje Braun uzece sve minute Davidovcu i Mitrovicu i vratiti Kalinu da igra svoju primarnu poziciju, drugo nije uopste tip igraca koji moze da poremeti hemiju, nije igrao dugo i sigurno nece doci da guli 30 min vec da pokrije 15ak min i donese nam ono sto nam najvise treba u reketu a to je atletika i skok.

• Like 12

Just now, Creed Bratton said:

Ako dodje Braun uzece sve minute Davidovcu i Mitrovicu i vratiti Kalinu da igra svoju primarnu poziciju, drugo nije uopste tip igraca koji moze da poremeti hemiju, nije igrao dugo i sigurno nece doci da guli 30 min vec da pokrije 15ak min i donese nam ono sto nam najvise treba u reketu a to je atletika i skok.

+Ima tu pozitivnu ludu energiju koja nam malo fali

• Like 10

18 minutes ago, Pero_Cameron said:

Napisao je u fazonu zna gde mu je mesto, ja sam ukapirao da se to odnosilo na EL. 

23 minutes ago, elmulinho said:

Drug, udji na insta na njegov profil i pokusaj samo da mu posaljes poruku, samo ima da ti se kaze da je ovo fejk.

Edited by Dzonii

John Brown III prošle sezone 1.8 defanzivnih skokova za 25.2 minuta, pretprošle sezone 1.4 defanzivna skoka za 22.2 minuta. A tek pričati o nekoj atletici u ovoj fazi karijere kada je klasičan below the rim igrač... 

• Like 12
  • Ha-ha 1

9 minutes ago, Dzonii said:

Drug, udji na insta na njegov profil i pokusaj samo da mu posaljes poruku, samo ima da ti se kaze da je ovo fejk.

Slao mu poruku pre 4 godine jos, zato danas moze, vidis da nije prva poruka u chatu

8 minutes ago, Plavi Dres said:

Skok nam je glavni problem. Ako je Braun zdrav on nam za skok može mnogo pomoći. Isplati se i ako ne bude imao neki poenterski učinak.

3.9 skokova na 25.5min, teško da će nam skakački baš mnogo pomoći.

3 minutes ago, Guru said:

John Brown III prošle sezone 1.8 defanzivnih skokova za 25.2 minuta, pretprošle sezone 1.4 defanzivna skoka za 22.2 minuta. A tek pričati o nekoj atletici u ovoj fazi karijere kada je klasičan below the rim igrač... 

Jako puno je Monako preuzimao pikove sa njim, sto moze da objasni mali broj defanzivnih. Covek dve godine prosle imao vise ofanzivnih nego defenzivnih skokova

Edited by elmulinho
  • Like 1