Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

409 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      325
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      166

Recommended Posts

Без Боломбоја, упитан Недовић, даје им се 1000 улазница, никад потцењенији су, плашим се најгорег сценарија. Ово са давањем улазница је таква глупост да је то невиђено, уместо да буде 20 000 наших навијача, 1000 улазница ће добити они који су нас претпрошле године за исте преварили, и на све то једно 500 места око њих ће због безбедности бити празно. Тотално непотребно присуство гостујућих навијача у кошарци. Коме се то свиђа, ту је увек куп.

• Like 7

2 hours ago, Sokmeniki said:

Ako ne igra Nedovic, ne vidim da smo mi uopste bilo kakvi favoriti. 

Oni dolaze rastereceni, zakon velikih brojeva kaze da moraju prekinuti crni niz od 6 uzastopnih poraza u EL i 8 uzastopnih u derbijima.

Ništa se ne mora u životu osim dve stvari, a nijedna od njih nije ovaj prekid crnih nizova. :default_coffee:

Ne znam kako neko zamišlja puštanje utakmice od strane jednog kluba. Nije to igrica, pa Drčela drži džojstik i igra i onda se sažali i krene da promašuje. 

Imaš trenera, još stranca, imaš gomilu stranaca igrača, profesionalaca, pa na to i gomilu domaćih Cigana, nekih i "do koske", što se kaže. 

Naravno da ne postoji ni promil šanse da nekome to i padne na pamet, ali bih voleo da vidim scenu gde neko Kaliniću sugeriše o puštanju i ovaj istog trenutka ne napusti klub. 

Ajmo uključenje mozga, pre pritiskanja po tastaturi. 

• Like 6

4 minutes ago, Nikom nista said:

Ja isto ne razumem tu pricu sa davanjem ulaznica.

Cemu to?

Radiš u korist svoje štete.

Da se covek prekrsti i levom i desnom.

Ja je razumem.

Oni koji su doneli odluku samo su morali da "isppstuju" odluku sipkasa.

Njima se posle Omica vise ne sme reci NE

Nisam siguran koliko se klub pitao oko karata i distribucije istih. Pre bih rekao da je ovo maslo ljudi sa tribine koji su ovo tražili i ranije da prisustvuju gostujući navijači. 

Za prvi derbi  je bilo 400 ljudi, pouzdano znam da je vrh tribine tražio da bude više navijaca prisutno i izgleda da je došlo do dogovora. 

Edited by No name

11 minutes ago, Leonard said:

Ja je razumem.

Odluku je doneo vrhovni vođa, ostali samo klimaju glavom

• Like 1
  • Ha-ha 1

9 minutes ago, Leonard said:

Ja je razumem.

Ako je tacna informacija za 1000 ulaznica, direktiva je mogla da dodje samo sa jednog mesta. Kao i za sve ostalo sto se kod nas desava 🤨

• Like 2

Sasvim je normalno da gostujući navijači prisustvuju utakmici, tako je u svim evropskim takmičenjima, i košarka i fudbal. U odgovarajućem broju, do 5%, ako ne grešim.

Izuzetak je ako policija da negativnu bezbednosnu procenu.

Druga je stvar što smo mi zastranili, pa nekad zaboravimo na normalnost.

• Like 11

Jesmo zastranili "baj ol mins". Ako nas EL ne uslovljava, rano nam je za razmenu karata u EL derbijima i prilično rizično.

Dovoljan je jedan dramatičan eksces da se poseremo po svim promo hajlajc video klipovima o bgd derbiju.

Edited by Wingwalker
  • Like 3

44 minutes ago, NikolaTest said:

Teodosic igra stvarno lose, posebno je problem odbrana naravno. I treba mu smanjiti minutazu narocito u zavrsicama.

Ali bilo bi lepo da kad se iznose ovakve statistike da se ostavi detaljnija statistika (skok, ukraden, asist).

Ovako je poprilično tendenciozno i bezobrazno.

Što se detaljnije zalazi u statistiku, to gore po njega. Apsolutno je grozna, još grđa od eye testa.

Imao je danas jednu majstorsku asistenciju bez gledanja (čini mi se za Rokasa) nakon čega dva tipa do mene ustaju, aplaudiraju iz sve snage i egzaltirano komentarišu "kakva je to igračina i u ovim godinama". 

Nema veze što je pre toga isciglario za sve pare, oponašao čunj u odbrani, što je bolno nespreman... Napravi 6 pizdarija pa podeli jedan dobar pas i prosečan ganci pada na dupe. E pa vala, i zaslužili smo da nam čika Miša klačuje. 

• Like 10
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1

54 minutes ago, Perkos2 said:

Odluku je doneo vrhovni vođa, ostali samo klimaju glavom

53 minutes ago, Nikom nista said:

Ako je tacna informacija za 1000 ulaznica, direktiva je mogla da dodje samo sa jednog mesta. Kao i za sve ostalo sto se kod nas desava 🤨

Iako je tačno da veliki bata sve mora da aminuje, ne znam koliko mu ide u prilog da mu 1000 navijača Partizana organizovano skandira Vučiću pederu dok Zvezda izvesno "dere" moj klub, ako već ne mora. Ipak će to biti main događaj u evropskoj košarci, sve oči uprte u Arenu. Šta znam, meni lično deluje kao neki dogovor klubova u kojem se možda pita i Evroliga, tih nekih 5% kapaciteta je ako se ne varam obaveza, osim u slučaju negativne bezbednosne procene organa. 

Svakako da je on morao da odobri inače ništa od toga(čisto da ne ispadne da nije u stanju da organizuje i obezbedi košarkašku utakmicu), ali ne verujem da je to njegova inicijalna ideja. 

4 hours ago, fradler said:

Aba: 11% za 2, 28% za 3

El: 25% za 2, 30% za 3

Dve prodate lopte u proseku

Defanziva na nivou papirnog čunja

Šta mislite, koji je ovo kriminalac? Hint: nadimak mu je Mikica klačer

Možda Lazarević. Mada on ima bolje procente šuta od ovog nesrećnika.

Meni prisutnost gostujucih navijaca daje identitet i draz derbiju. Nema nista ljepse nego kad u punoj dvorani cujes saku gostujucih navijaca kad nadglasaju domace. U isto vrijeme jedni od drugih izvlace najbolje i najglasnije, nema zutih minuta, nevazno u kom smijeru se krece utakmica. Sama ta uzavrla konstantna atmosfera i tenzija daje jos veci znacaj desavanjima na parketu, i to je nesto sto nas derbi izdvaja od regularnih kosarkaskih utakmica. Ovo nam je jedan od glavnih aduta (a i EL), gdje zelimo da pokazemo unikatnost Evropske kosarke.

Borimo se i jedni i drugi za wildcard, hvalimo se sa pravom, atmosferom na utakmicama, zelimo priznanje i postovanje Evrolige/kosarkaskog svijeta, a prvi korak za to nam je da pokazemo civilizaciju i da klub ima kontrolu navijaca/mase. Za razliku od ABA lige, ne sjecam se nekih vecih problema kod oba kluba, s toga ovo jeste izazov, ali i potvrda da smo na dobrom putu.

Ako ce 5-10% gostujucih navijaca da donese prevagu u utakmici, onda ili se mi nismo dobro pripremili, ili su nasi navijaci podbacili. Nema tu samoranjavanja zbog ove odluke, samo jos veci izazov da se pokazemo da smo pravi.

• Like 24
  • Love 1

3 hours ago, Papanikolesku said:

Iako je tačno da veliki bata sve mora da aminuje, ne znam koliko mu ide u prilog da mu 1000 navijača Partizana organizovano skandira Vučiću pederu dok Zvezda izvesno "dere" moj klub, ako već ne mora. Ipak će to biti main događaj u evropskoj košarci, sve oči uprte u Arenu. Šta znam, meni lično deluje kao neki dogovor klubova u kojem se možda pita i Evroliga, tih nekih 5% kapaciteta je ako se ne varam obaveza, osim u slučaju negativne bezbednosne procene organa. 

Svakako da je on morao da odobri inače ništa od toga(čisto da ne ispadne da nije u stanju da organizuje i obezbedi košarkašku utakmicu), ali ne verujem da je to njegova inicijalna ideja. 

A kada se iz kopa cuo skandiranje Vucicu? Ocigledno da slabo pratis fabulu.

Poslednji put se culo iz Kimijevog kopa, pa je on  naprasno  napustio drzavu, a Rade sa Belivukom i ekipom popio pice u svom kraju. I od tada vise ne ide na utakmice.

Skandiranje Vucicu dolazi spontano od publike koja veze nema sa tom db garniturom. Iako neko od njih bude u tih 1000 sigurno nece skandirati Vucicu

Prvi put cujem za tih 5% obaveznih karata za gostujuce navijaca u kosarci, niti nesto vidjam da se to desava po halama. Izuzev kada domacin ne zabrani, a nasi, Turci i Grci kupe gro karata.

Sport klubu je potvrđeno iz pouzdanih izvora da je klubu iz Humske poslata ponuda da za početak ove sezone bude razmenjeno po 1.000 uaznica za Evroligaške utakmice i da je u planu da se taj trend u budućnosti razvija ka nečem više.

„U Crvenoj zvezdi smatraju da bi rivalstvo iz prošlosti trebalo da se vrati u okvire u kojima je bilo,“ naveo nam je naš izvor iz kluba sa Kalemegdana.

Crveno-beli su dobili pozivitan signal sa druge strane i očekuju se da Partizan prihvati „ponudu“ večitog rivala.

Po meni, ovo je generalno dobra stvar.

Ako i izgubimo utakmicu, to sigurno neće biti zbog te šake Partizanovih navijača.

• Like 1

Neverovatno je kako Dileje uvek pronalaze kreativne načine da nanesu štetu klubu i normalnim navijačima.

Ali poserem se i na klub koji podilazi onima koji “bojkotuju” utakmice već 10 godina. 

7 hours ago, MarioKempes said:

Sasvim je normalno da gostujući navijači prisustvuju utakmici, tako je u svim evropskim takmičenjima, i košarka i fudbal. U odgovarajućem broju, do 5%, ako ne grešim.

Izuzetak je ako policija da negativnu bezbednosnu procenu.

Druga je stvar što smo mi zastranili, pa nekad zaboravimo na normalnost.

Gde je normalno? Gde si video u košarci gostujuće navijače?! Posebno u nekom derbiju. Čak i fudbalu sve češće nema gostujućih navijačima na derbijima (Grčka, Holandija). 

• Like 4
  • Ha-ha 1

Mi bez Bolomboja,nismo favoriti ni protiv jedne ekipe u Evroligi,osim protiv Albe.Jedina smo ekipa u Evroligi,koja igra bez centra,ako ne racunam onu dvojicu koji su ispod evrokup nivoa.Trik sa Petrusevom na 5 je uspeo protiv Monaka,protiv Asvela vec ne.Tuzno je da jedino poraz u derbiju moze(mozda) da natera klub da uradi ono sto je trebao odmah posle povrede Bolomboja.

• Like 1