Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

6 minutes ago, Guru said:

A jedan je dao 7 poena, uhvatio 6 skokova, imao 2 asistencije i 1 blokadu za nepunih 13 minuta u igri, čisto da njega ne preskočimo.

Petrusev je odlicno odigrao generalno, u oba smera, potpuno nejasno sto nije pokupio 10 minuta vise (u prevodu - Lukine minute). Deluje potpuno integrisano u ekipu, nije da je ispadao na konto odbrane, fino ga je dva puta Teo proigrao, nije bivao ball stoper, skroz dobra utakmica. 

• Like 6

4 minutes ago, Markoss said:

Petrusev je odlicno odigrao generalno, u oba smera, potpuno nejasno sto nije pokupio 10 minuta vise (u prevodu - Lukine minute). Deluje potpuno integrisano u ekipu, nije da je ispadao na konto odbrane, fino ga je dva puta Teo proigrao, nije bivao ball stoper, skroz dobra utakmica. 

Nije imao snage za vise, jednom je i sam trazio izmenu, posle utakmice izjavio da je u jednom trenutno tako umoran bio i da fizicki uopste nije spreman...

Bice za par nedelja kaze.

• Like 2

2 minutes ago, Don Dusko said:

On prica kao da je zabusavao u Oliju?

Profesionalni košarkaš dozvoli sebi da nije 100% spreman bez da vuče ili je vukao neku povredu u međuvremenu, i to kad je već sezona uveliko počela. Kaže nije bio u nekom treningu nakon grčkog Superkupa, a igrao utakmice za Olimpijakos. Čak i da nije trenirao zajedno sa ekipom, što je besmisleno, ako je već igrao tekme, nije pravo s ulice išao u halu. Ili se bar individualno radi na kondiciji i fizici, pa budeš spreman. U redu da je van forme, ali ovo... Bolje da je ćutao nego što je ovo izjavio. 

• Like 2

4 hours ago, СтелаРоса said:

Tom logikom i Pao ima katastrofalnu centarsku liniju jer da im se povredi Lesor prvi centar bi im bio onaj Turcin, a drugog bi glumio Mitoglu sto je losije nego da nama igraju Plavsic i Mitrovic. 

Pa ne mozemo na svakoj poziciji imati dva igraca istog kvaliteta. Rezervne opcije su sa razlogom rezervne. I sam kazes Plavsic je odigrao celo drugo poluvreme protiv Zalgirisa i to dobro. Ima sta da pruzi u EL i da je tu Bolomboj on bi pokrio nekih 10, max 15 minuta sto je sasvim dobar tandem na petici za nas. 

Uz duzno postovanje ne mogu da se slozim ni sa jednom konstatacijom u tvom postu.Da 3 navedem.1)"onaj turcin" je Jurtseven,dosao je iz NBA.Kod nas Plavsic iz Mege,a Mitrovic sa klupe za rezerve Buducnosti.2) Mitoglu ne bi bio gori na 5 od Plavsica,a od Mitrovica bi bio bolji.3)Plavsic bi mozda,mozda, mogao da bude 2 centar da se Bolomboj nije povredio,ali povredio se,i ne znamo kad ce ponovo na parket,a pogotovo koliko ce mu trebati da povrati formu pre povrede.Ako je ikad povrati.

25 minutes ago, liv7 said:

Uz duzno postovanje ne mogu da se slozim ni sa jednom konstatacijom u tvom postu.Da 3 navedem.1)"onaj turcin" je Jurtseven,dosao je iz NBA.Kod nas Plavsic iz Mege,a Mitrovic sa klupe za rezerve Buducnosti.2) Mitoglu ne bi bio gori na 5 od Plavsica,a od Mitrovica bi bio bolji.3)Plavsic bi mozda,mozda, mogao da bude 2 centar da se Bolomboj nije povredio,ali povredio se,i ne znamo kad ce ponovo na parket,a pogotovo koliko ce mu trebati da povrati formu pre povrede.Ako je ikad povrati.

Off topic ali sam se setio da je jednom u u18 utakmici imao 90 poena i 30 skokova

10 hours ago, alokin said:

Bio tačno iza klupe. Luka je bio besan, udarao po stolici i na kraju seo na kraju klupe vidno besan i razočaran. U principu krivo mi zbog njega lično ali stvarno igra loše i nema tu neke prevelike filozofije.

Zaboravih danas da napisem da ga zbog ovoga ne treba staviti sutra uopste u tim. Kao sto je Plavsic poslat na hladjenje na tribine tako treba i on.

• WOW 1

Danas bi nam dobrodošla rutinska pobeda bez velike potrošnje. Petrušev da igra 25minuta minimum ostatak Plavšić da pokrije. Kalinić da odmori a Rokas i Dobrić po 20 minuta da podele. 

Edited by Čočo
  • Like 3

2 minutes ago, drakon1 said:

Nisu ga imali ni prosle sezone.

Joke aside: Mi cemo ih dobiti.

I pobedili smo ih 😂 

Pricam naravno o mecevima u Beogradu, jer su nas sa njim pre toga 4 puta zaredom resili u Areni/Pioniru.

Opa bez Mitrovića danas. Polako se priprema teren za društvo pored terena sa Drčelom i Vasićem. I to dočekasmo. 🙏

Znači Petrušev i Plavšić na maks danas. 🔥

Edited by Čočo
  • Like 5

Relativno rutinska pobeda, iako smo se opustili na kraju i pravili gluposti, minutaža lepo raspoređena tako da niko nema preveliku potrošnju. Imali smo lepih timskih akcija, upisana pobeda i sad sledi lakši raspored u EL (ostaje žal za nekim utakmicama), gde možemo ostvariti i neki lep niz pobeda, ali polako.

Yago diže formu, sto nam dosta znaci. Kenan voli koseve u Pioniru, ne promašaju. CMM samo da šuta kad god dobije prostora pa makar imao 1/5.

Sve u svemu dobra utakmica, pobeda i sad da dobijemo Albu!

p.s. Ovaj Robinson intresantan igrač.

• Like 2

Rutinski. Ono šta nam je trebalo. Nije bila velika potrošnja što je najbitnije. Za kritiku je pristup u 4/4 sve ostalo je bilo odrađivanje posla. Ajmo sad da tresnemo i tu Albu i vratimo se na put pobeda u EL. 💪🔥

• Like 7

Meni Plavsa nekako prirasta za srce. Skace, bije se, naravno napravi glupost i sve redno ali skoro nisam video toliku zelju od nekog  da je tu na terenu, da igra. Ima tu neku deciju radost kad je deo ekipe.

Ladno bi svih 40 min igrao :classic_biggrin:

Bila bi glupost resiti se njega u slucaju dolaska centra jer mislim da cemo imati sve vise koristi od njega kako sezona odmice

• Like 14

1 minute ago, srlepajce said:

Meni Plavsa nekako prirasta za srce. Skace, bije se, naravno napravi glupost i sve redno ali skoro nisam video toliku zelju od nekog  da je tu na terenu, da igra. Ima tu neku deciju radost kad je deo ekipe.

Ladno bi svih 40 min igrao :classic_biggrin:

Bila bi glupost resiti se njega u slucaju dolaska centra jer mislim da cemo imati sve vise koristi od njega kako sezona odmice

Mora da igra po 20min u ABA minimum (osim ako nije gusto) i u EL po potrebi (da bije nekog)

• Like 2

Ne bih ništa Kodiju zamerio na osnovu prvih mesec dana kod nas. Sve je drugačije za njega. Al mi smeta to što svi mi vidimo koliko nema samopouzdanja često, pa i protivnici to osećaju. Ne treba da okleva. Svaki otvoreni šut treba da podigne i šutne a ne da je toliko neodlučan  

• Like 1

Ja sam pod utiskom ovih ispustenih pobeda u EL skroz zanemario cinjenicu da smo imali bas tezak raspored na startu sezone u oba takmicenja.

U 7 kola Aba vec gostovali Dubaiju, Buducnosti, Zadru i igrali kuci sa Cedevitom. Nije ni Split gostovanje naivno. U EL Fener, Barsa, Real, Pao. Samo je jos Oly falio. Gostovanje Zalgirisu koje je uvek tesko, pogotovo ove sezone kada izgledaju dobro. 

Do nove godine ide znatno laksi raspored, ali i veci pritisak da se utakmice dobiju. 

• Like 6